Jump to content

Smirnoff

Medlemmer
 • Content Count

  10311
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

829 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Etter hva jeg kan se, så er dette en heller dårlig strømforsyning. Om han som testet akkurat den modellen du har fikk et mandagseksemplar, eller om alle av dem oppfører seg som i testen kan man jo spekulere om... Men jeg ville ikke stolt på den om man skal gå ut i fra testene gjort i linken under. Den er rett og slett upålitelig i lengda etter min mening. Spesielt ripple-verdiene er som oftest langt over toleransenivåene, dette er viktig å holde i sjakk, siden overdreven ripple kan ødelegge komponenter. "The ripple values of the EMP600AGT are terrible. In over half of the mesurements the ripple is out of spec, sometimes being over the limit by as much as double." https://www.hardwareinsights.com/enermax-emp600agt-review/6/#Load-testing
 2. Med en gang jeg så den røde lysdioden....
 3. At Predatoren i Ghost Recon Wildlands er forbanna umulig. Edit: Ja, det er en strategi involvert der, men jeg må bare oppdage den.
 4. At Ghost Recon: Wildlands insisterer på å laste ned 18GB+ med data når spillet skal oppdateres. Makan til inkompetent programmering...
 5. Folk som kaller Tenerife "Teneriff" og Ibiza "Ibittsa". Stikk heller glødende nåler i trommehinnene mine.
 6. Folk som legger ut bilder av seg selv og legger et filter over som gjør bildet "uklart" og omgir bildet med noe flatterende som blomster e.l. Ja, det får deg til å se så fin ut... Narsissime er vel nøkkelordet.
 7. Kaklehønene på jobb som bruker en tredjedel av tida på å ha kaffistove og prate tompreik i stedet for å jobbe effektivt.
 8. At Meny-butikken i sentrum her har ut av det blå stengt. Nå skal det bli en annen kjede der. Utvalget blir vel sterkt redusert både i mengde og kvalitet nå. Hater når folk på det lokale kjøpesenteret stiller seg midt på rullebåndet, står bom stille og blokkerer med begge armene ut til hver side, irriterende for oss som ikke gidder å kaste bort tiden ved å stå på rullebåndet. "Ståpikker" kalle jeg de dassapene.
 9. Jobber med ei, hun irriterer meg noe for jævlig. Hun kommer alltid på jobb godt over lunch, men merkelig nok, ingen sier noe , men alle klager over hvor hun blir av når hun ikke innfinner seg på kontoret til vanlig arbeidstid. Et par ganger kom hun på jobb kl 14... Herregud, i kontrakten står det at at arbeidstidene er 9-16 normalt sett. Men hun er blitt vant med å styre som hun sjøl vil uten at noen sier noe. Hadde jeg vært sjefen hennes hadde hun fått reprimande. Men tror noen mener at hun er så søt og snill at om hun får kjeft så vil det gå utover henne eller noe. Men jeg hadde ikke vært så snill som arbeidsgiver. Jeg hadde satt foten ned, og hardt sådan.
 10. Uten bevis så er jo dette bare håpløst. At en enkelt person løper rundt og trakasserer noen uten grunnlag sier bare at det er noen som har hevnlyst overfor noen andre.
 11. Men egentlig så lå jo den andre stargaten under isen i Antarktis, siden det er mye fastland i motsetning til Nordpolen.
 12. Kakledama på jobb som prater hele tiden. Og da mener jeg hele tiden, skal fortelle om alt i livet sitt og alt annet hun kan finne på. Det meste av det totalt uinteressant. Og så går hun ofte aldri hjem, blir bare sittende selv om hun ikke har noe å gjøre. Jo. hun har vel ingenting å gå til, men det får ikke ørene mine til å blø mindre.
 13. Pfff, Windows 95, hvorfor bruke det når du kan kjøre DOS og MGA?
 14. Å jobbe med detaljstyrende mennesker som henger seg opp i uviktige ting som ikke har noen betydning for noe spesielt i det hele tatt. Herregud, jeg hadde fått magesår av å ha det sånn. Som sagt over. Dummeste jeg ser er folk som har med seg hundepose, lar bikkja drite og så bare kaster de posen fra seg der bikkja gjorde fra seg. Hva er vitsen? De kunne gått videre en liten tur, det er offentlige avfallsdunker overalt. Folks giddalaushet og gi faen mentalitet...
 15. Folk som ikke klarer å oppfatte sarkasme og folk som er slurvete og uoppmerksomme utover det normale.
×
×
 • Create New...