Jump to content

Randeboy

Medlemmer
 • Content Count

  1487
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

503 :)

1 Follower

About Randeboy

 • Birthday 03/15/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14437 profile views
 1. Offtopic. Men er strengt talt helt uenig. Bedriften jeg jobber hos har datterselskap i flere land, inkludert Sverige.
 2. Du overdriver noe jævlig. Det er stor forskjell på å ut i marka felles med mange andre, enn det å gå ut døren og leke i sin egen hage.
 3. Man er da isolert fra før av når man bor på frosta... 1 km mellom hvert hus omtrent.
 4. Han trenger ikke å testes når kona har gjort det.
 5. Har du vært i kontakt med noen som er smittet kan du gå ut ifra at du selv har blitt det, når de riktige symptomene kommer. Det er svært smittefarlig.
 6. Nei de er ikke testet. Som de fleste som ikke er spesielt syke.
 7. De har vært på skiferie i Italia, med en haug med andre som er bekreftet smittet.
 8. Hvis du blar en god del sider tilbake vil du se at det var et par stykker som fryktet for døden og la fram "bevis" for at de fleste havnet på sykehus med respirator.
 9. Fin artikkel på VG der folk som er smittet forteller hvordan det er og hvilke symptomer de har. Noe helt annet enn de idiotene i denne tråden her som mener at de fleste blir innlagt på sykehus. Kan også melde at min bror som er smittet kjenner nesten ingenting nå, er bare litt snufsete og vondt i hodet innimellom.
 10. Du tror det er kun han selv som drøfter og bestemmer alt? Og ikke et helt stort apparat som han har møter med hver eneste dag? Skal du ta noen må du gå etter hele Regjeringa.
 11. Tviler på at de slipper ut de groveste kriminelle. At de slipper ut noen som har kjørt for fort eller en knarker bryr meg ingenting.
 12. Statistikken her i landet sier helt motsatt! Det er veldig få av de innlagt.
 13. Det må du gjerne tro, tiden vil vise. Jeg er ganske sikker på at du tar feil.
 14. De kom hjem på tirsdag denne uken, og han hadde kjent på en forkjølelse siden fredagen forrige uke. Typisk forkjølelsegreier med hoste og litt ør i hodet slik jeg forstod det.
×
×
 • Create New...