Jump to content

Anette_

Medlemmer
 • Content Count

  1595
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Anette_

 • Birthday 07/10/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Liker best edelgran som helst skal pyntes pittelilejulaften.. Lille julaften blir for sent, man skal ha noen dager hvor man ser på treet og gleder seg til jul. *Glede seg til å komme hjem til jul*
 2. Mamma får iPod nano og noe smykkegreier fra Søss og meg, mens pappa får en lommelykt og en skjorte. Til venninner har jeg kjøpt diverse småting som smykker og belter, genser, tøfler osv.
 3. Haha, jeg klarte to av ti og fikk beskjed om å ta den på nytt Klarte fem på andre forsøk så jeg tror ikke det er helt min ting..
 4. Er reglene for det nye modellbyrået å være mellom 1,60 og 1,70 og å veie mellom 50 og 65 kilo?
 5. Anette_

  Bil i Oslo?

  Som nevnt burde du ha jobb evt. foreldrestøtte for å ha bil i Oslo. Vær forberedt på innbrudd og generelt ikke vær for glad i bilen din. Ellers er det jo veldig praktisk å ha bil i Oslo når du skal hjem i helgene, til Ikea osv. Men innenfor Oslo er det såpass bra med busser, t-baner og annet kollektivt at du egentlig ikke trenger det. Tro meg, det er hardt den første tiden du setter igjen bilen hjemme, men jeg har klart meg tre uker uten bilen min nå
 6. Kanskje noen andre her ikke bruker de minste og er villige til å gi/selge de til deg? Selv har jeg mistet en av de miste proppene to ganger, og da er jo headset'et ubrukelig. Men heldigvis har de bare falt av i vesken slik at jeg har funnet de igjen der senere.
 7. Ville kanskje tippet Burberry.. Nytt bilde, denne gangen fra neste års vårkolleksjon.
 8. Det er ofte auksjoner på QXL med gullnummer, du kan jo lete litt der.
 9. Tråden din vil bli stengt med mindre du fjerner ulovligheter. Cardsharing er å regne som ulovlig piratkopiering.
 10. Ulovligheter dropper vi å diskutere på forumet. Tråden stenges.
 11. Du kan vel gjenopprette fabrikkinnstillinger for å få den tilbake slik den var da du kjøpte den.
 12. En liten rettelse bare: Siviløkonom er IKKE master i økonomi og administrasjon, bachelor i dette kan man få på utallige høyskoler rundt om i landet. Men sivøk er master i økonomi og ledelse, som fåes på NHH, BI Oslo, Handelshøyskolen i Bodø eller høyskolen i Agder.. Personlig ville jeg anbefalt deg å ha regnskap, bedøk og x-matte i andre og tredjeklasse.
×
×
 • Create New...