Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Tipper historien blir fullført på et vis. Men om det er som en siste episode, eller bare animasjonsfilm eller annet tror jeg er mer sannsynlig enn at de gjenværende episodene blir laget som planlagt.

 

Uansett veldig trist, og et veldig godt eksempel på at å kjøpe episodebaserte spill på forhånd er nesten like dumt som å forhåndsbestille et spill.

Absolutt. Jeg vil vel nesten påstå at det er like dumt. Ikke bare nesten :-p

 

Men har kjøpt alle telltalespillene opp gjennom tidene da jeg liker de veldig godt. Og hadde gledet meg veldig til avslutningen av The walking dead og følge clementine på sin siste ferd.... dessverre var det telltales siste ferd som kom først... noe som er vanskelig å forutse. Og det å kjøpe hele sesongen var billigere enn å kjøpe hver episode hver for seg.

 

Men blir spennende å se hva PlayStation svarer på refusjonsforespørselen min.

Endret av CaZpeR
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjapt spørsmål her. Spiller Fallout 4 på XBone X i 4K HDR, og stort sett ser alt fantastisk ut. Men når jeg er i ødemarken har jeg opplevd rimelig dårlig frame rate til tider. Normalt sett bryr jeg meg ikke om frame rate, men dette begynner å bli irriterende. Er dette normalt? Kan ikke huske det var sånn på vanlig XBone? Dette er det første og eneste jeg har spilt på XBone X, så aner ikke om det er spillet eller konsollen som er problemer. Driver og laster ned en patch til Gears of War 4, men den er på småpene 72GB... Kan ta en stund. :p

Lenke til kommentar

Ingen spesiell sjanger egentlig. Men det må være noe 2D-pixel-greier siden laptopen på ingen måte er lagd for gaming. Stardew Valley var det siste jeg spilte på den. :)

 

Kan varmt anbefale Starbound, selv om det kan bli ganske CPU krevende litt ettersom hvor stort man bygger og litt avhengig av hvor mye som skjer på skjermen samtidig og hvor langt ut zoom nivået er. Andre du kan ta en titt på er Dead Cells og Thimbleweed Park

Lenke til kommentar

Ingen spesiell sjanger egentlig. Men det må være noe 2D-pixel-greier siden laptopen på ingen måte er lagd for gaming. Stardew Valley var det siste jeg spilte på den. :)

Anbefaler The binding of Isaac Rebirth: https://store.steampowered.com/app/250900/The_Binding_of_Isaac_Rebirth/

Som en i kommentarfeltet skriver "Overall a great game, and I'd consider it a essential. It's extremely simple, (sometimes hard) yet addicting, the items, pickups, and the map are always randomly generated for each run so the game never gets boring and gets a lot of replay value."

Endret av drisas
Lenke til kommentar

Ingen spesiell sjanger egentlig. Men det må være noe 2D-pixel-greier siden laptopen på ingen måte er lagd for gaming. Stardew Valley var det siste jeg spilte på den. :)

 

Rogue Legacy og 20XX er absolutt verdt en titt. Begge er rogue-likes, komplett med tilfeldig genererte brett, perma-death og alt det der. Men de lar deg beholde litt penger osv når du dør, så du kan kjøpe oppgraderinger og bli bedre neste runde. I Rogue Legacy døde jeg med noen få minutters mellomrom i starten, men jo mer jeg spilte, jo lengre klarte jeg å overleve. I starten døde jeg meds to, tre minutters mellomrom, men etterhvert var jeg oppe i over en halvtime mellom hver gang jeg døde. En interessant vri er at når du dør starter du ikke på nytt med samme karakter, men en etterkommer. Det gjør at du etterhvert sitter med et langt familietre å være stolt av eller flau av, ettersom hvordan man ser det. :p

 

20XX er mer inspirert av Mega Man, men som et rogue-like spill. Ikke spilt det så mye selv, men likte det jeg har sett så langt.

 

Ellers har vi jo Graveyard Keeper, men jeg aner ikke om du trenger mus til det. Kort sagt er det Stardew Valley, men der du driver en kirkegård i stedet for gårdsbruk. Sprøtt, men funker. :)

Lenke til kommentar

Takk for tips! Håper det er bedre enn det forrige :p Var stor fan av det klassiske Shadow Warrior.

 

In other news... Rocksteady jobber og ansetter folk for neste Arkham-tittel ifølge ryktene, så håper det stemmer! Har fristet å spille igjennom hele serien igjen en stund (utenom Origins, som er søppel), så started på Asylum i sted. Ser fortsatt bra ut den dag i dag :)

Lenke til kommentar

Jeg testet originale Shadow Warrior på nytt for en stund siden og det har virkelig ikke holdt seg like godt som Duke Nukem 3D. Ganske kjedelig level- og fiendedesign for det meste. Man kunne gjort mye mer ut av dette konseptet.

Syns det har holdt seg bra jeg, har ikke samme sjarmen som duke såklart, men fremdeles mye kult spesielt rocket launcher med nukes!

Og det er aldri kjedelig å kutte slemminger i to med sverd.

 

Soldier of Fortune er fremdeles shit kult.

Husket flere av brettene men noen jeg hadde glemt også.

 

 

Endret av Countryman
Lenke til kommentar

Har testet Forza Horizon 4 en stund nå, men nå ikke helt hva jeg synes. Grafikken er sykt rå på XBone X med 4K HDR. Det skal det ha. At kontrollen i tillegg er svært responsiv (60fps?) skader slettes ikke. Fans av bilspill kan nok like dette. Men for meg... tja, vet nå ikke helt. Jeg liker mer arcade racers, og sliter med å holde bilen på veien her. Har tapt de fleste løpene med god margin, for å si det sånn. :p Beste jeg har klart er syvendeplass, av 12 biler. Var rimelig stolt da, og det sier jo sitt.  :blush:

 

Jeg liker å ta bilder fra spill, og selvsagt er et en photo mode her. Men er det ikke mulig å spole frem og tilbake i tidslinjen? I f.eks The Crew 2 og Steep kan vi gå inn i photo mode og spole tilbake flere minutter. Det gjør at det er lett å gjøre syke ting, gå inn i photo mode og spole tiden tilbake litt, så man får et blinkskudd. Det ser ikke ut til at det er mulig i FH4. Ganske kjipt.

 

Ser heller ikke ut til at det er mulig å slå av musikken, med mindre jeg har oversett noe. Har slått av radioen så langt ned som det går, men det er fortsatt lav musikk i bakgrunnen. Utrolig irriterende siden jeg bruker Spotify. Ikke er det mulig å hoppe over cutscenes heller. Hvorfor de begynte med cutscenes i et bilspill i første omgang fatter jeg ikke, men godtar dem så lenge jeg kan hoppe over dem.

 

Men bortsett fra det lover dette ganske bra. Har fått bedre tak på bilen, så klarer å unngå å kræsje i flere minutter i strekk. (Igjen, jeg taper alt av løp med gooood margin.) :p Har også fått meg hus og to biler i garasjen, så har tenkt å slenge på Spotify og bare surre rundt i noen timer nå og da, for å få følelse av bilene og spillet generelt. Løpene er ikke så viktig. Liker mye bedre å lete etter låver, beauty spots og alt det der. Bare surre rundt og ta ting med ro i mitt eget tempo. Jeg vet jeg er rar, men jeg liker bilspill, og hater billøp med andre biler. Time trial er greit, men that's it. Go figure. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...