Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er en mann på 29 fra Oslo med stort sett normal fysikk, bra utseende (har jeg fått høre) og helt ok kroppsform. Jeg har vært singel en god stund nå, på tross av at jeg er veldig åpen for et eventuelt forhold med den rette. Har en bra karriere, tjener svært bra og i det hele og store burde det ikke være noe i veien for at jeg skulle kunne finne en kjæreste på sikt. Likevel skjer det ikke.

 

Så klart kan det være tilfeldigheter som ligger bak, og jeg må også ta forbehold om at det naturligvis kan være noe i væremåten min som gjør meg mindre attraktiv som partner. Men jeg klarer bare ikke kvitte meg med tanken på om mye av problemet kan skyldes at jeg er veldig høy. Jeg er nemlig 1,93. Har alltid hatt komplekser for høyden min, og også fått en del tilbakemeldinger fra jenter som typisk kan være "Så høy du er! Du må vel være to meter?".

 

Hvor viktig er høyde for dere jenter/kvinner, og hvor høyt er "for høyt"?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, jeg kan avkrefte hele myten din med en gang. Jeg som deg, høy, kjekk, bra utdannelse og karriere..... har overhodet aldri hatt noe problem med å få damer og finne bra damer. Hvis du ikke får komplimenter så kan det hende du kanskje ikke er så kjekk som du tror... ikke vet jeg, men høyden din teller positivt i de aller fleste tilfeller. 

 

du er 193, altså 6 feet 4 inches.... som regnes som menns idealhøyde. er 193 selv, aldri møtt en jente som mislikte høyden min. 

Får komplimenter fra jenter hele tiden. Derimot, for å bære en slik høyde med stil må du ha muskler og generell fysisk størrelse proposjonalt med høyden, ellers blir du lett seende "høy og tynn" ut... noe som er veldig usexy. Det er nok derfor du får kommentarer på høyden din ofte også, fordi du er lang i forhold til størrelsen din.... jeg tror du trenger litt mere fysisk størrelse for å se proposjonert ut. Høy og proposjonalt stor/sterk er noe flest damer synes er helt uimotståelig.... kjør på

 

 

damer, vennligst bekreft

 

overhodet ingenting som sier at du må ha en høy kjæreste, høye damer føler seg nok litt begrenset til høye menn, men høye menn velger og vraker i hva dem vil av størrelse på kjæreste. 

Endret av Henrik2k
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Nå er jo snitthøyden for kvinner under 1,70m i Norge, så utvalget ditt blir vel naturlig de relativt høye damene som andre menn gjerne vegrer seg for. Du føler deg nok også mer komfortabel med en høy dame. Spør gjerne damer du har rundt deg om ærlige tilbakemeldinger. Hvis ikke det hjelper søk gjerne noen rimelig nøytrale som kan gi deg skikkelige tilbakemeldinger.

Lenke til kommentar

Jeg er 2 meter høy, og ser nesten bare på det som positivt selv, spesielt i den sammenhengen. Får ofte komplimenter fra jenter for det, men er naturligvis endel potensielle partnere som faller vekk grunnet over en halv meters høydeforskjell. Gjetter på at det ikke er høyden din som er problemet, ville feilsøkt andre steder om jeg var deg :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for input, gutter. Setter pris på at dere tok dere tid.

 

Sitter nok igjen litt fra barndommen hos meg i forhold til dette. Jeg var høy og tynn. Gutta klasket meg på skulderen og sa at jeg måtte få meg litt muskler, Husker et par jenter kalte meg Langbein. Uskyldige greier, egentlig, men selv nå, så mange år etter, med en helt ok kropp og t.o.m litt muskler, ligger det fortsatt dypt begravd i selvfølelsen. Det burde egentlig vært en fotnote i historien min, ikke mer.

 

Spent på å høre hva jentene selv sier ift høyde.

Lenke til kommentar

Tror de aller fleste jenter liker høye gutter, hvert fall er det sånn blant mine venninner. Jeg er vel den mest likegyldige av oss på akkurat dette, til tross for at jeg er over 1.80. Men de andre jentene anser helt klart høyde som et stoort pluss på gutter. Så ikke bekymre deg!

Lenke til kommentar

Det er bedre å være høy enn lav. Selv skulle jeg gjerne hatt noen centimeter mer (er 180 selv). 

 

Jeg tror du tenker alt for mye på høyden din som igjen gjør deg usikker. Som igjen ikke er noe spesielt attraktivt for jenter. En gutt skal være sikker på seg selv. Få bedre selvtillit så skal du se at det løser veldig mye. Nå vet jeg ingenting om det bortsett fra høyden. Men for ei jente så handler det veldig mye om personlighet. Spesielt hvis jenta er ute etter kjæreste materiale.

Lenke til kommentar

Da jeg leste trådtittelen tenkte jeg, denne personen må sikkert være rundt 210-215. Men 193? Herregud, du har jo vunnet i lotto! Jeg som en dverg, som folk elsker å kalle meg, på 169-170 skulle gjort hva som helst for å være på 190-tallet. Og er det ikke alltid slik at når en person man ikke har sett på lenge har vokst noen cm, så skaper det bestandig positive reaksjoner? "Wow, så høy du har blitt!" "Oi oi, du har vokst skikkelig jo. Nå er du jo snart høyere enn faren din!"
 
Alle vet jo at 99% av kvinner foretrekker store peniser fremfor små, og de med små peniser får høre at det ikke er størrelsen men hvordan du bruker den som teller. Akkurat som lave menn blir klappet på skuldrene og blir fortalt masse piss som at høyde ikke teller for jenter, og at det er KUN selvtilliten det står på. Du har en medfødt gave. Vær stolt av høyden din, det kunne trossalt vært verre, du kunne vært lav.

 

 

 

72791_tmpc6l-To_None.jpg?itok=3BhKE5DK


Anonymous poster hash: 4d5a8...e0c



Anonymous poster hash: 4d5a8...e0c
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Det som funker best i livet, er å gi blanke f.

Gi blanke f i å bekymre seg for sånt... Gi blanke f i å legge for mye energi og tanker ned i hva andre sier og gjør...

Og heller bare ha det gøy.

Helt seriøst.

 

Steve Jobs gjorde de tingene han likte og elsket, og du ser hvordan det utviklet seg. Han drev ikke med elektronisk utvikling fordi han hatet det...

 

Tror det gjelder alt her i livet.... Man må gå etter det man liker, og drite i resten, drite i folk som sier dritt rett og slett.

Så dropp og tenk på sånne ting.

Ha tro på deg selv, stå for valgene dine og hva du kan.

Også kan du la være å være desperat på dameting. Det funker ikke å stresse kjærligheten.

 

PS: har en kompis på 195 kanskje... Han var VELDIG tynn før. Men da han ble 22-23, begynte han å trene mye, tok endel "tilsatsmidler" og ble ganske mye større. Han har ligget med VELDIG mange damer, og har en ny dame hver eneste gang jeg snakker med han... Det er sikkert sånn han bare er.

Så han har scoret flere damer enn noen andre jeg veit. Men han har ikke dårlig selvtillit. Kan vel heller si at han er litt følelsesmessig avstumpet...

Endret av ragge_jz
Lenke til kommentar

selv er jeg 198 cm og aldri hatt kjæreste. Jeg tenker ikke veldig mye på høyden min. Jeg er også høy og tynn og blitt kalt for langbein og diverse som nevnt tidligere. Har en god venninne jeg kan snakke med alt om og hun mener at høyde har ikke så mye og si. Men hun har hintet til at jeg kanskje burde begynne å trene. Som JenJen, sa høy og tynn kan fort se litt hengslete ut. Elles så sier hun at jeg har veldig god personlighet. Mener sel at jeg har en smule dårlig selvsikkerhet, ihvertfall når det kommer til jenter. 

Lenke til kommentar

det er jo så flott med høye menn! for mange jenter er det et stort pluss hvis de er høye:) Jeg er enig med de over at når gutter nærmer seg 2 m kan det se litt hengslete ut hvis de er veldig tynn og har dårlig holdning. Men hvis de klarer å få litt muskler og god holdning, så 

blir de derimot så latterlig hotte;) 

 

Jeg har aldri møtt en fyr som jeg synes at var for høy. Jeg er selv høy da, men likevel. For høye jenter så oppleves sjelden 1.90-2 m som for høyt, heller perfekt:) Og jeg vet at de fleste av mine høye venninner også liker det. I tillegg er det mange av mine små venninner som også liker høye gutter, så jeg tror virkelig ikke at høyden din er problemet. 

Lenke til kommentar

Kjæresten min er 1.94 høy, og jeg kan ikke si at jeg klager på høyda hans. Ser på det som en stor bonus! For det første fordi jeg foretrekker høye menn, og for det andre fordi jeg kan gå med så høye hæler jeg bare vil uten at jeg blir høyere enn han! Hehe. Har heller aldri hørt om noen som klager på at en mann er for høy. Det de derimot klager på, er menn som er for lave.

 

Anonymous poster hash: efca2...3c9

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...