Jump to content

Reeve

Medlemmer
 • Content Count

  13109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Reeve last won the day on May 4 2011

Reeve had the most liked content!

Community Reputation

4469 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29833 profile views
 1. Jeg og synes det ser ut som wire med strammer. Merkelig at noe slikt går gjennom kvalitetskontroll før en slik oppgave printes på tusenvis av melkekartonger, og de setter i gang en konkurranse på hjemmesiden sin. Og jeg hadde forvekslet A og B lengre nede i innlegget mitt ja, takk for det!
 2. Er ikke fasit i denne oppgaven fra q-meieriene feil? Jeg så den først på melkekartongen (screenshot er tatt fra q-meieriene.no). Den spør om hvilken av portene som stiver av porten mest. Alternativ C og D kan vi se bort fra. Fasit sier A, men jeg mener B er riktig. Jeg antar det er en vaier/tau av et salg som er tegnet på porten, og disse har kun styrke i strekkretning, og da må B være korrekt. Jeg mistenker de har blandet oppgaven med tilsvarende porter med en treplanke montert slik som vaieren er montert på bildet. I så fall kan det gi mening med A som korrekt svar, men for meg ser det helt åpenbart ut som en vaier/tau på illustrasjonen.
 3. Grei live oversiktsside over hva som skjer i Ukraina. Ta uansett det som står der med en klype salt. https://liveuamap.com
 4. Jeg var på utkikk etter et sett billige høyttalere til en pc på hjemmekontoret (Logitech Z333). Nypris ca. 700kr, kontaktet selger på finn som solgte et brukt sett til 270kr. Høyttalerne måtte sendes, og jeg spurte hvor mye det kom til å koste for frakt og emballasje, og selger kom tilbake til meg med følgende: 202kr for bobleplast og pappeske, og 279kr for frakt, altså 481kr i frakt- og emballasjekostnader, og en totalpris på 751kr. Svarte da høflig at jeg ikke er interessert ettersom totalprisen blir høyere enn om jeg bestiller nytt. Selger svarer tilbake at om jeg ikke tenkte å betale for frakt selv, så er det frekt å ta kontakt og høre om pris for frakt, hvis jeg ikke var interessert i å betale for det. Jeg var jo interessert i å kjøpe, men da jeg tok kontakt antok 130kr i frakt (norgespakke 0-10kg), og at han kanskje hadde emballasje, eller en eske å legge det i (og som jeg åpenbart hadde betalt for). For det første, så synes jeg nesten 500kr i frakt er merkelig høyt for et høyttalersett på under 10kg, og for det andre, så må selger tåle at potensielle kjøpere melder interesse, for å så kunne takke nei. Urimelig fyr tenkte jeg. Hva tenker dere?
 5. Jeg sendte en 55CX i original eske, uten ekstra beskyttelse (sett bortifra ekstra gaffateip) fra sør-norge til nord-norge som en helt ordinær Norgespakke via posten. Jeg kan ha vært heldig, men det gikk helt fint. Men det er åpenbart viktig å pakke den inn helt korrekt, inkludert isopor-blokkene foran og bak øvdre del av skjermen, hvor den er tynnest. Ellers tipper jeg G-serien er mer robust, da den har bakpanel som dekker hele baksiden.
 6. Hvorfor får du så vondt av at vi diskuterer 2021-sesongen i 2021-tråden?
 7. Altfor lenge siden jeg har vært innom denne tråden her. Hva synes folk om Dexter: New Blood? Jeg ble positivt overrasket, og fikk både en følelse av "gode gamle" Dexter fra S1-S4, samtidig som den har fornyet seg nok (evt. hatt pause lenge nok) til å passe inn i 2021. Gleder meg til resten av sesongen!
 8. Kun et spørsmål om tid nå før Russel blir annonsert som Mercedes-sjåfør fra 2022.
 9. Jeg var på en jobbreise 5 timer unna Spa i helgen, så kjørte tur-retur på lørdag (totalt 13 timer i bil på Autobahn) for å få med meg kvalifiseringen, og siste Formel 3-løpet med Hauger. Satt på Gold 4 i Eau De Rouge (rett over der Lando traff veggen i Q3). Drittvær, men enorm opplevelse uansett. Første gang jeg så det live. Jeg hadde ikke mulighet til å se løpet uansett pga. forpliktelser på jobb, men det er jeg glad for nå!
 10. Har enkelt og greit ikke sjekket opp i dette. Miner det som gir mest inntjening, så da får jeg bytte når jeg kommer hjem.
 11. Vet ikke om alle har det, men RTX 3060 Ti har det i hvertfall.
 12. Ref. tidligere innlegg. Har testet kabelen mellom RTX 3060 Ti og LG OLED55CX, og 4K 120Hz funker helt fint. Litt dyrere kabler enn f.eks. det man kan få fra aliexpress, men som noen nevnte over her, så er man i hvertfall garantert at det funker med disse kablene.
 13. Jeg bestilte meg to stk Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC LHR som ankom i går. Produktsiden var opprinnelig feilmerket med rev. 1.0, altså ikke LHR. Jeg skal uansett beholde et kort pga. HDMI 2.1 opp mot LG-tven min. Kortet miner nå med NBMiner på ca. 41MH/s ved 130W. Ikke så godt som det kunne vært, men helt kurant. Har forsøkt å skru opp "-lhr" funksjonen til 70, men da oppdager den mining innen få minutter, og begrenser hash rate til ca. 28-30 MH/s. -lhr 68 aktiverte LHR-begrensningen et par ganger etter en times tid, men -lhr 67 har fungert i hele natt, og gir samme hashrate som -lhr 68. Det andre kortet blir solgt for samme pris jeg betalte for kortet mitt (7400kr, og kjøperen står klar) Spørsmålet er hva dere ville gjort, ville dere beholdt kort nr. 2, eller solgt det? Gitt at det kun skal brukes til mining, hvis jeg beholder det. Edit: Dette er på de nyeste GameReady-driverne fra Nvidia, i Windows 10 forresten.
 14. Jeg har LG OLED55CX på soverommet. Har vært på utkikk etter muligheter for å koble PC-en til denne via HDMI 2.1. Problemet er at PC-en står plassert slik at jeg trenger 10 meter HDMI-kabel, med mindre jeg trekker kabelen direkte gjennom rommet, i ansiktshøyde, og det er selvsagt uaktuelt. Uansett, jeg kom litt tilfeldigvis over www.direktronik.no og snakket med de på chat, og ble anbefalt disse aktive optiske HDMI-kablene. Jeg bestilte meg en 10-meter til 1600kr inkl. moms og frakt, som nå er ankommet. Tenkte det var greit å dele disse her. Jeg har ikke fått mitt RTX 3060 Ti enda så jeg har ikke fått testet 4K 120Hz, men 4K 60Hz funket helt fint. Skal man tro det de skriver, så har de testet kablene med RTX 30-serie sammen med LG C9 og CX, og de fungerer og er stabil på 4K 120Hz. Jeg vil selvsagt oppdatere tråden her når jeg får testet de selv med 4K 120Hz, i løpet av neste uke en gang. Kabelen er også ganske tynn, omtrent på tykkelse med en helt ordinær 2m HDMI kabel. tl;dr Er du på utkikk etter HDMI 2.1-kabler med lengden 5-50 meter til under 2000 kr som faktisk fungerer? Sjekk ut disse kablene: Link.
 15. Jeg letet etter en 10 meter HDMI 2.1, og var innom denne tråden her. Kom tilfeldigvis over en side som solgte aktive optiske HDMI 2.1-kabler til overkommelig pris. Jeg endte opp med å bestille denne kabelen: https://www.direktronik.no/direktronik/audio--video/multimediaaudio-visual/forlengersplitter---hdmi/hdmi-2.1-aoc-kabel-8k/?variationCode=20104242 Inkl. frakt så kom den på 1660 norske kroner. Den er testet med RTX 3080 og RTX 3090, sammen med LG C9 og CX. Etter det jeg har sett, så er det en ganske så god pris for såpass lange HDMI 2.1 kabler, for å ikke snakke om at det er nesten umulig å finne HDMI 2.1 kabler i så lange strekk, som faktisk godkjent for HDMI 2.1, og som er testet med RTX 30-serien. Prisen endrer seg også veldig lite selv om man trenger lengre strekk. F.eks. så er det bare ca. 300kr i forskjell mellom 10m og 25m.
×
×
 • Create New...