Jump to content

SnowDOG_

Medlemmer
 • Content Count

  5571
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 :)

About SnowDOG_

 • Birthday 04/12/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16920 profile views
 1. Om du skulle ha startet å spille nå (PvP), hvilken klasse og hvilken faction ville du valgt? Liker Dragonknight og Templar meget godt.
 2. Personlig holder eg meg til Daggerfall covenant. ER ikke så veldig glad i dette Champion points systemet da det går altfor treigt. Har kommet en patch idag som eg snart skal teste som vistnok skal gi raskere CP i f.eks pvp som eg stortsett holder meg til.
 3. Flott å se andre spille ESO. Har ikke tenkt på å spille med nordmenn av en eller annen grunn. Har disse karakterer: Redguard Dragonknight VR14 DD med twinblades (Daggerfall covenant) Breton Dragonknight VR14 DD/Healer (Daggerfall covenant) High elf Sorcerer VR10 (hunter/altmulig) (Aldemeri dominion) Nord Templar lvl 5 som eg laget til å lagre min verdifulle saker. Bare å legge meg til om noen trenger hjelp eller noe. @SuperM187
 4. The elder scrolls online! Tross for "noen" bugs så er det fantastisk spill!
 5. Helvete eg har mancrush for mark hunt! For en episk kamp! <3
 6. Hva med oss med gaming laptops? Kunshan med i7 3630QM@2.50ghz, 16GB minne og GTX 680M med 4GB. Will this do?
 7. Hei. Den ene USB porten med powershare fungerer ikke på min maskin (P150em) ER det noen som vet ka som kan være problemet?
 8. Kor finner dere det siste av drivere til clevo P150e? Har igrunn bare kost meg med maskinen siden eg fikk den og har ikke innstallert de nyeste driverne til 680M kortet osv... Vært inne på Notebookreview.com forumet men er så mye rot i trådene om bios og diverse drivere der.
 9. Er veldig glad for at eg heller betalte de ekstra kronene for 680m. Leser om så mye tull med AMD kortene. Har noen hørt om ny bios som vistnok skal øke batterikapasiteten?
 10. Da har eg fått herligheten hjem. Eneste som irriterer meg foreløpigt er den lille enter tasten. Ka får dere i Windows experience index? Får bare 6.5 på desktop Graphics performance.
 11. Det gikk fort! Kortid bestilte du og kor bor du? Står forsatt hos multicom. :/
 12. Bestilte likeså 680m versjonen istedet siden de fikk de inn idag. Håper den kommer til helgen.
 13. Skal bestille 675MX versjonen fra Multicom. Kas SSD disk på 240GB + passer best i forhold til pris?
×
×
 • Create New...