Jump to content

nr.4

Medlemmer
 • Content Count

  2821
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nr.4

 1. De som strikker fort bråker som bare det. Dritirriterende når man sitter på plassen rett foran strikkeren.
 2. Leste den da den var ny, og var på nippet til å sende sinna-mail til journalisten. For noe makkverk.
 3. Greit fag? Skal nok ta det selv. Har for øvrig funnet svært få akustikkemner på NTNU, og har fått tips om at utlandet gjelder om man satser på (bygnings)akustikk.
 4. Kopiert fra "diskusjoner om emnet" fra tekled på it's: Enig i at eksamen var noe håpløs. Når det er sagt var det jo 7,5 veldig behagelige studiepoeng. Ca. 12-15 timers innsats og en halv forelesning i løpet av hele semesteret (inkludert eksamensperioden) medførte en C.
 5. Hvis man velger eiendom eller BA, er det klart at man ikke trenger en pøkk matte. Nåvel. Litt matte blir det jo på BA. Men mye mindre enn på K, det går jeg med på.
 6. God tur, folkens. Kommer til å befinne meg et sted på west jeg også, som de fleste andre her ser det ut til.
 7. Har du vurdert forskning?
 8. Blank besvarelse gir score lik 0 poeng Maksimal total score er 100 poeng. Oppnådd total score ved eksamen tilsvarer: 90 - 100 poeng: A - Fremragende 80 - 89 poeng: B - Meget godt 60 - 79 poeng: C - Godt 50 - 59 poeng: D - Brukbart 40 - 49 poeng: E - Tilstrekkelig < 40 poeng: F - Ikke bestått Klippet fra en eksamen gitt i fjor.
 9. Herre min hatt. Lil Wayne? Uff. Men, men. Dungen kommer, og jeg sovna fra Dungen i '05. Kjenner jeg er nødt til å dra i år.
 10. Eller "håll käften" som de sa i forgårs. Var god stemning på Samfundet, må jeg si.
 11. Bare for å ta sitatet helt ut av sammenheng: Du gjør nok lurt i å ikke vente noe som helst av foreleserne på NTNU fremover i studiet, mesteparten vil jeg si er under middels. Hva sammenligner du med når du sier under middels?
 12. Ballen kan få hastigheter opp mot 200 km/t.
 13. Jeg hadde aldri bærbar når jeg studerte, faglig sett er bhovet minimalt om du går på siving, dog kan det vel ha sine underholdningsmessige fordeler. I forelsningene er det unyttig faglig sett, og ellers er det datasaler overalt. AtW På bygg har vi en del prosjektarbeid hvor det er upraktisk å ikke ha bærbar. Man kan alltids bruke datasaler, men av og til er det litt kronglete, og da er det fint at alle på gruppa har hver sin bærbare.
 14. Og som også er nevnt, koster dette penger. http://www.posten.no/Portal/ProdukterTjene...m?tab=NyePriser Rart. Var egentlig klar over at det kostet penger, men det meste av posten min har blitt ettersendt i nesten 2 år uten at jeg har betalt en krone. Samme her. Kun ett år for min del, men jeg har fått en del post ettersendt hele året, uten å betale noe.
 15. http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/bl...icle2281950.ece
 16. Navnet Cæsar ble visst heller absolutt ikke uttalt sesar, men snarere kajsar, ifølge wikipedia. Derav keiser. Måtte bare nevnes i denne sammenhengen. =p
 17. Beste rett som faktisk lar seg lage på (under) fem minutter? Tunfisksalat! Framgangsmåten er enkelt og greit å dynge på med det man finner av salat, rødløk, mais, paprika, fetaost, osv. Dette selvsagt i tillegg til en boks tunfisk og det en måtte like av dressing. Brød er godt ved siden av.
 18. Nei, juice er ikke mer riktig enn jus. Du kan velge selv hvilken skrivemåte du vil bruke.
 19. http://www.dagbladet.no/sport/2008/06/15/538281.html
 20. Det kan være, men å gå til Voll etter en bytur er særdeles optimistisk.
 21. Bestefar var en av studentene som ble sendt til Buchenwald.
 22. Nei. Det naturlige mener jeg blir å skrive det med den formen som ligger nærmest talemålet. Altså at du skriver i stad hvis du sier "ista", eller i sted hvis du skulle si "iste".
 23. Hvordan blir utbetalingen(e) i løpet av året? 65122442 2442 2442 2442 Og tilsvarende neste semester. Det er veldig lett å bare søke stipend, du finner ut av det når du fyller ut søknaden på lanekassen.no. Hvis du skal være litt lur kan du gjøre som MK_Blackbird sier, og kjøre fullt lån. Da får du renter på pengene, så kan du betale tilbake lånet rett etter eksamen.
×
×
 • Create New...