Gå til innhold

Super Mario Odyssey - Inntrykk og diskusjonstråd.


Anbefalte innlegg

Føler jeg nærmer meg slutten. Usikker på om jeg kommer til å fortsette særlig etter å ha tatt Bowser, så litt skuffet over lengden.

 

Det er jo da spillet begynner. Jeg er snart ved slutten selv, men føler ikke jeg har utforsket noenting nesten, og det er først nå jeg begynner å bli god på å styre Mario. Dessuten kommer det masse nye moons etter Bowser. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Føler jeg nærmer meg slutten. Usikker på om jeg kommer til å fortsette særlig etter å ha tatt Bowser, så litt skuffet over lengden.

Det er jo da spillet begynner. Jeg er snart ved slutten selv, men føler ikke jeg har utforsket noenting nesten, og det er først nå jeg begynner å bli god på å styre Mario. Dessuten kommer det masse nye moons etter Bowser.

Jeg ser den, mye av gleden med SM64 var å finne alle 120 stjernene. Men her er det vel 500+ måner. Høres litt teit ut å klage over for mange måner, men litt kvalitet fremfor kvalitet hadde vært å foretrekke. Har ennå til gode å måtte gruble lenge på hvor en måne er eller hvordan jeg kommer dit.

 

Kommer sikkert til å sulle litt rundt i de banene som har vært morsomme, men ikke mye mer enn det.

Lenke til kommentar

Der var rulleteksten i gang. Vanvittig bra spill, helt klart årets spill for min del. Det er sjelden jeg gidder fullføre spill, men når rulleteksten i Odyssey, øh, rullet hadde jeg bare lyst til å fortsette. Kanskje litt generiske kingdoms, litt lite variasjon blandt fiendene, og enkelte måner blir nesten serverst på et sølvfat. Og da snakker jeg ikke om månene vi kan kjøpe til en hundrelapp. Men heldigvis er det slettes ikke slutt nå. Som en liten mikrospoiler til Tullefanten hadde jeg 172 måner da rullteksten dukket opp, og Odyssey jeg kan dra videre til et nytt sted når jeg får 250 måner. I tillegg kom jo en drøss nye måner i alle kingdoms når historien var over, så da blir det jo straks langt mer overkommelig å finne nok til å dra videre. Noe mer enn det skal jeg ikke spoile.

 

Angående slutten synes jeg den var helt fantastisk. Både den siste kampen, og den siste cutscenen. Lo godt av den.

Alt det strever for redde Peach, og hva skjer? Boom, friendzone!  :evil:  :lol: 

 

 

Men har et lite spørsmål om ting vi kan åpne. Tar det i en spoiler.

 

 

Har hatten til Luigi, men er det mulig å få skjorten hans også? Blir litt feil med rød skjorte og grønn hatt..

 

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Kjedelig at det ikke er mer enn 1 autosave. Svidde av 2k på måner uten å helt tenke meg om, og har fått tilgang på en ny verdenen uten at jeg har gjort meg fortjent til det.

 

Hva er greia med at man kan kjøpe ekstra måner? Ikke bare var spillet forferdelig enkelt hele veien, men man kan bare kjøpe måner hvis man begynner å gå lei av å fange måner. Spillet fikk en ordentlig ripe i lakken i mitt hode nå.

 

Jaja, følte meg uansett ferdig med spillet og har mye annet å spille.

 

/rant

Lenke til kommentar

Fått lagt ned en del timer i helgen og nærmer meg 400 måner. Helt overlegent. Spillet vokser på deg og det kommer en del overraskelser underveis som gir deg en sjelden god følelse☺️

 

Leser noen skriver spillet er enkelt. Kan ikke si meg helt enig det. Ganske sikker på at de fleste har "dødd" ganske mange ganger underveis. Sikkert 100vis,men spillet straffer deg ikke så hardt når det skjer, noe jeg liker. I tillegg så skal du legge ned litt innsats på lete rundt for og eksempelvis finne 75 moons i en verden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva er greia med at man kan kjøpe ekstra måner?

Er vel så flest mulig kan nyte så mye som mulig. Du trenger for eksempel ikke å ta bosser i den del kingdoms, bare du samler nok andre måner. Du trenger heller ikke samle nok måner til å åpne alle kingdoms. Å samle 250 burde ikke være så alt for vanskelig, men 500? Da blir det jo verre. Skader ikke å la folk få kjøpe siste rest, så de kan gå videre uten å sitte helt fast. Husk også at "kan" og "må" er to vidt forskjellige ting. Du "kan" kjøpe måner, men det er 100% valgfritt. Vil du ikke ha det, så la være å kjøpe dem. Verre er det ikke. :)

Lenke til kommentar

Jeg er ganske sikker på at Super Mario 64 ikke hadde blitt sett på som et mesterverk hvis man vare kunne ha kjøpt stjerner når man satt fast.

 

Men jeg skjønner at Nintendo ønsker å appellere til alle, men mener de undervurderer oss og barn. Hvis vi som 10-åringer klarte å runne OoT og fange 120 stjerner i SM64 back then, så klarer unger i dag å samle nok måner til å komme seg videre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...