Jump to content

Pinng

Medlemmer
 • Content Count

  908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pinng last won the day on April 25 2014

Pinng had the most liked content!

Community Reputation

755 :)

About Pinng

 • Birthday 02/14/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8936 profile views
 1. Jeg skal innrømme at jeg hadde litt andre forventninger da jeg klikket meg inn på denne artikkelen. Det hadde for meg vært mer logisk å etterlyse MER faktainformasjon om teknikk, grafikk og spillbarhet. Ikke å bytte ut denne særs viktige informasjonen med skribentens egne emosjonelle overbevisninger. Det blir malplassert i en slik kontekst. Utfyllende analyser av politiske temaer og estetikk kan være spennende å utforske det, for all del, men ikke i en anmeldelse, hvor det først og fremst er produktet og hvordan det fungerer "hands on" som er i fokus. Det kan også være greit å skille kunsten fra kunstneren, i alle fall i en anmeldelse av et produkt. Her synes jeg norske spillanmeldere stort sett er flinke. Man må ta et produkt for hva det er, så får omstendighetene rundt produktet, slik som dårlige arbeidsvilkår, bli belyst i kommentarer utenom.
 2. At noen av dagens Asus-pcer mangler kamera er et pluss for meg, som ikke er avhengig av å vise trynet mitt når jeg spiller eller gjør andre ting.
 3. Trist at de havnet hos Blizzard, men om det er noen jeg stoler på som klarer å lage en verdig remake av D2 er det VV.
 4. Nå vet ikke jeg om det er walking simulatorer eller Krillbite du er ute etter å ta, men for oss som liker walking simulatorer er dette fett. Noen av mine bedre spillopplevelser har vært i walking simulatorer som f.eks Everybody's gone to the rapture, Gone Home og What remains of edith finch.
 5. Skjønner meg ikke på de som er opptatt av å påpeke ting som ikke er historisk korrekt. Det har ikke vært utviklerens fokus å lage en vikingsimulator men en vikingopplevelse. Jeg synes det er et fantastisk godt laget spill og elsker at det øker interessen for viking-æraen. For det gjør det, langt mer enn noe annet medium kunne klart.
 6. Hva var egentlig vitsen med å lansere de nye konsollene i år? Flere og flere faktorer peker mot at det hadde vært mer lønnsomt å vente til neste år.
 7. Dette høres ut som veldig mye ekstraarbeid for brukerstøtte. Den tiden hadde de tjent bedre ved å kvalitetssikre øvrig support.
 8. Denne avgjørelsen er nok basert på salget av tidligere AC-spill med kvinnelige protagonister (Liberation, Syndicate). Det er enklere å skylde på at det er kvinnene sin feil, i stedet for å innrømme at noen av spillene deres kanskje ikke var så bra i utgangspunktet.
 9. Det er greit å mislike historien, men det er ikke noe "feil" med den. AngryJoe er en kronidiot.
 10. Ditto! Er så glad for at denne sjangeren har gjenoppstått. Skatespillene har siden den spede begynnelse formet meg som person. I lang tid har jeg gått rundt med et savn etter noe som gjorde meg lykkelig i barndommen og tenårene. Lyden av harde hjul rullende på ujevn asfalt. Punk rock på full guffe. Alt annet enn tettsittende klær. Fart og spenning, banning knall og fall. Og konkurransen med meg selv om å bli LITT bedre for hvert eneste forsøk på den railen. Ned den bakken. Opp den banken. Over den fontena. Et sort hull inni meg har fått påfyllet av endorfiner som det ventet på, og jeg tror jeg føler ekte lykke over noe spillrelatert for første gang på veldig mange år.
×
×
 • Create New...