Jump to content

nacario

Medlemmer
 • Content Count

  643
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

301 :)

About nacario

 • Birthday 04/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5145 profile views
 1. Jeg ville heller tatt han til side og forklart han hvordan du opplever det, med ønske om at han ikke fortsetter å gjøre deg usikker/skape ubehag. De fleste er normale og vil deretter irrettesette seg. Dersom du u fyrer løs ved å gå til leder vil det hvertfall skape kutt i kontakt, som kan bli en permanent ugrei opplevelse på jobb. Som du selv sa så er du ikke helt fornøyd med at du ikke sa ifra til ham, så da blir det en god øvelse i det å kunne si ifra, fremfor måtte gå gjennom tredjepart
 2. Evt kan denne funke som erstatning? https://www.clasohlson.com/no/CRC-elektronikkrens/p/Pr346049001
 3. Klarte å søle litt thermal paste når jeg tok ut cpuen min slik at jeg må pent rense litt rundt. Noen med erfaring hvor man får kjøpt dette stoffet, fortest mulig? Hva slags klut bruker en? Takk for all hjelp!
 4. Du forklarte d ganske godt selv, hun r på et annet stadie enn du, enda under utvikling, og så fikk hun litt panikk da kanskje forholdet ble rushet med flere krav som å treffe hverandre foreldre, og da fikk hun kalde føtter
 5. Jeg hadde ikke hatt noe imot d, men kun hvis du hadde tatt d opp med meg først
 6. nacario

  Sliten av ny jobb

  Hva er d som sliter på ved denne jobben? Kan noe endres? Hvis du skal gå for lederjobber i framtiden så vil d nettopp komme slike utfordringer hvor man må være løsningsorientert, om d så r dette ved denne jobben.
 7. Ser den og kun du forstår hvordan det har vært i din sak med frustrasjon, sinne og avmakt. Og alle takler man slikt forskjelig. Men hvis jeg skal få komme med et generelt objektivt tilsvar så er man ikke født ond - det er en årsak hvorfor barn oppfører seg slik en gjør, og miljøet rundt har sitt ansvar både i utforming og oppfølging. Hadde en angrende mann kontaktet meg idag om anger så viser det hvertfall at ungen ble voksen.
 8. Først vil jeg gratulerere deg med valget, dette vil bli en av de bedre stiene du tar. Allerede har du ambisiøse tre økter i uken, samtidig minner jeg deg om at det er naturlig å skrante på motivasjonen, men prøv minst en økt i uken i noen måneder og du skal se at slit blir til rutine og morro - ikke minst godfølelsen etterpå. Ser du har noen tall spm, men da er det greit å vite din bmi (gjerne din høyde). Men med hvermansen så får en egentlig nok protein i seg ila dagen. Et godt tips er å ha en sunn tilnærming, lær deg kroppen din å kjenne ettersom du nå mister vekt og får en ny fasong. Ikke bry deg om vekt, se heller på det estetiske foran speilet. Gå for nok søvn, er ulike meninger om måltider men er selv fan av tre-fire faste passe-tallerken-størrelser ila dag med frukt som mellomåltid, få i deg litt grønt-tillegg til minst et måltid, og kutt ned mest på sukker og gjerne obs begrense karbohydrater. Du kommer langt om du bytter mest mulig drikke ut med vann, og kutt ned på melprodukter som ofte gjør en oppblåst. Finn ut hva du liker og lag egne matvarianter, lag for 2-3 dager om gangen. Selv har jeg ofte et brød dynket i egg på morgenkvisten, kan feks lage proteinlapper eller proteinrundstykker til senere på dag (lager de hovedsaklig da de igjen har mindre sukker og karbohydrater..). Magert kjøtt er aldri feil som fisk og kylling. Det er lov å bytte ut sukker onder med alternativer, for meg ble det nøttesnacks (som også er kaloririkt, kan føre til at jeg kutter ned på neste måltid, men en bedre type fett). Du vil med tiden kunne selv se foran speilet hva som funker, men du vil med trening og kosthold/livsstil ha en helhetlig tilnærming og gå for det som erfaringssmessig funker for deg langsiktig. Tislutt vil du treffe en vegg hvor det vil bli mindre vektnedgang, anbefaler så å igjen moderere matinntak hvis du fremdeles ikke er fornøyd. Moderasjon og persistence. Avslutningsgvis, se på youtube for div treningskanaler som kan appelere, det skal være øvelser som er gøy. Men anbefaler kardio (jogging) minst en gang pr uke/andre uke som supplement til styrketrening for en bedre form på kropp.
 9. Syns d høres middelaldersk ut at familien skulle be deg forsvinne når dere begge to har valgt hverandre. De har i realiteten ingenting de kan gjøre. Alternativt velge å presentere hverandre for familien.
 10. Hvis en bruker skjønn og ser hele saken så r d bare å forts kjøre på så lenge hun r bevist og evner å ta egne valg. Dere har holdt på lenge før hun ble dement (alzheimers?). Siden hun har fått d i alder av 77 så vil utviklingen også mest sannsynlig skje saktere, kan godt hende du har gode ti+ år til. Øyeblikksglede.
 11. Er sikker på at du også foretar deg egoistiske valg her i livet, det menneskelige kjennetegn.
 12. Er nettopp konsoll som er isssuet, og andre ting som dem kunne hatt mer tid til å implementere som AI til politet enn at de spawner hvor du er.
 13. Er glad jeg ikle kommer tll å røre dette på en lang tid, skal gi det "the witcher treatment" hvor det etter en lang stund blir butter smooth og en kan komme til dekket bord.
 14. Kanskje d var fra komplett, de hadde salg her forleden dag før dem gikk tomt like fort som de fikk
 15. Hadde en merkelig hendelse igår, men som nå har gått over. Da jeg bytta språk fra norsk til eng ble alt laggy, måtte spamme x i 20 sek for å eks komme inn i spill eller menyer, litt nattessøvn fikk ordna d ser d ut som.
×
×
 • Create New...