Gå til innhold

Kina vil forby nye biler med forbrenningsmotor


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Interessant da, at Kina dropper biler med forbrenningsmotor på samme dagen som Norge velger en regjering som vil gjøre om Lofoten og Senja til oljefelt! Jeg er ganske sikker på hvem som er smartest- og jeg tror det er nasjonen som fant opp trykkekunsten (kineserne kunne lese om det i avisen når Gutenberg "oppfant" trykekunsten), og ski (de eldste hulemaleriene av en skiløper er funnet nord i Kina) og kruttet og kompasset og-og...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Interessant da, at Kina dropper biler med forbrenningsmotor på samme dagen som Norge velger en regjering som vil gjøre om Lofoten og Senja til oljefelt!

Det skjer nok ikkje med både Venstre og Krf på vippen. Vi kan nok vente ei tammare regjering på fleire område, elles sit ikkje Erna Solberg til jul. Sjølv med samarbeidsavtala stemte Venstre mot regjeringa i 24% av sakene i Stortinget i 2016-2017-sesjonen. (Kjelde: holderdeord.no) Resten av Stortinget har eitt mål, som er å felle regjeringa ved fyrste høve. Då forstår nok Erna Solberg og resten av regjeringa at dei ikkje bør jobbe for intenst med å få V og Krf mot seg i tillegg.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...