Jump to content

WubWub

Medlemmer
 • Content Count

  804
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

WubWub last won the day on May 12 2016

WubWub had the most liked content!

Community Reputation

624 :)

Recent Profile Visitors

3295 profile views
 1. Samfunnet er i stadig endring. Det sies at neanderetalere døde ut fordi kvinner deltok i strig, jakt og krig. Derfor hadde de liten tid til å produsere og oppdra barn. Så de døde rett og slett ut. Mens homo sapiens på den andre tiden var det motsatte av feministisk. homo sapiens har alltid vært patrialsk. Menn kriger mens kvinner er hjemme å plukker bær og oppdrar barn. Sånn har det vært i hele menneskets historie. Men sånn er det ikke lenger og det er bra. Nå finner vi kvinner i yrker som tidligere var hovedsakelig manns dominert. Så ser vi at kvinner kan utdanne seg til å bli det de vil, fremfor hva du som mann vil. Du lenger tilbake til viking-tiden hvor "kvinner visste sin plass", jeg lenger til en tid hvor kvinner og menn er likestilt. Min tid er nærmere enn din tid.
 2. Hvordan kan en mann bli kjekk? Om det ikke er nok å trene 4 ganger i uken, spise riktig slik at man ikke blir overvektig, men allikevel har en viss muskelmasse? Kvinner har det så mye enklere enn menn når det kommer til kropp. Bestevenninnen min trenger ikke trene i det hele tatt men alle gutta liker hu! Men vi menn, vi må puste og pese på treningssenter så vi ikke får "pappakroppen" , den gode og runde figuren som ingen kvinner liker.
 3. Tusen takk, det var veldig snilt sagt. Nå ble jeg glad
 4. Mange spør meg ofte, hvorfor har du på deg solbriller hele tiden? Mitt svar til det er : "Jeg ser ikke noe særlig hyggelig ut uten solbriller"
 5. Hatten ble lagt litt strategisk, den var ikke der for moro skyld 😎
 6. Ser jeg best ut som dame eller mann? Hva tenker folket? Meg som mann med stor M : Her er meg som dame : Så hva er folkets dom, er jeg mest attraktiv som mann eller kvinne?
 7. jo jeg sendte de brev hvor jeg uttrykte at de hadde behandlet meg med en stor urett. men de var ikke enige. så da kansellerte jeg abonnementet jeg hadde til sukker og møteplassen.
 8. Nei men jeg fikk advarsel fra sukker.no og møteplassen.no etter at jeg postet dette bildet : de kalte det seksualisert innhold. men jeg hadde på meg bukse og boxer shorts. bildet er av en fult påkledd mann som er på treningssenter. om man har store pupper så kan man ikke skjule det med klesplagg, alle ser jo det uansett. men kvinner med store pupper har lov til å poste bilder av seg selv, mens jeg ikke har lov? jeg syntes det er urimelig og urettferdig. nå skal det sant sies at jeg er klar over hva det bildet symboliserer, det var en taktisk strategi for å få så mange matcher som mulig. du hører ofte kvinner si "størrelse teller ikke", men det er en løgn
 9. tråden min ble jo lagt inn under "seksualitet" så det sier jo sitt. liker å vise meg frem, jeg er digg soverommet mitt er fylt med speil
 10. Slapp av, du har nok helt rett, den var litt slapp men ikke helt slapp.
 11. hehe det kan hende bryr meg ikke noe særlig om kropp og slike ting
 12. men er ikke det der undertøy for å få penisen til å se større ut? det er ikke aktuelt for meg for å si det mildt
 13. en kan da ikke dukke opp i slikt når en skal trene da? bildet mitt er fra et treningsantrekk, slik en bruker når man drar til treningssenteret. når man pumper jern og slik
 14. Det var da litt av en snabel Herr Taurean, meget imponerende
×
×
 • Create New...