Gå til innhold

Siste Ordet 3


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
De gutta har peiling  :!:

 

Jeg trur dette blir en sein natt, er alene hjemme igjen. Mamma kom innom i 1 time, så dro hu til Arendal igjen :roll:

 

Er forbanna på mora til dama mi nå jeg, for en uke's tid så hadde hun lest i dagboka hennes da. Så stod det masse "private" greier der, og nå er det nesten som om mora hater meg, har ikke vært noe særlig hjemme hos henne før heller.

Så ikveld var jeg oppe en tur da, skjedde ikke noe spess, mora sa faen ikke hei engang da... Men makan, det er veldig frekt å lese andres dagbøker imo. :thumbdown:

Dagbøker ja hehe, faenmeg fæle saker egerntlig (når det kommer i feile hender) bør føres på PC med ettpar passord på filen i det minste

 

Edit: fredrikrb må du se til helv.... å få vekk det trynet i avartaren *banne og veive med knyttneven* hehehe

Endret av Hoax
Lenke til kommentar
Way to go bjaa!! Vil gjerne ha "details" men har på følelsen det ikke kommer på tale. :ermm:

Tenker du på detaljer i dagboka?

 

Vet ikke hva det står der, men fikk vite det da jeg var på glattkjøringsbanen og lekte :p Fikk melding "mora mi prata med meg istad, hu er bekymret for meg, og sier hu er redd for meg. hu fant ut at vi har liggisammen, forklarer mer når du er hjemme". Akkuratt da skjønte jeg ikke en dritt, så når jeg kom hjem sa hu at mora hadde lest i den ene dagboka hennes, og at var sur og ditt og datt...

 

 

Lurer på om jeg skal prøve å skaffe meg en jobb, trenger egentlig det, for da kan jeg kjøpe meg en fetere sykkel neste år.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...