Jump to content

BigJackW

Medlemmer
 • Content Count

  5360
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 :)

About BigJackW

 • Birthday 09/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19716 profile views
 1. Hei Byttet clutch, svinghjul og utløserlager på min 2009 mod Golf 6, 2.0 Tdi, 4motion, men nå slurer clutchen ved høyt dreiemoment. Clutchpedalen ble også vesentlig hardere enn tidligere. Clutchen tar så og si med en gang pedalen slippes. Noen som har forslag til hva som kan være galt?
 2. Det er korrekt at det er ett av deres kontrollpanel. Panelet er forholdsvis nytt, montert i 2018, muligens old-school design. 😛 Panelene er for mindre skip, typ under 24 meter vanligvis. Skal lage et lignende type panel for et annet type system jeg driver med i masteroppgaven. Skal stå på broa på samme type skip. Hvis noen har forslag til type materiell jeg kan benytte tar jeg gjerne i mot det. Det ser ut til at dette panelet har nedfelt en gravert akrylplate eller lignende i dette ukjente brune materialet (som er lakkert sort på forsiden)
 3. Kanskje ikke helt elektro-relatert, men noen som klarer å se hvilket materiale det brune som kretskortet er montert på er?
 4. Må skrive master hjemme i stedet for på campus nå ja ... Om å klare å konsentrere seg hjemme. 🤨
 5. 1000 Det å kalle datalogging for maskinlæring er vel så skivebom som det går an å få det. Ut fra det som er beskrevet i artikkelen er det litt på kanten å si at det er benyttet maskinlæring her, men som vanlig, maskinlæring, kunstig intelligens og dyp læring etc. er "wank"-ord uten at de fleste ikke vet hva det er snakk om.
 6. Noen som vet hvilken ledningstype som er benyttet inn på PLSen her? Den som er stripete.
 7. Der trenger en ikke kroneverktøy en gang. Hvor de ulike fargene skal kobles står i bunnen. Velg enten A eller B, vanligvis B. Spørs hvordan det er i den andre enden.
 8. 20 timer i uka per emne? 30sp (4 emner) svarer til 45 timer per uke, dvs. rundt 11.2 timer per emne i uka.
 9. Sjekk github: https://github.com/search?o=desc&q=tdt4120&s=updated&type=Repositories
 10. Fikk heller ikke til da jeg skulle fornye. Lastet opp screenshot fra studweb manuelt.
 11. 822W/866VA = 0.95, noe som er en plausibel effektfaktor.
 12. Har fått problemer med ACen på en 09 Golf. Har sjekket gass og det er det nok av. Fra kompressoren kommer det en raslelyd og det virker ikke som den vil legge inn skikkelig. Nede på kompressoren kan det se ut som at skruen som går i akslingen har kommet ut litt: Får ikke strammet den, går bare rundt og rundt uansett hvilken vei jeg skrur. Prøvde å løsne de tre andre skruvene på clutchen, og da roterer hele greia rundt og rundt. Trodde clutchopplegget stod på en spline? Tips? Må hele kompressoren byttes eller kan jeg bare bytte clutch?
 13. Har du prøv å kjøre 0V på inngangen?
×
×
 • Create New...