Gå til innhold

Den store iPhone 6 / Plus / 6S / 6S Plus tråden


Lami

OPPDATERT AVSTEMNING  

178 stemmer

  1. 1. Skal du ha den nye iPhone 6S eller 6S Pluss?

    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S
      50
    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S Pluss
      44
    • Kanskje etterhvert
      11
    • Nei, jeg tror jeg står over denne modellen.
      73


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir vel iPhone 6 64GB grå/sort på meg fra chess når de får inn rette iphoner å ikke bare de minste :( Men, jeg synes det er et lite steg tilbake at kamera linsa stikker ut!? En annen ting, er det noen her som bruker stravas sykkel app og bruker wahoo pulsmåler og tråkkfrekvenssensor på 5/5s og fungerer det greit? Vurderer å skippe å kjøpe garmin 510 å kun bruke iPhone 6 til trening/sykkelcomputer itilegg til alt det andre man bruker mobilen til. Erfaringer? ;)

hvorfor kjøpe hos chess når du får mindre totalpris og mer Internett på NetCom? Endret av Christoffero89
Lenke til kommentar

Så langt er jeg veldig fornøyd med telefonen, men flere småting med iOS 8 som irriterer meg. Jeg lurer på om det kanskje ikke var så lurt å gjenopprette fra backupen jeg tok fra 4S-en tidligere i dag. Ingen av Exchange-kontoene mine virker, for å nevne noe.

 

Noen som har opplevd lignende eller andre problemer?

Lenke til kommentar

Ikke så eplekjekk nå C89. Du har vel ikke peil på åssen abb jeg har hos Chess enyway eller? Trodde ikke det nei, så sitt der med ditt mini data abb på 6gb i mnd hos NetCom du, så kan heller jeg kose meg med chess abb med uendelig mengde data for 317kr! Greit? Bare fjols kvitter seg med sånne abbonoment.

Ro deg ned et par hakk. Selvsagt har han ikke peiling på hva slags abonnement du har, da du ikke har sagt noe om det. Han stilte bare et helt normalt spørsmål.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

 

Ifølge Posten så skal jeg faktisk motta min i morgen, så kan jo rapportere da. Men personlig så tror jeg bare sporingen til Posten Norge ikke skiller mellom virkedager og helg..

 

Joda! Fullt mulig å få pakker på lørdag! Fikk nylig det :) Tror faktisk det er søndager og mandager Posten ikke mottar noen pakker (Slik er det i hjembygda mi i alle fall).

 

 

Posten ruller og går mandag - lørdag i resten av landet :)

Lenke til kommentar

Blei skuffet når jeg oppdaterte den til 8.0.2 i dag. Nå virker ikke handsfree i bilen lenger via blatann. Er vel ingen måte å nedgradere på heller :(

Mjo, skal være mulig å få lagt inn tidligere versjon: http://www.imore.com/ios-801-kill-touch-id-and-cell-service-your-iphone-6-or-iphone-6-plus-heres-how-to-fix

 

Hardware og software henger tett sammen hos Apple, men det er liten tvil om at det er lanseringsdatoene for hardware som avgjør når ting må være ferdig. Virker i det minste som om Apple har blitt raskere på labben over tid.

Lenke til kommentar

IPhone 6 stellargrå 64 gig på vek fra Telenor, gjett om jeg gleder meg eller? :D men er nødt til å beskytte den på lik linje med guttungen, så hvilket etui vil dere anbefale? Føler kanskje flipcoverne beskytter mest, har hatt sånn originalt som dekker sidene og baksiden men erfarer at når det kommer smuss og dritt inn der setter det seg som lim og spon på baksiden.. Og vil ikke ha en bumper

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så langt er jeg veldig fornøyd med telefonen, men flere småting med iOS 8 som irriterer meg. Jeg lurer på om det kanskje ikke var så lurt å gjenopprette fra backupen jeg tok fra 4S-en tidligere i dag. Ingen av Exchange-kontoene mine virker, for å nevne noe.Noen som har opplevd lignende eller andre problemer?

Du kan forsøke med å gjenopprette og sette opp på nytt, uten å restore fra backup. For Exchange burde det holde å slette kontoene og sette opp på nytt, men du kan ha fått med noe annet grafs fra eldre iOS i din backup.

Lenke til kommentar

Du kan forsøke med å gjenopprette og sette opp på nytt, uten å restore fra backup. For Exchange burde det holde å slette kontoene og sette opp på nytt, men du kan ha fått med noe annet grafs fra eldre iOS i din backup.

Jeg la inn kontoene på nytt og nullstilte nettverksinnstillingene, og nå virker det. :)

Lenke til kommentar

Da har jeg fått hentet min iPhone 6 Plus 64GB Silver fra Posten :w00t:

 

Førsteinntrykket er at den er stor, men ikke så stor som jeg fryktet. Tror faktisk det skal gå fint an å bruke denne, var veldig skeptisk etter å ha lekt med madammen sin iPhone 6 64GB Silver i hele går, men er langt mer positiv nå som jeg faktisk har fått holdt iPhone 6 Plus litt. Nå er det bare gjenoppretting og synkronisering i type 1 time så får vi se hvordan det føles i bruk.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...