Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Hei. jeg har truffet drømmedama. Hun går i samme klasse som meg på VGS. Jeg var på fest med henne og andre venner fra klassen og etter hvert ville hun at jeg skule holde henne fordi hun ble kald. Hun la hodet på skulderen min og jeg la hodet på hodet hennes. Vi satt slik i 10 min helt til vi ble avbrutt av noen som trengte hjelp. Til daglig sender vi hverandre blikk, snakker sammen, ler og diverse. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En ting kan jeg love deg: et avslag på "netflix and chill" er mye kleienere/flauere enn et avslag på en utbydelse. :) Men ja: det er faktisk bare å "hoppe i det". Det verste som kan skje er at du får nei, og da har du fått avklart det. Og en date trenger ikke være store greiene. Spør henne om hun blir med å ta en kebab eller noe. Det er uformelt, digg og hyggelig. Så får du se hvordan det går etterpå :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Personlig sier jeg ikke "date" med mindre det er en leken undertone og man kjenner hverandre godt, og man er minst halvveis inn i et forhold sammen.

 

I ditt tilfelle spør henne om hun vil være med på x i helga fordi du tenker å dra dit og ser henne som et godt selskap. Date er bare en tittel, i praksis kan du gjøre tingene som innebærer en date... hva nå enn det måtte være, så lenge man er med hverandre på tomanns hånd og er noe interessert i hverandre.

 

Bruk tiden sammen til å vise dine farger og ta henne med på ting som trigger sansene, enten om det er mat, duft, syn eller hørsel.

Gjør noe hverken du eller henne har gjort før, slik at det er spennende og nytt for dere begge, og dere deler en erfaring sammen som dere kan mimre om resten av dagen.

Lenke til kommentar

Herregud 'a mann (gutt!) - her skal du få et råtips... Stikk innom en butikk og sjekk om de har gamle (gårsdagens) brød du kan kjøpe billig for en femmer. Kjøp et brød eller to. Ring opp dama og spør henne direkte; "Hei, blir du med og går en tur i parken torsdag eller fredag?" - ha to konkrete dager hun kan velge mellom. Hun kommer IKKE til å si nei. Avtal et sted å møtes, eller hent henne, eller whatever. Gå en tur i parken og når dere kommer til dammen hvor endene er, fisker du frem brødet og så kan dere sitte på en benk eller noe og prate om fremtiden, hus med stakittgjerde og 2.4 barn, og mate de fine flotte endene som nå er ute og storkoser seg i vårsolen. Garantert vinner.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...