Jump to content

TG-

Medlemmer
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

133 :)
 1. Kan vel ikke si at jeg har SAVNA den.. (ærlig talt har jeg bare fått den 2 ganger.. Vakkel på et kort (nt4) - og kondensatorproblem på en Dell med XP., Men jeg har HØRT om den! Men hva kalles det når Mac'er går på snørra, og fryser?!
 2. Man kan jo håpe! Ikke for det, den gamle Mate20 Pro - saken er fortsatt god som gull (kjøpte et nytt cover da.. det gamle ble slitt ut..) - men da kan man jo planlegge samme merke neste gang? 😊
 3. Er jo enig i at det ikke kan være at KRAV til ansatte som ikke er på jobb (eller vakt) skal svare på meldinger eller mail utenom arbeidstid. Men - det virker STRENGT at man ikke skal få lov å tenke utenfor arbeidstid?!
 4. Skjønner ikke helt tankegangen. Jeg har en plug-in hybrid. Forbruket varierer jo, mellom 1,7 og 3 dl/mil. Jeg kan ikke skjønne annet enn at det må være bedre enn en tradisjonell bil?! Det ville vel vært bedre for miljøet med slike hybrider på veien, enn med tradisjonelle biler?
 5. Det HAR riktignok skjedd, etter år 2000, at vi har brukt mer strøm enn vi har produsert (i følge Statnett) i 2010, og 2019, brukte vi LITT mere strøm enn vi kunne produsere selv. Da hadde vi riktignok ikke optimalisert turbiner, og kraftlinjer - eller bygget vindmøller. Den strømmen, kunne enkelt og karbonfritt, importeres fra Sverige, Finland, eller Russland. På samme måte som vi kan selge til dem. Problemet til kraftbransjen, er vel ikke "opinionen" - men at det de sier er løgn?
 6. Blir spennende å se Hva "cooke monstrene" i Google og Microsoft sier til slike lover.. Spennende at Kina og EU ser i samme retning, og vil beskytte borgerne sine (for dette)
 7. Så en lege som und|et seg over måten sprøytene settes på.. Det er jo et sprøytetriks som kalles "aspirasjon" - der man trekker litt tilbake, for å se at det ikke Fosser blod inn i kanyle. Gjør det, har man jo truffet en blodåre. Det trikset, har visst gått av moten. Jeg lurer på hva som skjer - hvis man setter vaksinen rett i blodet, istedenfor intramuskulært? Kunne det forklare den drøye immunresponsen?
 8. En ladbare versjon av det sammenslåtte Lada /Dacia merket - en Ladia? 🤔
×
×
 • Create New...