Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvilken kropp syns du er mest sexy av disse to?


  

128 stemmer

  1. 1. Hvilken kropp finner du mest attraktiv?

    • Venstre
      101
    • Høyre
      27


Anbefalte innlegg

En reell hit på Kvinneguiden, så da prøver vi her på forumet hvor det eksisterer flest menn. Kjør på. Og ikke dra inn personlighet og kjemi og alt det der, her er det tenningen og det visuelle som gjelder. Ingen grunn til å leke ridder på hvit hest med gode verdier. Tenk med pikken, hvem ville du hatt sex med? Begrunn gjerne svaret deres og vær ærlige. Eventuelt bare svar i avstemningen (om jeg får til det her). Her er det enten eller, ingenting mellom! Vil du ikke ha sex med noen av dem og finner hverken hun til venstre eller hun til høyre attraktiv? Ok, gå ut av tråden. Vanskeligere er det ikke! 

20160526_171451.thumb.jpg.abe0d19c9d09f8
 

Anonymous poster hash: de810...3ae


Anonymous poster hash: de810...3ae



Anonymous poster hash: de810...3ae
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja takk, begge deler. Men hvis jeg måtte velge ville jeg sagt at hun til venstre er sunnest men også finest, også er det jo ganske stor forskjell på bildene og bildekvaliteten osv, som jeg føler kanskje virker inn en del på valget.

Altså, hadde du byttet om på ansiktene deres og posert dem på samme måte hadde jeg tatt hun til høyre.

Endret av misanthrope
Lenke til kommentar

Dama til venstre har en utrolig fin kropp, dama til høyre ser ut som en pen dame hun også. Nå går jeg ikke rundt å vurderer kroppene til folk sånn uten videre, men om hun hadde vært kjæresten min ville jeg at hun skulle kommet i litt bedre form. Hun har litt mye fett rundt magen og det kan være helseskadelig, jeg ville anbefalt å prøve å endre kostholdet litt, det er snakk om svært små justeringer for henne da hun absolutt ikke er tjukk.

 

Det er mange skadelige effekter ved å ha mye magefett. Jeg anser meg heller som en "dårlig" venn ved å fortelle folk rundt meg jeg er glad i (på en skikkelig måte) at jeg håper de gjør noe med det. Jeg har hatt for mange i min familie som har dødd av en dårlig livsstil. Ikke alle kan se ut som hun til venstre, og det er helt ok. Ikke alle kan være deilige, men det å unngå diskusjoner om fedme for å ikke støte de det gjelder er ikke bra. 

 

Tldr: Begge er digge, hu til høyre burde miste litt magefett. Ta en tlf til en lege før du ranter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bestefars nettsannheter, punkt ørten: De som absolutt må velge mellom bilder av damer på internett, har alt for få å velge mellom i virkeligheten.  :p

 

De to representerer på ingen måte ytterpunktene for hva jeg kunne blitt tiltrukket av, helt uavhengig av personlighet og kjemi med mere. Det finnes sykelig fedme og magerhet, men disse to representerer ikke det.

 

Geir :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...