Jump to content

nr.4

Medlemmer
 • Content Count

  2821
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. De som strikker fort bråker som bare det. Dritirriterende når man sitter på plassen rett foran strikkeren.
 2. Leste den da den var ny, og var på nippet til å sende sinna-mail til journalisten. For noe makkverk.
 3. Greit fag? Skal nok ta det selv. Har for øvrig funnet svært få akustikkemner på NTNU, og har fått tips om at utlandet gjelder om man satser på (bygnings)akustikk.
 4. Kopiert fra "diskusjoner om emnet" fra tekled på it's: Enig i at eksamen var noe håpløs. Når det er sagt var det jo 7,5 veldig behagelige studiepoeng. Ca. 12-15 timers innsats og en halv forelesning i løpet av hele semesteret (inkludert eksamensperioden) medførte en C.
 5. Hvis man velger eiendom eller BA, er det klart at man ikke trenger en pøkk matte. Nåvel. Litt matte blir det jo på BA. Men mye mindre enn på K, det går jeg med på.
 6. God tur, folkens. Kommer til å befinne meg et sted på west jeg også, som de fleste andre her ser det ut til.
 7. Har du vurdert forskning?
 8. Blank besvarelse gir score lik 0 poeng Maksimal total score er 100 poeng. Oppnådd total score ved eksamen tilsvarer: 90 - 100 poeng: A - Fremragende 80 - 89 poeng: B - Meget godt 60 - 79 poeng: C - Godt 50 - 59 poeng: D - Brukbart 40 - 49 poeng: E - Tilstrekkelig < 40 poeng: F - Ikke bestått Klippet fra en eksamen gitt i fjor.
 9. Herre min hatt. Lil Wayne? Uff. Men, men. Dungen kommer, og jeg sovna fra Dungen i '05. Kjenner jeg er nødt til å dra i år.
 10. Eller "håll käften" som de sa i forgårs. Var god stemning på Samfundet, må jeg si.
 11. Bare for å ta sitatet helt ut av sammenheng: Du gjør nok lurt i å ikke vente noe som helst av foreleserne på NTNU fremover i studiet, mesteparten vil jeg si er under middels. Hva sammenligner du med når du sier under middels?
 12. Ballen kan få hastigheter opp mot 200 km/t.
 13. Jeg hadde aldri bærbar når jeg studerte, faglig sett er bhovet minimalt om du går på siving, dog kan det vel ha sine underholdningsmessige fordeler. I forelsningene er det unyttig faglig sett, og ellers er det datasaler overalt. AtW På bygg har vi en del prosjektarbeid hvor det er upraktisk å ikke ha bærbar. Man kan alltids bruke datasaler, men av og til er det litt kronglete, og da er det fint at alle på gruppa har hver sin bærbare.
×
×
 • Create New...