Jump to content

nacario

Medlemmer
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

229 :)

About nacario

 • Birthday 04/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4306 profile views
 1. Støtter denne fullt ut, trener aktivt men kan lett få stor mage om ikke måltid doseres 🤠
 2. Har datet en del i d siste og de jeg treffer har vist fram sin tinder hvor de lett drar over 99+ likes, r visst mange flere menn og da r d ikke lett å slippe gjennom nåløyet. Ingen av de jeg har liket har likt tilbake, kun forholdt meg til de som liker først. Så ser for meg at hu du prøvde å snakke med muligens hadde flere før deg hun snakket med/mer investert i, eller andre årsaker. Men ellers enig med deg!
 3. Alle dating apps passer alle typer, d r bare å være åpen om hva du er ute etter og så får du napp hvis bildene dine er normale. Anbefaler tinder, happn eller match for å nå ut til et videre spekter av folk, ikke stress med å "lete", vent til ei liker deg.
 4. Kan d være fra vifta/motoren over komfyr/ fra ventilasjon?
 5. Det er en grunn til at dere har kjemi til å snakke sammen ett år på snap. Derfor dere vil møtes irl. Bruk det. Snakk om det dere interesserer dere om. Øv deg på å fremstå avslappet og se henne tidvis i øynene fremfor å ose nervøsitet som smitter. Fremstår du genuin og oppriktig vil hun bli mer avslappet i ditt nærvær.
 6. takk skal du ha, tittet på d hovedkortet fra komplett tidligere, ikke så ille pris d. Da r d vel ikke noen andre ting jeg bør være obs på som ikke er kompitable sant
 7. Noen som kan hjelpe meg med dette spm? Vurderer å kjøpe AMD Ryzen 5 3600 da den er mye bedre enn min nå 4-5ish år gamle i7 6700, men vil AMD 3600 passe på mitt "gamle" hovedkort ASUS Z170-P, Socket-1151 (ATX, Z170, DDR4, PCIe-x16, CFX, HDMI, DVI, M.2)? Hvis ikke, er det noen billigere alternativer? Evt om jeg bør vurdere en nyere intel cpu som gir grei valuta for pengene i siktet til AMD 3600 (slik at jeg slipper å bytte hovedkort hvis AMD 3600 ikke passer)
 8. Som de andre sier, la d ligge og fokuser på nuet. Vi har alle gjort våre ting som ikke definerer hvem vi er nå
 9. Har statlig trygg jobb, men lange kjedelige dager pga begrenset oppgaver. Driver å dater ei men her går ting 2-3 x saktere pga corona-avstand/føringer. Ganske deppa over at sats er stengt, men klarer meg forsåvidt med de manualene jeg har. Ellers spent på å se når norge åpner opp, sikkert ut i mai, og godt mulig vil vi få en boom med smitte etter dette når kyrne er løs + spent hvordan alt vil påvirke oss langsiktig økonomisk Nå er tiden for selvrealisering. Dessv er jeg blitt lei pc spilling med åra, driver å lærer meg gitar nu så helgene går rundt.
 10. Enig med deg. Som OP skriver så har han det bra nok, som et forhold ofte er/blir over tid. Det vil alltid være fine fisker ute i havet, men det vil ikke tilsi at de er/kan bli en trygg havn. Når du blir eldre vil du også verdsette samholdet som motvirker ensomhet.
 11. Alenetid er viktig, og det er helt innafor å kunne foreslå dette. I denne alderen vil babyen sove en del ila dag/kveld som også burde gi rom for fleksibilitet.
 12. Det er bedriften selv som bestemmer hvem de vil ansette, du har ingenting du skulle ha sagt, er sikkert andre ting du ikke kjenner til som utenforstående. Her i det offentlige må de lyse ut stilling i en viss periode, selv om den er ment for en intern som feks har gått i vikariat.
 13. Tror du og de andre har svart dekkende nok, med mindre det er noe spesifikt du sier til dem som får dem til å reagere. Ellers kan jeg tenke meg at det kanskje er noe de reagere på i din profil eller at bildet ikke lever opp. Det er jaktsesong og mange er nådeløse, jeg likte denne tråden, lykke til!
 14. Vil berømme deg for at du tør å innse/akseptere hvordan du har det, og si at du ikke har venner og kanskje kan tidvis kjenne på ensomhet (selv om du kan forholde deg til det). Det at du har en partner veier nok opp en del mot ensomhet. Kjenner meg igjen i mye av det du sier da jeg også er i en situasjon hvor flere har flyttet vekk, hvor min "base" av bekjentskap holder seg 3t kjøreavstand unna. Ekte venner som er der når det gjelder er ofte sjelden vare, spesielt vanskelig å få i voksen alder, så du er ikke noe "fenomen"/utskudd i den forstand. Mange har det nok slik som deg, og vær glad at du har drømmedama i boks, plei henne og framtiden er sikra!
×
×
 • Create New...