Jump to content

Pinng

Medlemmer
 • Content Count

  884
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Pinng

 1. For en ubrukelig "wrap-up". All statistikken er jo feil. Her sitter jeg med langt over 1000 timer og får servert kun 26 av dem. Pinlig Sony.
 2. Blir å prøve dette selv for å gjøre opp min egen mening. Mange av ankepunktene i anmeldelsen er ting jeg tror jeg kan leve med, i en nostalgitripp som dette.
 3. Så klart. Jeg har alltid brydd meg om hvor mye av pengene jeg bruker på spill som faktisk ender opp hos utvikleren. Det å jobbe med spill i dag er utrolig vanskelig, og man må jobbe ekstremt mye overtid med liten eller ingen lønn for å lykkes. Det er rett og slett et lite attraktivt yrke på grunn av at pengene forbrukerne bruker på spillene ofte stopper opp et sted mellom forbruker og utvikler, hos en tredjepart. Dette går selvfølgelig ut over kvaliteten på spillene som blir laget.
 4. Nå må folk være flinke til å ikke støtte monopol virksomhet, konkurranse er vell og bra, men det epic driver med er ikke konkurranse, selv hopper jeg glatt over alle spill som går til Epic uansett. Nå får jo utviklere mye mer av kaka per spill som selges på Epic kontra på Steam, så jeg vet ikke helt hvem som har sittet på monopol på digital distribusjon alt for lenge jeg.
 5. Jeg synes faktisk bilstoler er mye bedre enn Stressless. Mulig fordi jeg er en stor og høy person.
 6. Stressless har jeg prøvesittet mange ganger, de aller fleste kommersielle typene vil jeg tro. Ingen av meg gir meg den komforten jeg vil ha. Det frister selvfølgelig med innebygget bord til laptop/tastatur, men det frister ikke nok for en stol som koster 15k+. Da skal den være komfortabel å sitte i også. Jeg har vurdert mer og mer å lage min egen stol på egenhånd, ut av et bilsete, siden bilseter (i mine sittemuskler) er mye mer komfortable enn stuestoler. Dersom jeg gjør det skal jeg oppdatere dere.
 7. Absolutt et interessant forslag dette. Vet du om det er mulig å prøvesitte disse noe sted? Ja, du er inne på noe. Kontorstoler for bedrifter har ofte god kvalitet, men det er en jungel av dem på nettet, og det å velge riktig stol for min kropp ut fra et bilde er tilnærmet umulig. Jeg har vært uheldig og bestilt en stol av denne typen i jobbsammenheng før, og den var rett og slett bratt å sitte i, så jeg nærmest skled ut av stolen hvert kvarter, og halebeinet mitt ble mørbanket etter en hel dag på jobb.
 8. Jeg har i lengre tid vært på utkikk etter en skikkelig bred, høy og myk stol som jeg kan bruke uendelig med timer foran PC-en i uten å bli sliten i lår, rygg, halebein osv. Har vært innom de store møbelkjedene og prøvesittet i Stressless, lenestoler, hvilestoler og mye mer men finner ikke noe som passer. Har også saumfart Finn.no sitt bruktmarked utallige ganger men det er ikke mye interessant der heller. De stolene som blir markedsført som "gaming-stoler" er det forøvrig bare å glemme siden de muligens er de mest ukomfortable stolene jeg vet om unntatt kirkebenken. Spesifikt ser jeg altså etter en stol som har disse egenskapene: Den må være myk Den må være bred Den må være høy i ryggen Den må ha støtter i sidene Den må ha hodestøtte Den skal være komfortabel å sitte og spille i døgnet rundt Setene i bilen min er jeg meget fornøyd med og skulle ønske det fantes noe lignende som vanlig stol. Jeg legger ved bilde av den som referanse. Håper noen har noen gode ideer!
 9. Ser heftig ut dette men, en 3 meter lang hai, seriøst?
 10. Cod 1 og 2 remakes please. Alt annet er totalt uinteressant.
 11. Har ikke mye til overs for review bombers. Det må være en av de barnsligste metodene å sverte et produkt på. Det ødelegger troverdigheten til ekte anmeldelser. Bra at Steam tar grep.
 12. Merkelig at dette utviklerrommet i det hele tatt er på live-serverne i grunn, og ikke i et lukket test-miljø.
 13. Er så glad for at jeg ikke har brukt noen penger på Fallout Shelter. Det er et godt spill, men jeg unner ikke Bethesda en eneste krone.
 14. Nå er strengt tatt EA utGIVER og ikke utVIKLER til Battlefield. Synes det er en viktig detalj å ha med her. Jeg også synes det er leit at singleplayeren var så kort, og at Nordlys er så historisk ukorrekt som den er. Men jeg går ikke bananas på nettfora, youtube og facebook for det, slik som mange andre unge, sinte menn gjør. Den beste taktikken er å si ifra til Dice på en skikkelig måte at "dette skjedde faktisk ikke under andre verdenskrig, prøv å være mer historisk korrekte neste gang." Ja, EA er grådige, kundefiendtlige osv. men BFV multiplayeren er fortsatt et solid laget spill av Dice. At det er representanter av begge kjønn jeg plaffer ned bryr meg svært lite da Battlefield aldri handlet om realisme som sådan. Det har alltid vært en arcade shooter med tåpelige scener som aldri ville utspilt seg i en ekte krig. Om man vil ha krigsrealisme har man spill som ARMA og Brothers In Arms.
 15. Er det et spill som burde graves ned på ei dynge i New Mexico og glemmes så er det dette. Det kan ta plassen til E.T. the Extra-Terrestrial, nå som det er gravet opp igjen. Jeg har likt Fallout siden den spede begynnelsen, hvor F4 var det svakeste i serien. Dette her er ikke Fallout engang. Det er en fryd å se at Bethesda får gjennomgå på grunn av smørja de har servert oss. Jeg er ikke bare skuffet, jeg er fornærmet.
 16. Sitter med kryssede tenner og andre lemmer her og biter fingre. #MakeEASkateAgain
 17. Dette gjorde susen! Tusen takk for hjelpen
 18. Yo. Dette er frustrerende. Hver gang jeg forsøker å gjøre ferdig episode 2 så fryser spillbildet på samme sted som på bildet som er vedlagt. Dette er sekunder fra slutten av episoden så jeg får akkurat ikke trophyen. Har prøvd å starte det siste kapittelet på en ny save-slot uten hell. Det fryser på samme sted hver gang, og jeg har ikke tålmodighet til å spille gjennom hele episoden på nytt. Hjelp.. Edit: selv om bildet fryser så fortsetter musikken å spille i bakgrunnen helt til låta er ferdig. Edit II: det er også mulig å pause spillet selv om bildet er frosset. Dette gir ikke mening.
 19. Det kan være psoriasis som Corey sier, men det kan også være seborè. (https://no.wikipedia.org/wiki/Sebore) Har slitt med dette selv, og leger jeg har hatt opp gjennom årene har satt forskjellige diagnoser på hodebunnproblemene mine. Har blant annet prøvd diverse flass-sjampoer, hodebunn-oljer, matoljer, Fungoral og andre spesial-sjampoer, men det var først når jeg begynte å gjøre skikkelig research på nettet selv at jeg fant ut det var seborè, en type eksem. Jeg bestilte en sjampo som heter Selukos, og tok mellom 5-10 kurer med den fordelt over ett års tid og nå er hodebunnen min helt fin. https://www.apotek1.no/produkter/selukos-25mg-ml-sjampo-100ml-3541p Brukte ca. halve flaska før jeg ikke hadde behov for den mer. Bruksanvisning følger med. Dersom du ikke har noe imot det kan det også hjelpe å fjerne håret over en periode slik at hodebunnen får puste.
×
×
 • Create New...