Gå til innhold

The Grand Tour - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er greit å ikke like TGT, men du kan ikke samtidig si at du likte Clarksons Top gear. Da har du glemt hva det showet var, det er ingenting nytt i TGT.

Det er dog tatt et steg videre i forhold til å være alt for scriptet. Det er ikke sånn at Clarksons Top Gear er Clarksons Top gear. Det finnes forskjellige "versjoner". De siste årene har de gått bortifra det som har virket som spontan humor i alle fall. Om de bare var flinkere å skjule scriptingen tidligere eller om vi bare har blitt for vant til det og at de er for forutsigbare vet jeg ikke. 

 

Det går fint an å like Clarksons Top Gear (fra noen sesonger tilbake) og ikke like TGT.

Lenke til kommentar

Hvis du ignorerer utviklinga i konseptet de siste årene så kan du si at du ikke likte overgangen til TGT, men da er det ikke overgangen fra TG til TGT som egentlig er problemet ditt men den utviklingen som skjedde de siste årene i TG.

 

Når det kommer til script kan det være opplysende å lese http://sniffpetrol.com/category/tales-from-top-gear/ , det meste var nok scriptet i de dagene også.

Lenke til kommentar

Selvfølgelig går det an å like Clarksons TG, men å ikke like TGT. Liker du 17 av 22 sesonger av noe så liker du vel strengt talt serien det er snakk om, men jeg er enig i at TGT er TG. Poenget er at de her kunne tatt det beste fra TG og i tillegg kommet opp med noe nytt og friskt. Men istedenfor så har de tatt det dårlige fra TG og bare pumpet inn enda mer penger, noe som er en dårlig kombo for min del.

 

Men som sagt så er min store skuffelse basert på episode 2, hvor hovedinnslaget var noe møl uten like. Satser på at det blir langt bedre.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Savner den tiden hvor de måtte svare til en kringkaster. Til nå så virker det som at de har fått for mye penger og frihet, og dermed blitt dummere. De har utspilt seg selv, og driver nå å parodierer seg selv ned til ingenting. Jeg er spent på å se om de får noe mer enn de tre sesongene de har fått kontrakt på, om de i det hele tatt får de slik som det virker nå. Dog, JM sin Le Mans sekvens var god :) 

Lenke til kommentar

Litt artig for en som vet hvor glad finnene er i iskrem, de er faktisk de som spiser mest i hele europa. Så dette er meta og kanskje tapt for de som ikke kjenner kulturen :)

 

Eller så burde det ikke kommen som en overaskelse på noen at trioen har denne type humor, eneste forskjell denne gangen var at Hammon sa det og ikke Clarkson som man kunne forvente.

 

Selvfølgelig ville de få kritikk for den samtalen, dette visste de om på forhånd, men de kjenner publikum godt nok til å vite at dette bare slår positivt ut for de. PC folk har sluttet å se på trioen for lenge siden, eller ser på det i skam. 

Lenke til kommentar

Hvordan får dere spilt av på TVen?

 

Finner ingen Amazon Prime App i App store (Samsung TV), den medfølgende nettleseren får jeg beskjed om at ikke er støttet, og når jeg spiller av fra Macen og kobler den til TVen får jeg beskjed om å koble fra TVen før jeg får begynne å se programmet  :hm:

Endret av LucarioX
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...