Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Tilbake på jobb i avisa (midlertidig i alle fall). Først husker jeg ikke passordet mitt (som jeg uansett ikke har brukt på noen måneder). Så krasjer maskina. Så, når alt fungerer igjen; lisensen min har gått ut, så jeg får ikke jobba. :D

 

Vel, hvis tida det tok å huske passordet og fikse maskinen var alt du hadde å gå på, var det kanskje best å fornye lisensen før du kom? Eller snakker du om lisens til Microsoft office eller liknende?

 

Nei, lisens på programmet vi skriver sakene i. Uansett, den skulle vare ut august, men ble avsluttet prematurt i juni (selv om jeg bare jobba ut mars), men ble fiksa i løpet av dagen, og i mens brukte jeg programmet vi bruker til å publisere til nett. Det er ikke like bra, men det fungerer til slikt. Prøvde også å logge meg inn via vikar-kontoene, men de ville heller ikke samarbeide med programmet (men det var en Java-feil, i følge feilmeldingen).

Lenke til kommentar

..som ingen kommer til å bruke men som "bør være der siden vi er ei avis"

Jepp.

 

Som da jeg laget en portal for dem, hvor folk kunne klikke seg inn på en side for hver kommune vi dekker, og sjekke alt fra hva som gikk på kino, til når skolebussene gikk. Ligger fortsatt og støver ned, og de eneste treffene den har fått, er fra folk i avisa når de har testet om alt fungerer, og fra meg hjemme, da jeg jobbet på den.

 

Eller da jeg og en grafiker laget et interaktivt kart for kommunene, hvor folk kunne klikke seg inn på sin kommune og lese nyheter derfra. Helt ubrukt, unntatt fra avisa, og min egen PC her hjemme.

 

Eller den delen av sida de oppretta for at folk skulle kunne skrive sine egne småsaker. Den hadde vel 5 saker i 2011 (lansert i 2009), og to i 2013, etter at jeg prøvde å få folk til å bruke den og bedrev egenreklame på avisas vegne.

 

Alt i alt, kan vi si at jeg har gjort veldig mye unødvendig ila. mine år i Søra, og det selv uten at navnet mitt henger på i tittelen.

Skal ikke klage (for mye), da. Jeg har jo tross alt fått noe å gjøre på jobb i noen dager, når folk får en lys idé.

Lenke til kommentar

blåmuggost er dumt, period.

 

Tja,  har funnet ut at de som du får på de fleste butikker er uspiselige (som jeg også hadde i burritoen).

Men spiste en blåmuggost fra et ysteri på Røros som var utrolig god. Det var en halvhard ost, og ikke en mykost som de på butikken er.

Endret av multisync
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...