Gå til innhold

Den store iPhone 6 / Plus / 6S / 6S Plus tråden


Lami

OPPDATERT AVSTEMNING  

178 stemmer

  1. 1. Skal du ha den nye iPhone 6S eller 6S Pluss?

    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S
      50
    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S Pluss
      44
    • Kanskje etterhvert
      11
    • Nei, jeg tror jeg står over denne modellen.
      73


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

5S var det da null problemer med, 5 derimot.. Er vel derfor de gikk over til gunmetal/space grey ifra slate eller hva de kalte det på iPhone 5.

Jeg har en jobb i tøft miljø, og der ble det godt med synlige riper i anodiseringen. Det var 5S. 

Bestilte meg nettopp 6S Pluss 64GB i sølv. Har vært meget fornøyd med min Note 4 fram til nå så blir spennende med iPhone igjen. 

 

EDIT: Deksel er uaktuelt. Får en telefon til å gå fra å kjennes premium til billig etter min mening. 

Endret av Randeboy
Lenke til kommentar

Vurderer å skaffe en iPhone 6s. Lurer på hvordan folk her inne opplever batteritiden? Har sett forskjellige resultater i tester, men er alltid kjekkere å høre erfaringer fra "folket".

Strålende batteritid. Ved normale dager, som betyr snaut et par timer på telefon, en haug meldinger og epost og en god del musikk og annet, så er det stort sett 40-60% batteri igjen etter rundt 16 timer driftstid.

 

I helgene bruker jeg ikke telefonen så mye, men vil vel kanskje kalle det normal helgebruk. Da varer den stort sett fra morgenen dag 1 til kvelden dag 2.

 

Men som med alt annet som bruker energi er det fullstendig avhengig av hvordan du bruker din iPhone. Nå har jo Apple kommet med ekstra batteri i et deksel for dem som bruker telefonen over snittet, så du har en løsning hvis du har behov.

Lenke til kommentar

Nei, jeg tror jeg står over denne modellen... Og alle andre produkter fra Apple :)

Takk for at du bidrar til å gjøre diskusjon.no til et bedre forum, dine meninger er verdsatt.

 

/sarkasme

 

 

Kan du ikke heller komme med litt argumenter for/imot? Du skrev omtrent akkurat det samme i Galaxy S6-tråden også, det er liksom null innhold for oss som leser dette forumet til daglig.

Endret av bshagen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

http://itavisen.no/2016/02/05/iphone-kan-bli-forst-med-noe-hele-verden-venter-pa/

 

Trådløs lading, hadde vært veldig beleilig, men høres litt farlig ut med trådløs strøm.. Noe som vet noe om dette?

Hmm, tja. Av det jeg husker fra elektro, som er 15år siden, så vil vel spenningen her være altfor liten til at du skal få strøm fordi motstanden i kroppen din blir for stor.

 

Når det kommer til generell stråling, vel - tror vi skal være glad vi mennesker ikke kan se infrarød og ultraviolet osv, da tror jeg vi hadde snublet i katta og sparker bordkanten mer enn det vi gjør nå. Tror ikke dette er farlig, men det er ren synsing fra min side :)

Lenke til kommentar

Hvorfor finnes det ikke et slikt deksel for 6s Plus?

6S har batteritid nok til at de fleste kan komme gjennom de aller fleste dager, men den kommer noen ganger til kort om en har voldsomt tung bruk eller en svært lang dag. Batteridekselet er laget for å takle disse tilfellene. Batteriet på 6S Plus er så stort at telefonen sjelden har noe problem med å klare så godt som all noenlunde normal bruk.

 

Eneste problemet jeg har hatt med batteriet på min 6S er at det er dårlig dekning på deler av kontorlokalet jeg jobber i om dagen, og Facebook-appen har en tendens til å gå helt i spinn når den ligger i bakgrunnen med haltende dekning. Når jeg bare fikk kverket den varer batteriet lenge.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal bli en nytelse å legge fingrene på en iPhone 6S+ så snart den blir levert. Håper bare jeg klarer å vente til neste Watch før jeg ryker på en slik også.

Jeg kjøpte en Apple Watch i fjør høst og er mye mer fornøyd enn jeg kanskje forventet når jeg kjøpte den. Akkurat nå ville jeg nok ventet til AW2 siden den er ventet å komme om såpas kort tid, kanskje bare et par måneder. Ikke fordi dagens utgave er dårlig, men fordi AW2 selvsagt kommer til å bli enda bedre...:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er også imponert over hvor rask denne telefonen er (6s), alt av apper og alle animasjoner flyter uten hakking og lagg, i allefall som jeg kan se. På min Galaxy S6 Edge, så var dette det første jeg la merke til, når jeg slo den på for første gang, så lugget menyen når jeg skulle scrolle nedover for å veldig Norsk Bokmål. Helt ny telefon, utrolig. Octacore og 4GB RAM.

 

Dette var utrolig skuffende husker jeg, og det var slik i alle menyer på telefonen, mikrolagg overalt. Ble tilslutt vant med det, og brydde meg ikke noe særlig, men nå som jeg har 6S - aldri skal jeg ha en mobil med lagg igjen! :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bshagen: ang lugging, så kan dette(Ifølge min androidfanboy av en venn) justeres ved å endre verdien på animation scale fra 3 til 0,5 eller av. Sjekket dette ?

OT i denne tråden, men likevel: Dette krever at utviklermodus er aktivert. Vil uansett neppe ha innvirkning på lagging ved å bla opp og ned i en app, svjv påvirkes kun måten apper startes på, og veksling mellom apper, vet at man justerer tregheten på animasjonen. Nesten som å slå av og på "Reduser bevegelse" i iOS, og se forskjellen på måten home screen bygges opp på når man trykker home.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...