Jump to content

TG-

Medlemmer
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

133 :)
 1. Så en lege som und|et seg over måten sprøytene settes på.. Det er jo et sprøytetriks som kalles "aspirasjon" - der man trekker litt tilbake, for å se at det ikke Fosser blod inn i kanyle. Gjør det, har man jo truffet en blodåre. Det trikset, har visst gått av moten. Jeg lurer på hva som skjer - hvis man setter vaksinen rett i blodet, istedenfor intramuskulært? Kunne det forklare den drøye immunresponsen?
 2. En ladbare versjon av det sammenslåtte Lada /Dacia merket - en Ladia? 🤔
 3. Høyre markedsfører som "partiet som lyktes, der ABB feilet" .. Litt tvilsom ære, vil noen mene, men velgerne liker det vel? Egentlig trenger de vel ikke plassen i det hele tatt,så de kunne vel gitt blokka til noen som vil ha den?
 4. Vi importerte 0,3 TWh i 2019. Hvis man ser de siste tre årene sammen, eksporterte vi. Det skulle ellers være slik at vi fylle opp flerårsmagasinene våre sant? Det betyr at påstanden om at vi var tvunget til å importere strøm i år, ikke er sann. "VI" VALGTE å importere. Skulle gjerne sett at TU satte noen til å undersøke dette feltet litt nermere, istedenfor å bare kopiere en epost de har fått fra dem som tjener penger på at strømmen er dyr. Gjerne en som har internet, og eier en lommekalkulator.
 5. Det virker fornuftig at oljeprodusentene må BETALE for miljøødeleggelsene som forårsakes av oljebruken - at det gjør oljeprisene høyere (som gjør det mer fristende å bytte til mer miljøvennlige alternativer)- og at pengene brukes til tiltak for å RYDDE OPP i rotet?
 6. Jeg vet at det ikke skal bety noe for et transportmiddel.. Men - det der er en vakker bil! Tesla og Toyota sliter..
 7. Jeg tror at stigende havnivå fort vil kunne gi verden et stort migrasjonsproblem. Med millioner av hjemløse, på leting etter et sted å begynne på nytt, vil kapitalismen, og politikerne, temmelig raskt komme til kort. Det er ikke akkurat en oppskrift på Fred eller?
 8. Spørsmålet vil jo bli - er det klokt av Norge å fortsette med oljeleting, i en tid der vi vet at oljeprisene kommer til å falle? Eller bør vi prøve å komme oss i posisjon for den verdenen vi vet kommer? ?
 9. Det JEG lurer på, er jo hvem som bestemmer at vi er i en "krisesituasjon"? Hva hvis krisesituasjoner har oppstått på grunn av de samme folka som kontrollerer media, og sosiale medier - da er jo sikkerhetsventilen disse mediene utgjør, effektivt stoppet? ?
 10. Når det først skulle skje, HÅPET jeg nesten det var macbook AIR .. Oh, the irony! ?
 11. Såå, ditt bevis for at global oppvarming ikke skjer, er at man ikke kan passere nordpolen i båt, eller?
 12. Da måtte man vel lagt på bensinprisen i de områdene som HAR nye, bompengefinansierte, veier i dag, da?
 13. Kan jo skjønne at noen mener det er irriterende å bli påminnet om at du har uleste meldinger... Men det er jo et alternativ til samtale vi snakker om - altså øyeblikkelig kommunikasjon? Ikke en erstatning for brevpost?
 14. Ikke sikkert det.blir så store endringer, i forhold til i dag? https://www.vg.no/forbruker/teknologi/i/ej0ry/kunstig-intelligent-chatbot-ble-til-rasistisk-nettroll
 15. Jeg vet ikke hvor mye kineserne har planer om å spionere på oss, lovene deres, er vel ikke mer dyptgripende enn "Patriot act" - og - dere snakker om at USA er vår allierte - ja - det var dem som fikk Norge til å gå til krig mot Afghanistan - helt uprovosert.. Er vi stolte av det? https://www.derimot.no/nar-sant-skal-sies-usa-har-vaert-en-drapsmaskin-siden-1945/
×
×
 • Create New...