Jump to content

Randeboy

Medlemmer
 • Content Count

  1598
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

540 :)

2 Followers

About Randeboy

 • Birthday 03/15/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14735 profile views
 1. Dessverre. Man kunne det på K950. Hvorfor de har fjernet muligheten til å justere hver høyttaler og topphøyttalere veit jeg ikke. Samsung burde legge inn en automatisk måte å romkorrigere i appen.
 2. Altså, jeg er helt klar over det Arc mangler over Q96 som jeg har fra før. Inputs går rett i TV hos meg, og alt av innhold går igjennom Apple TV så støtten av DTS er ikke noe jeg kommer til savne. Kjerringa liker ikke samsungen her i stuen nei.. Hadde den vært hvitfarget hadde hun vel tålt den bedre.
 3. Jeg betalte 15000 for Q96 når dem kom. Så det er ikke såå stor forskjell.
 4. Hva leste du flere steder og gjerne hvis det til meg så jeg er klar over hva du mener når jeg mottar den?
 5. Der var en test da. Det er et overflod av tester som sier noe annet, så det at du skriver at ALLE mener Q96 er bedre er rett og slett pissprat. Og de har jo gammel firmware, og ikke minst ingen sub eller høyttalere! Det er jo bare en tåpelig test med andre ord, og kan ikke sammenlignes mot Q96 da selvfølgelig.
 6. ALT av tester??? Whathifi, Techradar, Wired og mange mer skriver vel at det er den beste lydplanken de har prøvd angående lydkvalitet. Atmos fungerer bra på Q96, men ellers helt middels på mye annet.
 7. De aller minste vanlige hengere har jo en totalvekt på rundt 500 kg, som også er ubrukelig til noe annet enn å kjøre søppel. 300 kg er en vits.
 8. De LSX'ene er jo ikke pene.. Får Sonos Arc og komplett sett med høyttalere neste uke, i hvit utførelse. Kona likte de godt og tar seg godt ut i en stue iforhold til Q96 som vi har nå. Låter mye bedre skal de også.
 9. Nå er det jo ny bil du vurderer, men jeg hadde aldri kjøpt Peugeot/Citröen utenfor garantitid. Hver eneste bil jeg har eid derfra har vært et mareritt!
 10. Har alt koblet i TV jeg også. Blir mest sømløst da. Planken har jo tross alt bare 2 innganger og må swappe input på den også..
 11. Adaptiv er lik standard bare at den prøver å fremheve tale og slikt. Er det 5.1 så blir det 5.1 Det som er fint med Samsung TV er jo at du kan styre alt fra innstillingene på TV’en.
 12. Ja for de som får til å oppdatere med appen er det det beste. Men mange som sliter med stabiliteten på wifi med de plankene der.. Enda ikke løst på 3. Generasjon. Litt usikker på om den gjør det, men du kan prøve å plugge ut strøm på sub, og begge høyttalere bak, og plugge inn igjen. Deretter trykker du inn volumknappen og med engang holder NED-tasten til det står update på planken(Ja planken skal være på). Tar ikke mange sekundene.. Noen liker såpeopera-effekten og noen ikke. Det kan man heldigvis bestemme selv.
 13. Surround oppskalerer også 5.1 og 7.1 til å bruke bruke alle høyttalere.
 14. Det er ikke to forskjellige oppdateringer. Du oppdaterer høyttalerne ved å trykke inn volumknapp og deretter ned til den sier update. Du trenger ikke å ha USB inn da.
 15. Umulig?? Alt av streamingtjenester som finnes bruker DD+. Det gjelder om det er filmer, Netflix osv.
×
×
 • Create New...