Jump to content

WubWub

Medlemmer
 • Content Count

  743
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

WubWub last won the day on May 12 2016

WubWub had the most liked content!

Community Reputation

610 :)

Recent Profile Visitors

2883 profile views
 1. jo har på meg kvinneklær fra tid til annen
 2. Vakkert! Jeg er klinisk diagnostiser til å ha narsissistisk personlighetsforstyrrelse så mye av det du sier passer nok bra. jeg har en sterk allergi mot kritikk. selv liten kritikk som andre mennesker ikke vil reagere på , men jeg tolker ting litt anderledes
 3. jeg tar ting veldig bokstavelig, det er en av grunnene til at jeg mistenkte autisme. men jeg har blitt screenet for autisme og jeg hadde ingen av de trekkene. vi diskuterte to forskjellige ting, hun argumenterte for at sokker i sandeler var stygt og det er jeg enig i, men jeg argumenterte for at det finnes mennesker som bruker sokker i sandaler. jeg har tilogmed bilder av det. om du sier at det ikke finnes noen mennesker som bruker sokker i sandaler så tar du objektivt sett helt feil for det er ikke sant. men hun nektet å innrømme det. hun sa at INGEN mennesker bruker sokker i sandaler. men det er jo en feil påstand? jeg brukte jo det? jeg er ikke en ingen? jeg bare skjønner ikke hennes logikk.
 4. ja det stemmer, om du kaller meg ingen så skal du slippe forholde deg til ingen. vi blokket hverandre etter tyrkia turen, hun sa til hennes venner at det var fordi jeg var psykopat og slem. men sannheten er at det var hun som var slem, det var hun som plaget meg, ikke omvendt.
 5. ja absolutt , jeg er glad for at hun viste sine sanne farger så tidlig. dumpet a og har aldri sett meg tilbake
 6. men det var det jeg gjorde. vi hadde booket en 14 dager ferie sammen. før avreise hetset hun meg. så dro vi til syden sammen og jeg ignorerte hun hele tiden. hun hadde sagt at "ingen går med sokker i sandalene", så hun kaldte meg indirekte en "ingen", så når vi havnet i tyrkia og hun ville dra på restaurant så svarte jeg "ja du får dra med ingen da", hun likte seg ikke så godt i tyrkia, tyrkiske menn kan være fæle mot kvinner som vandrer i bybildet alene hun kaldte meg barnslig og psykopatisk siden jeg ikke ville dra ut sammen med hu. istedenfor å unnskylde seg for å mobbe meg så valgte hun heller å hetse meg enda mer
 7. det stemmer, jeg er ikke et orakel og jeg har ikke alle svarene i verden. men en ting er sikkert, og det er at jeg ikke vil tillate noen å mobbe meg fordi jeg har på meg sandaler og sokker når jeg er på reisefot. mobbing er aldri greit
 8. Følelser er ingen sannhet, vi lever alle i en subjektiv realitet. Du og jeg kan observere den samme objektive hendelsen, men vi kan oppfatte det vidt forskjellige. Med andre ord, min ex-venn sin mobbing av mitt fot plagg kan være greit i ditt hode, men i mitt hode er mobbing aldri greit.
 9. Var ikke jeg som var psykopat, var hun. Giga super psykopat
 10. jeg følte ikke akkurat det når hun mishandlet meg nei. mobbing er aldri greit
 11. jeg dater ikke menn, men om jeg hadde vært homofil og en mann mobbet meg for å være praktisk så ville jeg reagert likedan.
 12. hun kalte meg psykopat siden jeg hadde på sokker i skoene, men ironisk nok så var det hun som oppførte seg psykopatisk når hun hetset meg å prøvde kontrollere meg. jeg bare satt der på benken i 1 time å ventet på flybussen, ante fred og ingen fare så plutselig begynte hun å angripe sokke og sko valget mitt.
 13. nei, det er informasjon som ingen andre enn meg har noe med. hvorfor har daten min noe med hva jeg har på meg på bena? ikke en dritt. jeg bestemmer ikke hva hun skal dolle seg opp i så hvorfor tror hun at hun kan bestemme mine klesvalg? er hun en misbrukende kontroll frik? er hun en ekte psykopat?
 14. så du syntes det er greit å hetse din kjæreste på det groveste om hun har sokker i sandalene pga praktikalitet? nei den type tanke tankegang er jeg ikke med på. å hetse og mobbe folk tar jeg sterk avstand fra
 15. Det var midt på vinteren. Jeg er ingen moteslave. Å sittte med vanlige sko 4-5 timer i et fly gjør vondt, så jeg tok på meg sandaler. Men siden det var vinter så er det kalt å stå å vente 1 time på flybussen i 10 minus grader i barbeint med sandaler. Så jeg hadde på tykke sokker. For så raskt jeg kommer til Tyrkia så er det ikke lenger 10 minus grader men minst 20 varmegrader. Mitt fotplagg var et resultat av ekstremt høy intelligens og praktikalitet.
×
×
 • Create New...