Jump to content

Randeboy

Medlemmer
 • Content Count

  1913
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

724 :)

2 Followers

About Randeboy

 • Birthday 03/15/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16227 profile views
 1. Alle miner ikke. Panelovner bruker ikke alle eller. Her er det V/V varmepumpe med gulvvarme.
 2. Det står ikke alltid det nei. 10-15% ekstra er noe produsentene selv anbefaler utover det bilprodusenten selv skriver i manualen.
 3. Nei, alltid 10-15% mer, uansett. Så du kan fylle på til 2,5 bar.
 4. Følg det som står i bilen +10-15% ekstra. Er det de fleste dekkprodusenter anbefaler.
 5. Det er mye enklere å ta ting med Sony. Det går mye fortere og de er veldig greie å ha med. Du bestemmer selv om du bruker forhandler eller Sony.
 6. Dude, han der er ekspert på TV'er og vært det lenge. Du finner ikke bedre og dypere tester enn han der gjør.
 7. Men frikjøling så sirkulerer man egentlig bare anlegget. Tempen man får ut av brønnen er alltid kaldere enn turtempen i huset på sommeren. Viktig å bemerke at alle varmepumper har ikke mulighet for det, i tillegg til at man trenger viftekonvektor i huset. Kan ikke bruke kursene i gulvet vanligvis til kjøling.
 8. Ja, du kan spare noen tusen. Et sett med Continental piggfri og felger får du for 14000 inkl frakt hos ByttDekk. Problemet er at Tesla er så smarte at de har gått for dekktrykksensorer som ikke er standard hyllevare lengre, så det er få som kan levere det.. Megahjul kan men de koster mye penger. Håpløst når de ikke følger industristandard.
 9. Sånn generelt så beregner man 1 meter per kvadrat. Men det er forskjellige ting som også må tas hensyn til… Har brønn på nesten 300 meter selv.
 10. Du har varmepumpe som forvarmer vannet ja, ikke som varmer opp til vanlig beredertemp. Har V/V varmepumpe selv.
 11. Ja det stemmer, var det jeg fikk brukt før ladere ble montert i Februar. 11 kW hjemme nå og 7 på jobb. Noen på jobb er helt avhengig av å lade på jobb når det er kaldt pga at de har såpass dårlig rekkevidde i utgangspunktet.
 12. Vi hadde nesten 40 et par dager og det ladet ikke batteriet særlig nei.
 13. Det går absolutt ikke overalt. Når vår Model 3 sto ute og ladet i vinter her det er kaldt tok det evigheter å lade på 16A 1-fas.
×
×
 • Create New...