Jump to content

Somethinganon

Medlemmer
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. https://btrfs.wiki.kernel.org/index.php/Status Bare Raid56 som ikke er helt ok enda, da det mangler parity checksum, ellers er filsystemet stabilt og ikke vis til twitter for kildehenvisning da, det blir for dumt.
 2. btrfs. mer moderne, like raskt som ext4 og med innebygd komprimering... stabilt er det også
 3. GNU/Linux er helt fantastisk bra!
 4. Fytte rakkern for en dårlig test! Sammenlikner mot 7700k som koster det samme, men har bottleneck på GPU så resultatet i spill er likt over hele linja. Ryzen 7 er ca. 70% raskere enn 7700k i ALT! Og så får den bare 7/10, noe dere også ga 7700k. LOLz
 5. For å sitere Boris Jeltsin: "Publikum vet hva publikum vet"
 6. På whiteweb kjörer jeg Firefox med fölgende extensions: DownThemAll! (for raskere nedlastingshastighet) Google Translator (ctrl+F2 for oversetting av hel side eller merket tekst til engelsk) Kaspersky Protection og Password Manager (beskytt passord og datamaskin mot snok og snik) NoSquint (for tekst og bildezoom) VideoAdBlock (Tar bort reklame fra YouTube filmer) Ghostery Self-Destructing Cookies (med whitelist stötte) AdBlockPlus (nuff said) OpenH264 Video Codec Funker fjell og er raskt som fy på min maskin På darkweb kjörer jeg full custom script firefox som er så moddet at det orker jeg ikke begynne med her. Nuff to say er full i2p integrasjon, null cookies, null trace, tcp-protocol overhead traffic only, med ipv4 clean. Får problemer med EU's internett overvåkningsorgan om jeg går direkte på whiteweb med den browseren da den maskerer MAC, kjöerer route gjennom elleve proxy-servere og så inn på i2p hvor jeg har en godt skjult (offentlig bibliotek, storby) i2p exit-gate til whiteweb.
 7. Steam og PlayOnLinux for spill. Calibre for e-book management Vuze for torrent nedladding
 8. Synes OpenSUSE er for buggy og Fedora for "usikker" mtp. stabilitet ved oppdatering etc. Selv har jeg landet på Ubuntu med Unity. Programmer fungerer, oppdateringer er stabile og systemet er enklest å sette opp. Når det gjelder integrasjon av skrivebordmiljö synes jeg Unity gjör en super jobb og Ubuntu 15.04 er ett toppers OS!
 9. Mitt råd til deg: Skaff deg jobb i Amsterdam og flytt dit. Språket lærer du raskt. Depresjonen behandler du med Magnesium og 5 htp. Bare gjør det. Inget å tape hvis livskvaliteten din er så lav som du sier..
 10. Du må slutte med dr greve. Vask med vanlig vann og fettsåpe(barnesåpe). Lav pH i såpen gjør att pikken din blir mottakelig for fungi som kan gi kløe og dårlig lukt. Ville også tatt en sopptur for sikkerhets skyld.
 11. 5 htp er ekstremt effektivt mot depresjon. Har ikke prøvd det selv, men har flere testimonials. Er som Taurine, bare tusen ganger kraftigere. Kjøp på Internett, skal ikke være illegalt i Norge.
 12. Hvis du er plaget med kuttet... Klip igjen pc muskelen i femti sekunder mens du puster inn og holder pusten i ti sekunder repetere fem ganger pusteøvelser samtidig som pc muskel er lukket. Lykke til
×
×
 • Create New...