Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er dama Bat Shit Crazy?


Anbefalte innlegg

Hella og takk for eventuelle svar.

 

Jeg har holdt på å flørte med ei dame i 1-2 mnd.

Vi har aldri gjort noe, men sendt et par halvnakne snaps til hverandre (og nevnt at det kan bli pøking).

 

Men idag fikk jeg helt avsmak. I gymmen så jeg at hun stod og snakket med en annen fyr (jeg har ingen følelser for henne whatsoever), og siden vi er ganske tullete av oss så sparket jeg henne lett i rompa og løp. Hun skrev til meg på snapchat : "Haha, du må ikke tulle med meg når jeg flørter med andre!"

Så skrev jeg: "Haha, jeg kunne ikke for det! Du må slutte å flørte sånn! Du har sikkert hele gymmen på snapchat! :p "

 

Hun: "Det var ikke morsomt!"

 

Dette er ikke første gangen hun blir sur for ting jeg anser som uskyldige spøker! Og siden jeg har vært borti bat shit crazy damer før, så er det like greit å høre hva andre mener først! :)

 


Anonymous poster hash: ba097...53b



Anonymous poster hash: ba097...53b
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enig med Runar. Du kalte indirekte dama en tøs, og det er sånne ting som damer blir fornærmet av selv om det er sant. Og selv om du ikke mente det sånn så er det lett å oppfatte det sånn, spesielt når beskjeden kommer i tekstform og kroppsspråk er ute av bildet. Damer blir fort sure av små spøker, sånn er det bare. Ut ifra hva du skriver så oppfatter jeg deg som mer rar enn henne.

Lenke til kommentar

Du har flørtet med dama i 1-2 måneder uten sex... Lol, da har du havnet i LJBF sonen for lenge siden. Hun tror sikkert du er bøg. Ikke rart hun flørter med andre... Crazy er hun nok ikke og din humor var ikke spesielt bra i dette eksempelet.

 

Bare sånn for ordens skyld: Jeg fikk 3 snapper igår (på samtale, slik at jeg kunne lagre det) av henne med spredde bein og teksten "kom og ta meg nå" :)

 

Jeg bor midlertidig i bofelleskap og jeg har ingen intensjoner om å pøke her! Hun bor også i bofelleskap, men kan ikke pøke der heller. Alternativet er å ta inn på hotell, men det er svindyrt i denne byen!

 

Eksempelet mitt var kanskje vagt og dårlig, men hun spøker med det samme mot meg som hun blir fornærmet for. Som oftest begynner hun å spøke, og når jeg tar igjen med samme mynt så er det "det var ikke morsomt".

 

Mister fort interesse av slikt. Er man med på leken får man tåle steken!

Anonymous poster hash: ba097...53b

 

Anonymous poster hash: ba097...53b

Lenke til kommentar

"(jeg har ingen følelser for henne whatsoever), og siden vi er ganske tullete av oss så sparket jeg henne lett i rompa og løp."

- MERKELIG OPPFØRSEL

 

 

hun er ikke crazy og du er sjalu av en eller annen grunn, du kan ikke forvente at hun gidder vente i årevis på deg vettu.... ingen jenter gidder sende nakensnaps i lang tid uten at det skjer noe.

 

Ingen "pøking" i bofellesskap? det er den dårligste unnskyldningen jeg har hørt ever, bofellesskap er jo til for å "pøke" i!

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

Jeg tolker det som at hun ikke vil at du flørter med henne når hun er på jakt/ i den settingen, siden det blir merkelig å forholde seg til deg når hun "ser om hun kan få noe med en annen". Det at du kløp henne bak vil kunne sende miksede signaler til fyren som snakket med henne, noe hun kanskje tenker over, kanskje han tror at hun har noe på gang med deg, at dette vil minske hennes sjangser på ham. Som du nevnte er dere ikke i forhold, det er mer lek.

Lenke til kommentar

Trodde det bare var vi kvinner som overanalyserte alt jeg?

 

Trådstarter leter etter en forklaring, for at det skal bli overanalysering må han ha en god forklaring men fortsette å gruble over det.

 

Litt eldre menn vet selvfølgelig at alle kvinner er "bat shit crazy", men trådstarter er nok av den yngre typen og naiv nok til å tro at det finnen noen normale av de der ute :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Henrik2k, den 21 Jan 2015 - 22:12, sa:"(jeg har ingen følelser for henne whatsoever), og siden vi er ganske tullete av oss så sparket jeg henne lett i rompa og løp." - MERKELIG OPPFØRSEL

 

Det kalles uskyldig flørting og humor. Hørt om det?

 

Henrik2k, den 21 Jan 2015 - 22:12, sa:hun er ikke crazy og du er sjalu av en eller annen grunn

 

Forstår ikke hvorfor du pålegger meg følelser som jeg rett ut sier jeg ikke har. Jeg sier rett ut at jeg ikke har følelser for vedkommende. Hvorfor skulle jeg lyve, anonymt på et forum?Anyways, her er en update: Sov over hos henne inatt (trenger vel ikke utdype hva som skjedde).Det var et veldig merkelig ligg... Jeg har min andel skjelett i skapet, men her er det noe muffins. Får ikke håpe hun legger noe mer i det..

 

Anonymous poster hash: ba097...53b

 

Anonymous poster hash: ba097...53b

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...