Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rykter på reddit og alle YouTuberne som lever av Switch-nyheter så tas med en god klype salt.

 

I følge Nintendo sine japanske nettsider skal Directen stort sett handle om Fire Emblem. Så ja, zzzZzzzZzzzZzz!

Hvilke Nintendo-serier appellerer egentlig til deg?

 

Jeg har et håp om at Fire Emblem Three Houses ikke vil koke ned til fanservice slik Fates gjorde, men vi får se i morgen kveld.

Lenke til kommentar

Tipper på MP Trilogy blir annonsert innenfor 1-2 mnd. Det er sikkert ikke så vanskelig å porte over Wii U koden. Hadde vært artig om Kingdom Hearts serien dukket opp, men det er vel mikroskopiske sjanser. Chain of Memories var hvertfall på GBA i sin tid, det var et slags KH1.5 der de lagde et kortbasert kampsystem som kunne funke i isometrisk perspektiv. Så de har vært innom Nintendo også.

 

Btw med tanke på MPT, enern er bra men det er i 2 og 3 de virkelig henter frem godsakene. Enern var litt prøvekanin/tech demo også. I MP2 Echoes er det en "skyggeverden" man reiser inn og ut av og løser ting frem og tilbake. Veldig fancy greier.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Det er greit nok å ikke bry seg om så veldig mange forskjellige spill/spillserier, men om man kun bryr seg om Mario og Zelda, synes jeg ikke man kan klage hvis Nintendo velger å fokusere på andre titler (som mange andre er stor fan av).

 

Tror ikke det blir sp mye Smash denne gangen, ser i hvert fall ingen grunn til det. Forventer forsåvidt en liten gjennomgang av Joker med tilhørende stage (og kanskje en teaser av neste DLC-karakter), men utover det kan jeg ikke skjønne at det skal være noe.

Lenke til kommentar

Jeg blir faktisk sjokka/skuffa om vi ikke får noe ny Zelda i kveld. Om dere husker det skulle Botw egentlig bli lansert jula 2015, så i løpet av minst 4 år må de vell ha et eller anna på bordet til oss! Legger merke til at flere ønsker seg en ny runde Mario Kart...Men hva med et nytt F-ZERO?!? Det er hele 15 år siden sist ffs :( Uansett gleder jeg meg til i kveld. 23:00 folkens :)

Lenke til kommentar

Enig med det, både BotW og Mario Kart 8 er Wii U spill - Switch fortjener egne varianter og tiden er inne.

 

Edit: Et nytt Pikmin kan også være interessant, Pikmin 2 er en stor favoritt hos meg, fantastisk spill som jeg har rundet flere ganger. 

 

Men av en eller annen grunn ville de lage Pikmin 3  (til Wii U) i samme gameplay som den første i serien (som jeg ikke likte). Det ble med 20 minuter i Pikmin 3, en av de større skuffelsene jeg har opplevd spillmessig.

 

Så ta vekk tidspresset i en ny Pikmin - så er jeg med!!!  :yes:

Endret av Mr_Spock
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...