Jump to content

Randeboy

Medlemmer
 • Content Count

  1646
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

556 :)

2 Followers

About Randeboy

 • Birthday 03/15/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15048 profile views
 1. Ehm, Sony har gått ut med $499. Det er prisen. Og den norske er 5999 på det billigste akkurat nå, og den kommer ikke til å forandre seg med det første.
 2. Det ble akkurat som jeg sa. Du mente $499=4999 kr var realistisk. Men dollaren ganget 11-12 stemte godt denne gangen også.
 3. Merket ingenting av dette, nei. Og dette var i 2013 kanskje.
 4. Har gode erfaringer med Falken piggfri når jeg bodde i Trondheim og omegn. 👍
 5. Ja, har brukt 208 med barnesete, så det går fint.
 6. Sharan eller Superb. Sharan er genial til småbarnsfamilier. Når man først er vant med skyvedører bak så vil man ikke gi slipp på det. 😝 Tre like store seter i midtraden med isofix er også greit å ha om dere skal ha flere barn.
 7. Nei, de svakere golfene har også mere primitiv understell med stiv bakaksling f.eks. Din påstand om at vekt er den største årsaken at elbiler er mindre effektiv i høyere hastighet er helt feil. 🙂
 8. Jeg tipper at litt av tanken var også at de ikke vil den skal plasseres inn i et trangt TV-møbel.. Noe som forøvrig er helt riktig om man vil ha god nok kjøling.
 9. Ja, det gjør det. En viss person som overdriver. 😆 Har både Freesync og "ekte" G-sync i mitt eie, og Samsung G9 er helt fantastisk å spille på. Asus 348 har gått av med pensjon. 👍 Hadde en del problemer fra starten med G9 og flicker, men det har blitt bedre.
 10. Det er for lite. Gang dollaren med 11-12 og du har rett pris på elektronikken som selges i Norge. Stemmer stort sett veldig ofte.
 11. DHL? Isåfall så går det rimelig fort ja. Vi sender en del via dem til hele verden, og bruker ikke mer enn tre dager å levere pakker til Australia om ting går bra. 😊
 12. Randeboy

  Elbil-tråden

  Der er Lexus helt konge i allefall. Ble servert både drikke og mulighet for å ta seg mat hver gang jeg var innom der med bilen. 😄
×
×
 • Create New...