Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jepp, det er stort sett en presentasjon som flere spilldesignere og/eller nintendo toppsjefer snakker om perioden fremover, introduserer nye spill, eller oppdateringer til eksisterende spill. Pleier å vare rundt 15-30 minutter. 

 

Nintendo har veldig strenge lekkasje-regler så ofte kommer ikke ting ut i luften før de sier det direkte på en slik Nintendo Direct. Før det blir alt bare rykter.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal sies at denne presentasjonen vil vare ca 40 minutter og fokusere på nye Pokemon og Luigis Mansion 3 og kun spill som kommer i 2019.

 

Håper jo på litt andre nyheter også, men mye er jo spoilet allerede på Reddit.

 

Jeg håper veldig på mer innhold til Super Mario Odyssey eller Mario Galaxy 3.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er vel strengt tatt svært sjelden vi får en Direct uten en eller annen overraskelse på lur. Tror nok vi får det denne gangen også. Da snakker jeg ikke mer info om kjente spill, men annonsering av et helt nytt spill. De fleste spillene blir annonsert seks til ni måneder før release, så jeg ser ikke bort ifra at de kan annonsere et rimelig stort spill med release til våren. Mario Kart Tour komme til mobil om noen uker, og det har gått mange rykter om en Mario Kart World Tour til Switch. Kanskje vi ikke bare får det bekreftet, men release i år? MK8 Deluxe er jo en stund siden nå. :)

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Et nytt Mario Kart hadde vært ålreit, men da måtte de ha gjort en del ut av det. Laget en historiemodus og endret mye på rubberbandingen og items som ødelegger hele spillet. Mario Kart er rett og slett blitt veldig kjedelig å spille, det er nok det minst spilte spillet må min Switch iallefall.

 

En remake av Diddy Kong Racing derimot, det hadde jeg kjøpt på flekken.

Lenke til kommentar

Etter ett år fant de ut at de kunne legge til SNES-spill. Pluss oppdrag og nye skins til Tetris 99? For første gang begynner Nintendo Online nesten å bli verdt å betale for.

Jeg skjønner at de valgte å vente siden de også selger SNES Classic Mini, men jeg begynner virkelig å savne Virtual Console der man kan kjøpe de spillene man vil. Sprøtt at man kan spille SM64 på Wii og ikke Switch.

 

En ålreit presentasjon ellers da.

 

Divinity 2 med cross save med Steam var høydepunktet.

 

Xenoblade Chronicles skal jeg også ha, siden jeg lite 2 ganske godt.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner at de valgte å vente siden de også selger SNES Classic Mini, men jeg begynner virkelig å savne Virtual Console der man kan kjøpe de spillene man vil. Sprøtt at man kan spille SM64 på Wii og ikke Switch.

 

For å være ærlig har jeg til dags dato aldri klart å skjønne denne tankegangen. Vi får 20 SNES-spill allerede ved launch, i tillegg til alle NES-spillene vi har fra før. Vi snakker ca 200kr pr år, og da får du samtlige spill helt gratis. Hvis vi sier hvert spill hadde kostet en tier i virtual console, hadde du dermed fått alle 20 spillene til SNES for samme pris som et helt års abonnent. Men da ville du ikke fått noen av NES-spillene, og ingen av SNES (og eventuelt NES) spillene som legges ut hver måned etter launch resten av året. Hvis hvert spill koster 20kr, vil du bare få halvparten av alle SNES-spillene de gir oss til launch, og ingenting annet. Med andre ord sparer man enormt med å abonnere, og da tar vi ikke engang med å spille på nettet, cloud saves, diverse tilbud, og så videre.

 

Du vet vel at vi kan spille disse NES- og SNES-spillene offline? Man må være online for å oppdatere hele greia og aktivere spillene en gang, men deretter er det bare å sette i gang offline så mye du vil. Tror nok du må aktivere dem online en gang i blant, men det er helt automatisk. Så igjen, hvorfor er folk så sykt giret på å betale langt mer enn de trenger for å "eie" spillene de allerede har? Klarer bare ikke se hvorfor folk gledelig kaster penger ut vinduet på denne måten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...