Jump to content

nacario

Medlemmer
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

217 :)

About nacario

 • Birthday 04/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4107 profile views
 1. Har et TV bord hvor i ytterkanten skal ha en stor lydplanke. Tenker å bore et hull i midten av der lydplanken er oppå slik at både strømkabel og earc kabel kan gå ned i, fremfor at disse kablene skal måtte vises oppå bordplate på vei mot bakside TV. Kan hende jeg må bruke stikksag da jeg ikke har tykt nok borr (slik at hullet er stort nok for hdmi kabel-hode). Det jeg lurer på, noen som kjenner til betegnelsen eller forslag på et materiale/ordning man kan ta i bruk til å dekke litt av overflaten til hullet og ned rundt hull, slik at dette ser "pent ut"? Hullet vil uansett ikke vises da lydplanken befinner seg rett over, men dersom den fjernes så har man hvertfall denne innretningen som gjør hullet mer diskre og bordet mer pent, fremfor stygge arr etter stikksag osv. Finnes det noe slikt, har noen erfaring med lignende ordning? Takk!
 2. I tillegg til at han hadde 11% i renter på de 900k fra lindorf
 3. Antar det meste innenfor en form for lootbox eller item man kan kjøpe og konsumere i stor skala, som gjerne gir ting som kan samles opp uten begrensning.
 4. Er litt enig med han over, man må nok være minst noe uaktsom dersom ditt personlige passord kommer på avveie - gjerne over tid - da det er slik noen kan gjøre skade. Kan bruke meg selv som et eksempel, for to år siden hadde jeg ikke two factor-sms på mine eposter, og før dette hadde jeg ikke endret passord på år og dag. På en eller annen måte kom mine passord på avveie og paypal ble godt tømt (heldigvis ble alt løst innen en dag takket være god paypal support). Når sant skal sies kan dine passord komme "lett" på avveie dersom det blir angrep på en server der de oppholdes, eller programvare du bruker får sikkerhetshull som misbrukes (som eks skjedde med discord og remotr med keylogger eller at noen kunne se det du så på skjermen). Så det lønner seg å endre sine passord fra tid til annen, ha en del variasjon blant flere samtidig, oppdater dine program, ikke del "fritt" din personinfo mer enn nødvendig, og bruk two step auth sms eller app hvor det er mulig.
 5. Du sier at du sliter, samtidig som du ønsker å tirre dette opp? Alternativt kunne du trengt noen som kan melke deg før du går på arbeid, dette vil kunne dempe slik atferd.
 6. Som du sikkert vet er det en fin linje hvordan man fremstår når en skriver. Du snakker om å behandle andre med respekt, men du fyrer løs allerede ved første svar om at den ene er blottet for moral når det presenteres et annet valg enn det du anser som riktig, du drar det videre med en heftig paralell ved å skrive "Akkurat som å tilby alkohol eller narkotika til en avhengig". Du snakker om "sunn fornuft" (greit du skal få poeng for å ikke ha dratt inn astrologi) og at folk ikke "diskuterer rasjonelt", men mitt enkle sinn sier at hvis man har sterke meninger som kanskje ikke nødvendigvis er "normen" om et tema uten fasit så vinner man stemmer ved å ytre seg i mer forsiktige ordlag. Og det hjelper ikke at du vrir og vender på det andre skriver og lager egen "sannhet" ut av det, særlig i denne tråden gir det årsak til at andre reagerer, hvor du stiller spørsmålstegn til det og føler deg misforstått. Men denne psykologiske analysen kan du helt sikkert. Det er nok med å ytre din mening, ferdig med det.
 7. Jeg er en enkel mann, kan du forklare hva du legger i psykologisk analyse. Hva slags bakgrunn har du og hvilke metoder bruker du for å "bryte ned" disse andre åpenbart i villrede?
 8. OP: ikke vits å teste deg så tidlig, vent nesten to uker
 9. Jeg ville gått for noe mye billigere og mens du nedbetaler det sparer du opp til "det neste" langsiktig. Finnes mange fine andelsleiligheter som du lett kan betjene, så slipper du å leie i mellomtiden. Med 5000 på konto kan det bety at du kanskje kan bli bedre på sparing, som du vet bør du fylle årlig BSU (Går ut ifra at du er singel og ikke eier bolig fra før). Som noen andre sa, ikke ta deg vann over hodet ved å kjøpe noe som gir deg lite å rutte med hver mnd, det vil alltid oppstå ekstra kostnader og man skal ha det godt.
 10. Greit å huske at selv om du hadde kondom så kan det ofte forekomme at man har oral kontakt i forkant, slik at man i værste fall får enkelte kjønnsykdommer nedentil eller i munn. Ellers er munnskyll å anbefale, eks listerine total care (var til og med en nyere forskning som pekte på at den hadde effekt/kurerte gonore, ikke at jeg snakker om erfaring). Men mest sannsynlig går dette fint, som i de fleste tilfeller.
 11. Du har gjort det rette, kom deg ut før det blir barn i bildet. Du har allerede gitt deg gode svar. 24 år er en ung alder, du har fått god lærdom nå som er et ledd i det å bli voksen og ta bedre valg. Du er faktisk en av de heldige!
 12. Er litt uenig her. Det er mange bakterier som ikke fanges opp ved vanlige tester, samt ikke like lett kan få behandlet. Og så har du herpes, hpv etc. Skulle du få forhøyet crp vil det være indikasjon for antibiotika og dette er jo heller ikke ideelt å overforbruke. Men selvfølgelig, dette var litt på spissen.
 13. Usikker hvor jeg skal legge denne tråden, men handler en del på nett og det som skremmer meg er hvor lett det er å kjøpe/bestille uten å faktisk betale/oppgi heldekkende info som kan sikre at det er faktisk en selv som utfører bestillingen. Eks kan jeg ofte få varer tilsendt til en adresse bare ved å oppgi personnummeret mitt. Noen få sider lar meg til å med bestille uten noen form for id. Er ikke dette alarmerende, og da tenker jeg i gaten id tyveri. Synes at alle bør minst ha bankid krav ved bestilling uten betaling der og da, eller en sikkerhets-layer til enn kun ens personnummer (som kan "lett" komme på avveie). Hva tenker du?
 14. Hei. Har kjøpt 65" som veier 27kg (145 cm bred). Tenker å bruke dette standard festet https://www.komplett.no/product/902946/tv-lyd-bilde/tv-video/bord-og-veggfeste/iiglo-veggfeste-tv-ultraslim-tvws1000?offerId=KOMPLETT-310-902946# hvor man har to og to par med gipsanker, ca 15 20 cm over hverandre med 60 cm mellom parene. Selve festet virker godt nok, og tven vil være 1,6 cm festet fra vegg. Spørsmålet er, noen som har erfart at dette høres trygt ut i praksis? 27kg på gipsvegg med anker? Og evt om du har en spesiell type gipsanker å anbefale?
×
×
 • Create New...