Gå til innhold

Reuters: Sony vurderer å gå ut av mobilbransjen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

i et av it og elektronikkmarkedets mest dynamiske og spennende marked som mobil telefonen, er det rett og slett svakt av Sony og halte seg ut av spillet slik de gjorde med forbruker pc seriene de utviklet.

Det ligger lite respekt for dem for det. de er rett og slett ikke aggresive og villige nok, så enkelt er det.

Lenke til kommentar

Typisk. Først kvittet de seg med Vaio, nå blir det Xperia. Kommer ikke til å kjøpe noe mer fra Sony, stoler ikke på at de forblir i markedet. Så da blir det Samsung Tab S i stedet for Xperia Z4 Tab.

 

Misforstå meg rett, jeg er eksepsjonelt fornøyd med produktene jeg har, de er solide og gode i bruk. At jeg klarte å knuse skjemen på min (elskede) Z3 etter 3 ukers besittelse er ikke noe jeg kan klandre Sony for i det hele tatt, og laptopen (2011 Vaio S 15") har jeg hatt i 3 år uten noen form for ønske om å oppgradere da det ikke finnes noe tilsvarende på markedet som vil gi meg mer av det jeg ønsker meg.

 

Fortsetter trenden kommer de til å trekke ut av tv-markedet, og de kommer til å gi opp på playstation.

 

'Twas nice knowing ya, Sony.

Lenke til kommentar

Har selv en Samsung S3 nå, og ved kjøp av ny så ville Z3 nok vært den jeg kommer til å kjøpe, men om Sony trekker seg ut så spørs det heller om det blir noe annet. Liker veldig godt at Sony telefoner er såpass vanntette fra design, de overgår de fleste andre produsenter der.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Liker veldig godt at Sony telefoner er såpass vanntette fra design, de overgår de fleste andre produsenter der.

 

Einig med deg der! Eg har framleis ein Xperia Acro S som eg har hatt sidan 2012, og når eg lyt til å skifte ut den så hadde eg definitivt tenkt å halde meg til Xperia-serien. Ein vasstett telefon betyr ein del for meg som er mykje ute, eg vil kunne bruke telefonen ute i regnvêr og fukt (utan å måtte ha på ekstra deksel/boks for å kunne gjere dette).

 

Viss det no vert ein del uvisse rundt Sony si framtid innan mobiltelefoni så lyt eg nok sjå på andre mogelege alternativ...

Lenke til kommentar

Det at de gir ut en topp modell såpass ofte gjør nok at de går med tap. Jeg sitter med en Z2 å er kjempe fornøyd med den, å ser liten vits med å gå for Z3 som har bittelitt raskere prossesor, det er vel eneste forskjellen?

Z4 blir vel ikke heller så store oppgraderingen at det er vits for meg å bytte.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...