Jump to content

Somethinganon

Medlemmer
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Somethinganon

 1. https://btrfs.wiki.kernel.org/index.php/Status Bare Raid56 som ikke er helt ok enda, da det mangler parity checksum, ellers er filsystemet stabilt og ikke vis til twitter for kildehenvisning da, det blir for dumt.
 2. btrfs. mer moderne, like raskt som ext4 og med innebygd komprimering... stabilt er det også
 3. GNU/Linux er helt fantastisk bra!
 4. Fytte rakkern for en dårlig test! Sammenlikner mot 7700k som koster det samme, men har bottleneck på GPU så resultatet i spill er likt over hele linja. Ryzen 7 er ca. 70% raskere enn 7700k i ALT! Og så får den bare 7/10, noe dere også ga 7700k. LOLz
 5. For å sitere Boris Jeltsin: "Publikum vet hva publikum vet"
 6. På whiteweb kjörer jeg Firefox med fölgende extensions: DownThemAll! (for raskere nedlastingshastighet) Google Translator (ctrl+F2 for oversetting av hel side eller merket tekst til engelsk) Kaspersky Protection og Password Manager (beskytt passord og datamaskin mot snok og snik) NoSquint (for tekst og bildezoom) VideoAdBlock (Tar bort reklame fra YouTube filmer) Ghostery Self-Destructing Cookies (med whitelist stötte) AdBlockPlus (nuff said) OpenH264 Video Codec Funker fjell og er raskt som fy på min maskin På darkweb kjörer jeg full custom script firefox som er så moddet at det orker jeg ikke begynne med her. Nuff to say er full i2p integrasjon, null cookies, null trace, tcp-protocol overhead traffic only, med ipv4 clean. Får problemer med EU's internett overvåkningsorgan om jeg går direkte på whiteweb med den browseren da den maskerer MAC, kjöerer route gjennom elleve proxy-servere og så inn på i2p hvor jeg har en godt skjult (offentlig bibliotek, storby) i2p exit-gate til whiteweb.
 7. Steam og PlayOnLinux for spill. Calibre for e-book management Vuze for torrent nedladding
 8. Synes OpenSUSE er for buggy og Fedora for "usikker" mtp. stabilitet ved oppdatering etc. Selv har jeg landet på Ubuntu med Unity. Programmer fungerer, oppdateringer er stabile og systemet er enklest å sette opp. Når det gjelder integrasjon av skrivebordmiljö synes jeg Unity gjör en super jobb og Ubuntu 15.04 er ett toppers OS!
 9. Mitt råd til deg: Skaff deg jobb i Amsterdam og flytt dit. Språket lærer du raskt. Depresjonen behandler du med Magnesium og 5 htp. Bare gjør det. Inget å tape hvis livskvaliteten din er så lav som du sier..
 10. Du må slutte med dr greve. Vask med vanlig vann og fettsåpe(barnesåpe). Lav pH i såpen gjør att pikken din blir mottakelig for fungi som kan gi kløe og dårlig lukt. Ville også tatt en sopptur for sikkerhets skyld.
 11. 5 htp er ekstremt effektivt mot depresjon. Har ikke prøvd det selv, men har flere testimonials. Er som Taurine, bare tusen ganger kraftigere. Kjøp på Internett, skal ikke være illegalt i Norge.
 12. Hvis du er plaget med kuttet... Klip igjen pc muskelen i femti sekunder mens du puster inn og holder pusten i ti sekunder repetere fem ganger pusteøvelser samtidig som pc muskel er lukket. Lykke til
 13. Hmm... Kanskje du skulle prøvd naturens Viagra... Maca root og Horny Goat Weed sammen vil nok gi en veltrent 16 åring hard erektion. Lykke til
 14. Somethinganon

  ,,,,

  Ville kjöpt den med 16GB RAM. Trenger ikke mer enn 16GB idag og kommer behovet senere er det bare å bestille to 8GB brikker og sette inn i maskinen. Koster i dag 1400 kroner. 256GB SSD er nok for meg og mine programmer og spill i allefall og 1TB HDD holder i masse til film og bilder... Men hvis du har behov for mer plass, så kjöp den dyrere modellen. Dette er noe du selv må finne ut av. PCen er kjempeherlig kan jeg si deg og den drar ALT av spill på high i 1080p opplösning.
 15. Somethinganon

  ,,,,

  For 700 kr måneden er ASUS G751 er herlig laptop. Har den selv og den drar alle nye spill på high i native 1080p.... Er ikke budsjettet stort nok ville jeg personlig spart opp de siste pegene som mangler, heller enn å kompromisse.
 16. Krangel på internett... woohoo.... Selv har jeg ikke prövd Windows 10 beta'en ennå, så jeg gleder ´meg til lansering i juli. Synes Windows 8 var en kjedelig oppgradering for oss som liker å ta på mus istedenfor skjerm. Windows 7 derimot var en god oppgradering fra Vista.
 17. Må si meg enig med deg her. Samsung blir nok den store vinneren av denne mobilbølgen som kommer nå. Z3 er som sagt fantastisk, men vi har altfor mange eksempel der oppfølgere mangler X-faktoren og vesentlige oppgraderinger.... Ja, helt enig. Og den naturlige X-faktoren til ethvert Sony produkt burde jo väre PlayStation og PlayStation spill spör du meg, etter at VAIO tok kvelden...
 18. Sitter selv med en Z3 som er en kjempetelefon, men må si at denne oppgraderingen her skuffer veldig. Nå tror jeg Sony kommer til å tape hva lille de hadde av markedsandel, for denne telefonen byr jo ikke på noe nytt iforhold til Z3 hva denne artikkelen fremgår, annet enn ny systembrikke 810 kontra 805. Sony behöver nytenking og innovasjon, her leverer de en revisjonsökning forkledd som en ny modell... Bra telefon det har de, men hadde ventet meg mer. Hva med 2k+ skjerm, fingeravtrykkleser, retinascanner, pulsmåler, edge? Jeg tror Sony kunne tjent fett med penger om de portet PS2 titler til denne telefonen og hadde trådlös WiDi type teknologi for å kople den opp til TV og solgte trådlöse PS kontrollere ved siden av. PS2 eller ennå bedre PS3 spill i telefonen. 4stk spill incl. Tomb Raider fölger med, andre kan man kjöpe fra Sony Online. Hvorfor ikke? ARM 810 sin CPU og GPU er vel mer enn sterk nok... Innovasjon, Innovasjon... Men nei da... Edit: Jeg har sagt det mange mange ganger og jeg gjentar meg selv her igjen, men Sony har altså en telefonavdeling som sliter og en PlayStation avdeling som går så det suser. De burde sette inn, i mine öyne, alle ressurser på å 'smelte' sammen disse to avdelingene sine, organisatorisk og utveklingsmessig. PlayStation streaming til Z3 var en god ide, men ikke en strålende ide, spör du meg. Nvidia Shield liknende game-streaming fra PS4 til Z3. Hvem har behov for sånt? Ingen.... Sikkert ingen som bruker den funksjonen. Men grunnlaget ligger jo der for å spille PlayStation titler på telefonen, de må bare kutte ut tanken om at det absolutt må streames fra PS4, for det er noe sludder. En PS2 eller PS3 tittel vil jo fremstå som sylskarp og fantastisk på en 5" 1080p display. Har du sett hvilke spill vi kan velge mellom på Android market? LOL. Nei her gjör virkelig Sony seg en björnetjeneste ved å låse PlayStation utviklingen til PS4. PS4 er kjempebra den, men det er også et marked for håndholdt underholdning. Selv Nintendo selger jo Wii i bötter og spann, og den riggen er jo totalt crap i forhold til PS2.
 19. Man kan allerede pröve ut "beta" G-sync på ASUS G751 med hacked Nvidia drivere. De som har prövd det rapporterer om barnesykdommer (svart skjerm hvis fps dropper under 30 fps) men at det foruten barnesykdommene er en herlig opplevelse og fps dropper aldrig under 30fps på den maskinen så fremt man ikke har gjort noe fel i spillets settings. GTX 980M og i7 4710HQ.
 20. Da har jeg hatt pcen i nesten to uker og jeg kan si jeg digger den. Den sluker bokstavelig talt alt av spill jeg kaster på den. Skjermen er herlig og tastatur og pekeplate er begge gode. En herlig pc men det koster å väre kar...
 21. Den som er til salgs nå er av nyere revisjon. Dette vises i at produktnummeret fra produsent er annerledes. Sannsynligvis (99% sikkerhet) vil det ikke väre noe problem å kjöre de to kortene i CF, og skulle det by på problemer er det bare å sende kortet tilbake til forhandler. At produktnummeret er annerledes betyr ikke nödvendigvis en ny revisjon på kortet heller, kan jo väre at Sapphire bare har oppdatert pakkeinneholdet litt for alt snacks som fölger med, mens kortene er som du spekulerer i, identiske.
×
×
 • Create New...