Gå til innhold

Den store iPhone 6 / Plus / 6S / 6S Plus tråden


Lami

OPPDATERT AVSTEMNING  

178 stemmer

  1. 1. Skal du ha den nye iPhone 6S eller 6S Pluss?

    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S
      50
    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S Pluss
      44
    • Kanskje etterhvert
      11
    • Nei, jeg tror jeg står over denne modellen.
      73


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Oppdateringen krever 4.6 GB ledig plass. Sletter apper for harde livet her, pluss at "storage available" ikke oppdateres før noen minutter etter at ting er slettet. Spørs om det ikke blir mer en 16GB neste gang, hvis dette er veien jeg må gå for å oppdatere.

 

Koble den til PC/Mac og oppdater via iTunes, så slipper du å avinstallere innhold for harde livet. Jeg begynte også å avinstallere, men så fikk jeg det tipset.. :)

Lenke til kommentar

Alvorlige feil? Hvilke da? Har kjørt iOS 8 GM i over en uke allerede, ikke funnet en eneste feil annet enn at et par apps trenger iOS 8 oppdateringer, men de ruller jo ut over en lav sko nå som iOS 8 er sluppet offisielt og Apple har begynt å ta imot iOS 8 optimaliserte apps via App Store..

 

 

EDIT:

 

Eneste jeg har hørt av "alvorlig" art er at Health Kit API er bugget, så Apple har utsatt alle Health Kit aktuelle apps fra å legges ut på App Store inntil videre, trolig til iOS 8.0.1 / 8.1 som er klar om ca 1 mnd.

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Har 16 GB iPhone 5 og må stadig slette fordi den blir full. Bilder og video tar fort plass, har iTunes Match og Spotify, men Match tror jeg laster ned en del likevel, for jeg er stadig oppe i underkant av 2 GB lagret, selv om jeg ikke laster ned filene, men streamer... Programmer tar plass, særlig bladene jeg abonnerer på. Marvel har jeg på iPaden, men den er gammel(ipad2) og drittreg, så jeg håper på å få råd til 6 Plus(vet sikkert i månedskiftet, krysser fingrene!) og bruke den til å lese tegneserier på. 16 GB blir fort altfor lite. Og 16 GB er i realiteten i overkant av 13 GB, så det er det å ta med i beregningen også...

Lenke til kommentar

Kan ikke forstå at de billigste iPhonemodellen fremdeles skal komme med 16gb. Synes de kunne spandert 32, alt annet blir jo nærmest ubrukelig :confused:

Kommer jo litt an på hvordan en ser det, for 64GB starter på det samme som det 32GB gjorde. (Men forståelig at du ønsker deg 32GB til prisen av det 16GB kostet tidligere). Personlig har 32GB alltid vært for lite for meg, så at de nå lanserer 64GB som det mellomste alternativet er gull for meg!

 

RM. Tror Touch-ID teknologien er den samme, den har vel fungert ypperlig slik den ble lansert (??).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...