Jump to content

Zimon

Medlemmer
 • Content Count

  2210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

465 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9804 profile views
 1. Bare hyggelig og ja det er en fordel å drive med knipeøvelser ofte og ikke bare under sex! Når slike ord blir brukt som slengbemerkning mellom gutta om jenter de har hatt sex med så er det helt klart negativt. Egentlig så burde man jo ikke snakke om "at hør her gutter, i går pulte jeg hun der". Det er noe mellom han og henne som har hatt sex sammen og kun dem etter min mening.
 2. Ikke vær flau over kroppen din og hvordan den fungerer, vær heller stolt av det! Som jeg nevnte over, personlig så synte jeg det er veldig opphissende at hun blir så kåt at det renner av henne. For å formulere det på den måten. Det er ett tegn på at jeg som mann gjør mye riktig og at hun blir skikkelig tent på det som jeg gjør med henne og vi gjør sammen! Ang hvordan du føler samleie når du er så våt så husk å drive med masse knipeøvelser i hverdagen. Dette vil hjelpe deg til å kunne "stramme deg selv" nedentil og samtidig vil dette også hjelpe mot div annet i fremtiden f.eks fødsler, inkontinens og så videre. Så knipeøvelser eller også bruk ben-wa kuler/kegel kuler og øvelser. Det å knipe nedentil under sex vil nok også hjelpe deg til å få mer nytelse og evt mer orgasmer fortere om man klarer å komme ved vaginal penetrering uten klitoris berøring f.eks. Om dama blir supervåt, men samtidig klarer å stramme nedentil så blir det super følelse for dere begge. PS, måtte le litt av din beskrivelse "å pule ei bøtte vann" morsom formulering.
 3. Genialt å sparke Apple i ræva med parodi av deres egen gamle reklame. 😛
 4. Er du i tvil så ta en tur til fastlegen og få henvisning evt til urolog som håndterer trangforhud. De vil komme med sin analyse og hva som evt bør gjøre, om ikke alt ok så kanskje den kan tøyes og strekkes over tid, ved å dra i den ofte og jevnlig så kan man få den litt videre, men er det mye som må vides ut så kan det å fjerne eller klippe bort noe være løsningen for deg. Så ta kontakt med fastlegen og få henvisning.
 5. Zimon

  Cameltoe

  Når dama spør "Vil du se min camel-toe?" (åpne spolier) (Sorry for litt off-topic, kunne ikke dy meg). 😛 On Topic, Camel-toe kan være spennende og pirrende det, spørs litt på klesstilen, hvor mye camel-toe og slikt. Har egentlig ikke store preferanser til for eller mot, det avhenger helt av situasjonen, dama og hele pakka.
 6. Alle menn har forskjellige preferanser, noen liker små nette damer, noen liker de store, små pupper store pupper og så videre. Men for de aller fleste så er det det som er mellom øra som teller aller mest, hennes personlighet, humor, intelligens etc! Men når det kommer til at du blir så våt at det renner av deg så tror jeg nok de aller fleste menn liker det ekstremt godt! Det er ett tegn på at du blir kåt og tenner på de dere gjør sammen. At ei kvinne blir våt er litt det samme som at en mann blir stiv, det er ett tegn på kåtskap. Og naturlig glid er bedre enn å bruke kunstig glidemiddel også. Personlig liker jeg det veldig godt når dama blir så våt at det renner av henne! Uansett, ikke vær flau over hvordan kroppen din fungerer, det er din kropp og du har bare en av den! Så lær deg å leve med at det er slik du er "skrudd sammen av naturen" og gi blaffen i om noen sier negativt om det slik som den andre partneren du har hatt. Hans mening betyr ikke noe der, det er din egen kropp og lær deg den å skjenne og nyt den!
 7. Litt statistikk da, du har da vært over seksuell lavalder i 9 år ca. 20 sexpartnere på 9 over vil si så vidt over 2 i året. Dette er jo noe du kan slå i bordet med. Det er kun du selv som kan avgjøre om du synes at du har hatt for mange, passe eller for få sex partnere opp igjennom årene. Det viktigste er at du har følt at de har vært riktige for det, at de har gitt deg noe positivt. Annet spørsmål er også selvsagt sikker sex, har alle vært med kondom eller alle ubeskyttet pga at man går på pillen? Grunnet faren for å være smittet med noe som ikke bør deles med andre. Uansett se på det som erfaring fra din side til å kunne gi mer glede til han under akten.
 8. Kan svare ja/ja/ja på alle spørsmålene! For meg handler det ikke så mye om hvordan kroppen ser ut, men om kjemien oss i mellom. Det er hjernen og hennes personlighet som tenner meg mest. Hvordan hun er som person, hva hun liker å gjøre om det matcher mine ting i senga etc også. Så vær stolt av deg selv og kroppen din! Nyt livet istedenfor å bekymre deg over den! Det er bedre å lære seg selv + sin egen kropp å kjenne og kjøre på under akten! Hjernen er også vårt største erotiske organ, det er viktig å huske. Og om man kan så vinkle det over på den andre kanten, ville du tent på/ha sex med eller hatt sex med en mann som er "les opp ca samme punkter som du har listet opp, men i mannevariant". Ergo overvektiv, ikke muskuløs, hårtap på hodet, ikke kraftig skjeggvekst etc.
 9. Litt off topic humor med tanke på litt "trolle tema". Hitchikers guide to the galaxy : Det viktigste man har med seg er håndkle! 😛
 10. Zimon

  Fetisj- hva er det?

  Er nok det i visse tilfeller, f.eks røyking med eller uten munnstykke er jo både en situasjon og handling samtidig om man skal pirke på det. 😛
×
×
 • Create New...