Jump to content

muummi

Medlemmer
 • Content Count

  640
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men det er jo helt innafor det 😃 Da er det verre med badetempen😬
 2. Jaja da går vel vi under målgruppe B da. Ser at det i fjor lå på rundt 22-23 grader på dagtid i slutten av april. 25-29 grader året før, så kan jo være heldig 👍 Kan vel regne med at det er som en gjennomsnittlig ok norsk sommer der kanskje.
 3. Hei! Er det noen som har vært på Rhodos i slutten av april måned? Vi bestilte en tur dit siste uken i april neste år. Tenkte egentlig ikke noe særlig over hvordan temperaturen er på Rhodos denne tiden av året, regnet bare med at det måtte jo være brukbart når Ving hadde turer dit. Har etterpå lest at dette ikke er den varmeste tiden på Rhodos, og er nå litt redd for at sol og badeferien til ungene ikke blir slik vi hadde sett for oss. Noen som har ferierert på Rhodos på denne tiden av våren før, og kan si noe om hva vi kan forvente oss av temperaturer?
 4. Vi skal 1uke til Rhodos med 3 barn og har bestemt oss for all inclusive på hotellet. Det står mellom en pakke der det er inkludert frokost 7 dager og lunsj samt middag 5 dager, og en pakke der det er frokost, lunsj og middag alle 7 dager, i tillegg til snacks, kaffe og is. Det skiller 4000kr mellom disse pakkene, men jeg vet ikke om det forsvarer prisen? Tenker jo at det er greit å spise eet par ganger utenfor hotellet også, så 5 inkluderte lunsjer og middager holder sikkert, men hvordan er det med denne snacksen? Er det verdt det? Noen med erfaring her?
 5. Hvilken av oppgavene til staten /kommunen tenker du er den minst viktigste? Om jeg måtte velge, holder jeg en knapp på kunst og kultur.
 6. Til dere som kjenner chartermarkedet godt. Er det muligheter for at det dukker opp rimelige restplasser i skoleferiene, slik som høstferie og vinterferien? Ser jo at man kan få rimelige turer til sydligere strøk resten av året, om man kikker på datoer en ukes tid i forveien. Men er det slik i skoleferiene også? Eller er det meste av turer da bestilt og booket?
 7. Så det ville vært det samme om alle arbeidsplasser var det offentlige? Det jo at det nødvendigvis blir mindre skatteinntekter?
 8. Røkke flytter. Hva er det det offentlige ikke klarer som det private får til med tanke på verdiskaping og arbeidsliv? Hvorfor kan ikke det offentlige bidra til like mye verdiskaping og arbeidsplasser som det private klarer?
 9. Lærerne er i streik med kommunesektoren (KS). Det er flere yrkesgrupper som er innunder den samme tariffavtalen med KS, deriblant sykepleiere. I motsetning til lærerne, godtok Fagforbundet og Sykepleierforbundet tariffavtalen. Kan en evt streik der lærerne får gjennomslag får sine krav, også føre til at alle andre som er med i samme tariffavtale, får de samme vilkårene? I tariffavtalen med KS er det ikke spesifisert yrkesgrupper, men stillinger etter hvor mange år man har med høyere utdanning.
 10. Patrick Moore tar opp akkurat dette med korallrevene i klippet linket til over, og er verdt en titt (fra ca 49:00min ut i klippet). Mye av det som beskrives som koraller som dør og som blekes, er helt naturlige prosesser som er helt normalt for korallrev, men det skrives det ikke om 👍
 11. At noen med fullt overlegg kan stå inne for en slik politikk er for meg ubegripelig
 12. Tja det skulle jo ikke være umulig at sola kan ha en finger med i spillet, sammen med klimagasser selvfølgelig. Javisst er co2 en drivhusgass, men den er en sporgass som det er veldig lite av i atmosfæren. Vanndamp derimot er en mye kraftigere drivhusgass enn Co2, som det finnes mye mer av i atmosfæren. Men vanndamp kan man jo ikke akkurat kutte utslipp av, slik de gjør med co2.. Her er forøvrig en film til som er verdt å kikke på. Ikke like vitenskapelig som Patrick Moore, men man får i hvertfall et artig innblikk i hvordan klimasaken startet.
 13. Regnet meg at du i utgangspunktet ikke hadde noen interesse for andre kilder enn det du innehar👍 Temaet omtales i hvertfall fra 10:55- 24:20 og 1:08:40 i filmen om noen andre skulle være interessert✌️🌞
 14. Konsensus, fagfellevurdering, 97%av forskere er enig, bla bla Det er ikke funnet noen bevis for at hypotesen om at Co2 styrer klimaet stemmer. Bevisbyrden er på de som mener nettopp dette og som kjemper for en grønn destruktiv omstilling av samfunnet, som koster folk levebrødet sitt. Youtube kan være en like god eller dårlig kilde som det VG, NRK og Tv2 er. Men du får prøve å få inn litt annen input en den du får fra hovedstrømsmedia. Du kan jo begynne med klippet linket til over (hvis ikke bjellekyr-mentaliteten er for sterk). ✌️
×
×
 • Create New...