Jump to content

baroiic

Medlemmer
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)
 1. Vi finner ihvertfall ut om det stemmer eller ikke i morgen🙂 Men må si jeg ble svært mistenksom.
 2. Vært en tur innom butikken akkurat og tok en rask titt i hyllene som kan ses fra den ene kassen. Må si det sto mistenkelig mange(4) helt identiske pakker ved siden av hverandre på størrelse som kan minne en om spillkonsoll ihvertfall. Skjønner ikke helt hvorfor de skal si noe slikt at de er på plass uten at det er tilfelle. Hva tjener de på det?
 3. baroiic

  Google Pixel

  Noen som har noen erfaringer med Pixel 3a her? Tenker da med tanke på 4g osv.
 4. Hadde blitt rundt 6GB tenker jeg, men frister veldig med chili sitt "fri data”. Deilig å slippe å tenke på hvor mye data man har igjen. Selv om det er veldig over kill.
 5. Hei. Tenkte å bytte abbonoment og lurer noen kunne dele noen erfaringer med disse. Bruker i dag Telenor.
 6. Gode argumenter her, som jeg er helt enig i. Har selv investert en del i Apples operativsystem, og synes det ville være kjipt å evt ta denne på nytt.
 7. Samsung er utelukket, men hører jo mye positivt om både pixel og oneplus.
 8. Apple begynner å gi meg litt for mange grunner til å skifte beite nå altså. Kommer til å følge med litt ekstra på hva Google og oneplus kommer med. Men kommer mest sannsynlig til å beholde min iPhone 8 et år til.
 9. Det håper jeg inderlig ikke at noen tror. Poenget var vel egentlig at jeg synes det er litt tidlig å dømme ytelsen til konsollen etter under en uke. Husker at jeg datt ikke akkurat ut av sofaen over grafikken til Xbox 360 da den kom heller. Alle konsoller har vel hatt en del mer å gå på enn det man ser ved lansering. Vil vi se penere spill på Switch? Helt klart, men selvfølgelig ikke i nærheten av PS4 og XONE.
 10. Ser det er flere som er skuffet over grafikken på Zelda her inne. Nå har jeg ikke spilt dette selv da jeg fortsatt venter på min Switch. Men har denne konsollen egentlig vist hva den er god for enda? Var ikke Zelda egentlig ment for Wii U? Men de brukte så lang tid på spillet at de heller lanserte det heller sammens med Switch. Er vel mer en port fra Wii U enn omvendt.
 11. Når er det Telenor begynner å sende ut iPhone 7? Bestilte via bestillingslinken jeg mottok igår, men har fortsatt ikke fått noen melding at den er sendt.
 12. Hvor lang tid tok det fra du bestilte til du kunne hente den i Strømstad ?
 13. Takk folkens. Var det jeg hadde en mistanke om.
 14. Hei. Tenkte å kjøpe en brukt Xbox one. Selger sier spillen ligger digitalt på xboxen, men litt usikker på om jeg da får spilt disse spillene?
 15. Tror ikke det tilbudet gjelder særlig lenger. Men Hva er galt med å fortsette med Samsung? A7 f.eks er en bra telefon til ca 3000. LG G3 også i samme prisklasse. Ellers har du LG G4 som er litt dyrere. S6 er heller ikke verst om du kan gå med på dårlig batteritid. Var på Elkjøp senest idag, og der var den prisen 3500,-. Så det tilbudet gjelder nok fortsatt. Men det gjelder kun i butikk. Ikke på nett.
×
×
 • Create New...