Jump to content

Hoax

Medlemmer
 • Content Count

  2494
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Takk for info og synspunkter Tror jeg lar dette med Blu-ray "vokse" av seg litt småbugs osv. før jeg stuper i det. En stakkar kan vel ikke få ALT han ønsker seg hehe, (bare nesten)
 2. Det kommer noe nytt hele tiden, CD var fint, DVD enda bedre, men hvordan blir det med Blu-ray? Kjekkt å ha for å redusere antall CD-R og DVD-R plater i samlingen. Synes egentlig ikke det er så dyrt for en Blu-ray brenner men jeg hater å gjøre bomkjøp, bør jo være mulig å fåtak i både brenneren og "blanke" plater til å ta opp på. Økonomisk sett så er det vel lurt å vente litt til de uten tålmodighet har tømmt første lagerholdning, når de første "haiene" har fått så faller jo prisen ofte litt (Eller hva?) Noen synspunkter?
 3. Hvem er det som har noe som ligner dette i refrenget? (Vet ikke om det er rett skrevet, men det gjentas mange ganger og det er vist kvinnelig artist) "Don't go, braking my heart it'll tear us apart, i need you so"
 4. Få tak i en blyant med viskelær bak, kast den i bakken så viskelæret treffer og den spretter opp gjenn (ta den i luften når den spretter opp i rett høyde)
 5. Den kom ikke frem med HijackThis V2.0.2 så jeg må nok prøve noe annet
 6. F-Secure advarer om en fil som heter "oneytcs.exe" den prøver å koble til internett, finner ikke helt ut av hva dette er, men det er vel "bare" en ellerannen spyware som har lurt seg inn? Finner ikke filen når jeg søker etter den.
 7. Ville lett blandt "test av dvd spillere" søk... Her er en, men den er kanskje litt gammel. http://forbrukerportalen.no/Tester/2004/1102877776.5
 8. Garantien utgått da? Ville levert inn til sjekk...
 9. Mopeder skal ha max 60km/t sånn som det er idag? Det kunne ihvertfall vært såpass krutt/(kraft) i motoren at de klarer 60km/t i OPPOVERbakke og lett stigning...
 10. Ulv er vel fredet sålenge den ikke river ihjel sauer og dreper andre dotter som de bare lar ligge å råtne.
 11. Anbefaler også såpefri tannkrem. Det selges ofte i helsekost butikker
 12. Har sett denne forestillingen "Starlight Express" live i London og synes den var unik, vil bare anbefale den etter å ha sett reklamen for at denne fartsfyllte rollerblades forestillingen kommer til Norge. Det er mange sider med info så se på saken og få fart på baken hehe http://norge.abcsok.no/index.html?q=starli...press&cs=latin1
 13. Fikk prøve en trackbar idag og ble "Heltennt" En sånn MÅ jeg bare ha, men hvilken. Den må ha håndleddstøtte for keyboard, fungere på optisk mus (Intellimouse 4.0) Og koste 'lite' uten å være dårlig... TROR fellesnavnet for denne gadgeten er Trackbar, så ihvertfall ganske likt ut da jeg søkte og fannt noe på nettbutikker. Det vanlige kriterien --> best og mest mulig for pengene uten å være dårlig Kunne sikkert klart å lage en selv av tre, men hehe det blir nok ikke holdbart i lengden, - Plast ska d værra ja shø.
 14. Til nå har det stortsett vært Aquafresh her, den har jo så 3-farget fin og god stripe hehe
 15. Så akkurat en reklame på nett for "Solidox Lemon Mint" Ble litt nysgjerrig på den. (Tanken på mint og sitron kræsjer litt i mine tanker) Noen som har prøvd den og kan si hvordan den er både i rengjøring og smak?
×
×
 • Create New...