leticia Skrevet 4 timer siden Skrevet 4 timer siden For å følge pannekakesporet litt videre... Hvordan oppskrift bruker dere? Min er: Per porsjon: 1 egg, 0,75 dl sukker (vispes nesten til eggedosis), deretter tar jeg i 1,75 dl hvetemel og 2,5 dl melk (enten lettmelk eller h - melk). 1
Maskinfører Skrevet 4 timer siden Skrevet 4 timer siden leticia skrev (7 timer siden): Det har jeg faktisk aldri prøvd 😃- men høres godt ut 👍 Ja det er godt 😀 må du prøve avkjøl pannekakene og legg vaniljeis på du kommer til å like det garantert 👍 1 1
Jarmo Skrevet 4 timer siden Skrevet 4 timer siden leticia skrev (14 minutter siden): For å følge pannekakesporet litt videre... Hvordan oppskrift bruker dere? Min er: Per porsjon: 1 egg, 0,75 dl sukker (vispes nesten til eggedosis), deretter tar jeg i 1,75 dl hvetemel og 2,5 dl melk (enten lettmelk eller h - melk). Brukes til moro, gøy, dessert så litt vaniljesukker også. Men vær forsiktig, litt for mye, no good. Krever litt trening med balansering. Brukes til som mat så da uten. Kan brukes som wraps, da uten sukker. Søk mer på google, mange gode tips. 1 1
leticia Skrevet 2 timer siden Skrevet 2 timer siden Salvesen. skrev (11 minutter siden): Feirer nytt hus med bakt potet! Gratulerer med nytt hus 2
Karltorbj Skrevet 2 timer siden Skrevet 2 timer siden leticia skrev (2 timer siden): For å følge pannekakesporet litt videre... Hvordan oppskrift bruker dere? Min er: Per porsjon: 1 egg, 0,75 dl sukker (vispes nesten til eggedosis), deretter tar jeg i 1,75 dl hvetemel og 2,5 dl melk (enten lettmelk eller h - melk). Jeg tar ogsaa smeltet smoer i roeren. 1
leticia Skrevet 2 timer siden Skrevet 2 timer siden Karltorbj skrev (5 minutter siden): Jeg tar ogsaa smeltet smoer i roeren. Okay Dette er en oppskrift som har gått i generasjoner hos oss 1 1
Simen1 Skrevet 1 time siden Skrevet 1 time siden (endret) Her lagde jeg hamburger med tilbehør. Blant annet mozarella-sticks og hjemmelagd pomes fristz fra bunnen. Veldig fornøyd! Hadde opprinnelig planlagt å lage Kebab for aller første gang, men måtte utsette det. Endret 1 time siden av Simen1 4
Karltorbj Skrevet 24 minutter siden Skrevet 24 minutter siden (endret) Paa You Tube, har det vaert ganske mange innslag, i det siste, der de bruker olivenolje, med en spiseskje mel i, naar de steker poteter. Dette blir bedre en frityrstekte sier de. Er det noen her, som har proevd det? Endret 5 minutter siden av Karltorbj 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå