Gå til innhold

Sette nye begrensninger i forumet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

Jeg ser ikke noe poeng i slike begrensninger på et så lite forum som diskusjon.no er. Reddit oversvømmes av innhold, og da er slikt av større nødvendighet for å gjøre forumene mer brukervennlig. Her er aktiviteten så pass lav at det gir lite mening å sette inn tiltak som potensielt kan gjøre den lavere. Vi har stort sett nok moderatorer/veiledere til å behandle det som dukker opp av saker, og da har jeg større tro på vår skjønnsmessige vurderinger er til det bedre fremfor et automatisk system.

 

Ellers ser jeg ikke problemet som skisseres i førstepost. Tråder blir opprettet og brukere svarer i dem, da er det i bunn og grunn uvesentlig hvem som oppretter tråden når det skaper aktivitet på forumet. 

 

Nå som de største nyhetsavisene(VG, DB, aftenposten osv) har kommentarfelt under hver artikkel, har jeg lenge ønsket at diskusjon.no kunne få til det samme, der konkrete nyhetssaker blir diskutert på forumet på samme måte. Kommentarfeltene på nettavisene synes jeg generelt har lav kvalitet og er dårlig moderert. Men vi er avhengig av at brukere oppretter tråder, men disse blir gjerne vinklet fra TS sitt ståsted og blir ikke alltid nøytralt fremstilt. Dessuten er det dessverre altfor for få som oppretter tråder på forumet.

Endret av Slettet-NIoHlfL
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du vet du kan filtrere bort f.eks lekeplassen?

Hvordan går det uten å velge hvert eneste underforum foruten om lekeplassen? Det burde gå an å velge en eller flere forumdeler som du ikke vil se, i stedet for å velge de du vil se. 

 

 

Ellers er jeg smått enig. VRK18 er jo kjent for å stifte nye tråder med ladede spørsmål i tittelen og så forlate tråden. Ganske åpenbar hvilken agenda han har.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kunne jo vært en mulighet om man fikk til at man kan filtrere bort tråder opprettet av enkelte brukere. Ja det er sikkert bra for forumet sitt ståsted at det blir opprettet mange tråder, og at disse blir kommentert. Men de mest ivrige posterne har jo en klar agenda, og det ender i de fleste tilfeller opp med at det er de samme kamphanene som gjentar de samme argumentene som de gjorde i den andre posten som ble opprettet noen timer/minutter tidligere. Så de kan like ofte bidra til det motsatte av hva forumet ønsker, da færre brukere totalt deltar, og flere vegrer seg for å opprette tråder da de ser hvordan de ender.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Jeg kjøper ikke det argumentet at det ender opp med mindre aktivitet/færre deltakere. Ikke noe av min erfaring tilsier det. Ellers virker det for meg at problemet du beskriver er at det samme diskuteres i flere tråder, noe man selvsagt prøver å unngå.

Endret av Slettet-NIoHlfL
Lenke til kommentar

Tydelig at du har latt deg påvirke av denne tråden da du nettopp stengte en av trådene denne brukeren opprettet, som forøvrig var på samme nivå som de fleste andre tråder vedkommende opprettet. Håper ikke man begynner å innføre sensurering for emner man ikke mener er politisk korrekt her inne....

Lenke til kommentar

Håper ikke man begynner å innføre sensurering for emner man ikke mener er politisk korrekt her inne....

Det er ganske langt fra å hindre VRK18 å ha et eget underforum (Er jo i praksis det det er, oppslagstavlen) og det å sensurere det man mener er politisk ukorrekt. Her er det snakk om å ta hver eneste nyhetssak som angår innvandrere i et negativt lys og skape en tråd med en klar agenda. Dette minner om de russiske trollene i USA-valget. Troll som er satt på nett med en agenda. 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er ganske langt fra å hindre VRK18 å ha et eget underforum (Er jo i praksis det det er, oppslagstavlen).

 

 

 

Og der treffer du litt av spikeren på hodet synes jeg. Irriterer meg noen ganger på alle trådene til vedkommende jeg også, men de har uansett en tendens til å skape debatt og engasjement i et forum som ellers er ganske så dødt synes jeg. Blir til tider litt ensformig postinga til vedkommende, og en del av det kunne nok vært i en litt større samletråd, men jeg håper som sagt at vi ikke kommer dithen at det blir politisk sensur her.

Lenke til kommentar

De er populistiske i god gammel Frp ånd før de kom til makten.

Jeg kunne også spydd ut 20 nye emner på 5 minutter hvis jeg ville.

- Bør pedofile drive barnehager siden de liker barn?
- Bør vi ha venstrekjøring siden England og Uganda har det?
- Bør ananas forbys på pizza?

Bare å bruke de hvis noen kjeder seg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 

Grunnen til at VRK18 og Geita_ og gjengen fyller opp forumet mest er vel fordi det underforumet ble laget for å få slikt tull bort fra ordentlig debatt i Politikk og Samfunn-delen. Hadde det vært lettere å ignorere Oppslagstavlen fra forumet så hadde jeg blitt ganske glad. De kan få ha sitt lille undeforum å ligge å ulme i.

Lenke til kommentar

Slik jeg forstår det synes adimistrasjonen at det er helt greit at nye brukere spammer forumet med søppel siden de kan vise til tall som viser at forumet er aktivt, men jeg henger ikke helt med der når aktive andre aktive nye brukere vegrer seg å delta i forumet grunnet samme tråder...  Det må finnes regler på dette, om ikke vil jeg tro hele forumet vil faktisk dø, og det blir bare troll igjen som spammer hverandre...

 

Man mister mangfoldet og kompetansen til de som faktisk bryr seg til å svare og løse mange av trådene...

Endret av Krozmar
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...