Jump to content

Ostepølsa

Medlemmer
 • Content Count

  3865
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About Ostepølsa

 • Birthday 04/15/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Interessant. Hva er gateprisen for det du får konspirasjonsteoriene dine fra?
 2. Kvalitetsmessig så har innholdet på siden dalt nedover sakte men sikkert de siste 7-8 årene etter at de ble kjøpt opp av Orkla. Husker jeg rett så ble dette spådd ganske kjapt som en konsekvens av oppkjøpet. Reklamen har jeg aldri brydd meg om, at nettsider trenger annonser for å overleve er ikke noe nytt.
 3. BREAKING NEWS! P4 Northwood 2.8 @ 3500 Mhz - Vann P4 Prescott 3.2 @ 4273 Mhz - Vann A64 3700+ San Diego @ 3001 Mhz - Vann A64 Opteron 170 Toledo @ 3148 Mhz - Vann
 4. Klar over det, men hvor lange fingre har du? Å strekke fingrene forbi 6 for en normal person er ikke akkurat vanlig eller spesielt praktisk i noen spill. Savner muligheten for andre knapper.
 5. Etter et par dager med testing kan jeg trygt si at jeg har delte følelser om dette spillet. Historien og karakterene er spot-on i mine øyne, ingen minus der. Grafikken, uten å si at den er dårlig, er langt fra imponerende i mine øyne. Et spill med DX9 til PC i 2011 er jo ikke akkurat 'state of the art', men kan vel ikke forvente noe bedre når de åpenbart har hatt konsoller i fokus, noe som bringer meg inn på det verste med hele spillet. Menyene og mangelen på bindings til abilities er uten tvil det største makkverket jeg noengang har vært borti, selv om jeg greide meg bra i starten, så begynner den favorites-lista å bli meget irriterende. Å skifte mellom spells og abilities på denne primitive måten er totalt funksjonshemmende i lengden, og når du tenker over det så føles en kamp like 'epic' som en våt gulrot når du bruker en god del av tiden på å bla gjennom lister for å skifte spells i stedet for å faktisk være i action. Legger spillet på "hylla" inntil UI-mods dukker opp.
 6. un0kai sin overklokkingsguide dekker nok de aller fleste basisaspekter og litt til. Lykke til, DFI LPUT NF4 er gøy Minnebrikkene dine er nok den største flaskehalsen, og jeg ville sett etter noen brukte TCCD eller helst Winbond BH-5/UTT brikker hvis du har planer om å satse langt.
 7. Én ting som kan være litt greit å tenke på er å ikke øke vcore eller noe før du møter veggen på FSB. Øker du vcore produserer du veldig mye mer varme enn med kun frekvensøkning. Minnet vil du helst kjøre på 1:1, men kan hjelpe å sette på en lavere divider (5:4 f.eks) for å finne ut hva prosessoren og hovedkortet takler, siden det helt sikkert er billigminne du kjører. Other than that, kjør på! Skal utrolig mye til å faktisk ødelegge noe, så hjelper med litt galskap for å få ting til å fungere Usikker på om den takler 1080p, kommer jo helt an på hvor mye bitrate mkv-filen er encodet med (pirate, hurr-durr), du må nesten prøve deg fram. Husker ikke om det kortet støtter videodecoding, men isåfall kan du prøve Media Player Classic home cinema (eller noe annet som støtter hardware-acceleration, google it!), og drastisk senke CPU-kravene for å spille av filmer da du decoder med skjermkortet i stedet.
 8. The Simpsons Movie. Makkverk som nesten ikke fikk meg til å le i det hele tatt, var bare et par ganger jeg trakk litt på smilebåndet. Hele idiotiet av en pengemaskin var ikke annet enn en vanlig episode bortsett fra alle scener og historier ble dratt ut til det tragiske. Historien i filmen var ikke noe særlig mer utfyllende enn at de kunne ha stappet det hele inn i en episode på 20 minutter.
×
×
 • Create New...