Jump to content

nacario

Medlemmer
 • Content Count

  454
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

225 :)

About nacario

 • Birthday 04/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4193 profile views
 1. Alenetid er viktig, og det er helt innafor å kunne foreslå dette. I denne alderen vil babyen sove en del ila dag/kveld som også burde gi rom for fleksibilitet.
 2. Det er bedriften selv som bestemmer hvem de vil ansette, du har ingenting du skulle ha sagt, er sikkert andre ting du ikke kjenner til som utenforstående. Her i det offentlige må de lyse ut stilling i en viss periode, selv om den er ment for en intern som feks har gått i vikariat.
 3. Tror du og de andre har svart dekkende nok, med mindre det er noe spesifikt du sier til dem som får dem til å reagere. Ellers kan jeg tenke meg at det kanskje er noe de reagere på i din profil eller at bildet ikke lever opp. Det er jaktsesong og mange er nådeløse, jeg likte denne tråden, lykke til!
 4. Vil berømme deg for at du tør å innse/akseptere hvordan du har det, og si at du ikke har venner og kanskje kan tidvis kjenne på ensomhet (selv om du kan forholde deg til det). Det at du har en partner veier nok opp en del mot ensomhet. Kjenner meg igjen i mye av det du sier da jeg også er i en situasjon hvor flere har flyttet vekk, hvor min "base" av bekjentskap holder seg 3t kjøreavstand unna. Ekte venner som er der når det gjelder er ofte sjelden vare, spesielt vanskelig å få i voksen alder, så du er ikke noe "fenomen"/utskudd i den forstand. Mange har det nok slik som deg, og vær glad at du har drømmedama i boks, plei henne og framtiden er sikra!
 5. Jeg ville undersøkt entrepenøren på forhånd, vært kynisk og ikke forholdt meg til forholdsvis "nykommere". Dessverre som med mye annet i livet må en ta en del ansvar selv for å få ting gjort. Det kommer også frem at det er for dårlig beskyttelse/lovverk av forbrukere i denne sammenhengen så det kan godt tenkes det kommer tydeligere føringer på dette fremover.
 6. Var dette i kommunen/offentlig sektor? Hadde ikke overrasket meg, er så mange dårlige ledere ute å går som har fått sine jobber enten tildelt fra venner høyere opp eller generelt lave krav til ansettelse. Alle kan smile og virke flotte utad, men kjennetegnet er når noe forekommer utenom 'normalen' hvor sjefens håndtering viser sitt sanne kunnskapsnivå. Som andre sa, håper dette ble meldt fra enten fagforbund hvis du er organisert, eller arbeidstilsynet, eller annet organ på arbeidsplassen.
 7. Psykopat er nok ganske voldsomt, men er enig i at du godt har din rolle i dette som gir bensin på bålet. Dere begge har nok en sterk vilje som virker mot sin hensikt, for å si det på en fin måte, basert på måten du ordlegger deg og beskriver dine valg (å eksempelvis ignorere noen man er sammen med i 14 dager skal mye til, i tillegg basert på det som skjedde.). Hvis dere ikke viser mer velvilje ovenfor hverandre får dere gå hvert til sitt, enkelt og greit
 8. Jeg går med sokker i sandal på jobb (sykehus). Eksen kom med tidvis kommentarer over tid som tærte på, alt fra at gulvet ikke var godt nok vasket til at osten ikke var kuttet på riktig størrelse til vår datters matpakke. Selvfølgelig er dette bare bagateller, men det kom fra noe underliggende som stadig mante tll krangel. Er ikke bare å le seg av slikt og man går lei, så kan godt forstå trådstarter hvis en står i slikt over tid.
 9. Hvis det vedvarer eller forverrer seg i sympt får du ta crp hos fastlegen
 10. Var d ikke snakk om at januar var uvanlig varm, at dette kan ha ført til at moder natur har begynt tidligere? Mener jeg så nyhetsinnslag på tv der en frustrert bringebærbonde opplevde at de begynte å spire flere mnd for tidlig pga varm januar mnd som fremskyndet prosessen
 11. Jeg ble frisk etter 1-2 mnd, totalt tre visitter hos mt. Det som gjorde underverkene var egentrening x 2 dag for å rette ut sener/kropp, senke vekt og heller øke reps ved trening (idag løfter jeg mer, men er avhengig av wrist/lift straps da jeg kjenner at håndledd osv ikke er like sterke), og type punkt massasje fra mt for å avspenne der det låste seg. For å sette d på spissen, man er mer eller mindre ansvarlig for egen helse i norge, og din beh har ikke funka så like greit å finne noe bedre. Nei er ikke i oslo.
 12. Prøv en annen behandler, jeg foreslo manuell terapeut tidligere da de har mer spesialisert kunnskap enn en fysio. Det hjelper ikke med "med vondt skal vondt fordrive". Finne ut hvor det sitter og årsak, riktig behandling (med egentrening som å strekke ut, øke blod til området for raskere beh, hvile, og riktig øvelser for å bygge opp hvis det trengs). I enkelte tilfeller kan en god kiropraktor være en ide, eks kan det være en feilstiling lengre opp som skaper overbelastning som kan rettes på. Dessverre er dette kjedelige greier, slitasjen er etter tid med overbelastning, det kan potensielt ta lang/like lang tid å bli frisk.
 13. Håper du får undersøkt deg grundig hvis det vedvarer eller kommer tilbake, ikke meningen å skremme, men lungebetennelse-lignende sympt har i enkelte tilfeller vært sympt på annen underliggende sykdom (eks lungekreft). Dette er helt sikkert ikke gjeldende for deg, og du har sikkert fått gode undersøkelser til å avkrefte dette, men greit å ha et øye med der kroppen sier ifra.
 14. Du kjenner deg selv best, men tenk å flott om du kunne tjent dine egne penger, selv om det er like mye eller litt mindre. Det vil du vokse lengre på og kanskje få litt avstand fra trygdesikkerheten som sitter igjen i mentaliteten.
×
×
 • Create New...