Gå til innhold

Sony Xperia Z2 - Sonys flaggskip våren 2014


dredg

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har en oppskrift på hvordan få flere ikoner på en skjerm på Xperia Z2? Jeg kommer fra iPhone 5S, hvor man på en 4" får 4x5 ikoner + 4 i den faste delen nederst, og hadde 4S før det, med 3,5" og 4x4 + 4 ikoner. Nå har jeg en "diger" 5,2" skjerm, men får ikke lagt mer enn 4x4 + 4 ikoner på skjermen. Anyone?

 

Husker jeg irriterte meg over det selv. La inn nova launcher istedet, så kunne jeg velge gridstørrelsen selv.

Lenke til kommentar

Noen som bruker Nova launcher og den docken, og kun får den til å snu seg når den står i docken, men ikke legger den i landskapsmodus ellers? Altså får den til å oppføre seg som Sony sin originale launcher.

Appen Force Dock Rotation gjør susen for meg, bruker ikke Nova Launcher dog.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Irriterer meg fremdeles grenseløst at telefonen er helt ubrukelig når den får en vanndråpe på skjermen. Z0en funker som bare juling ute i regnvær mens eg må bruke lock funksjonen til MXplayer eller "lock" mini-appen om eg er utendørs på jobb og skal se på en serie e.l på Z2en min :-/ Skal snart levere den inn for bytte av glasset bak så da blir Z0en min hovedtelefon en stund framover.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En fryktelig irriterende bug jeg har hatt siden jeg oppdaterte til build 23.0.1.A.0.167 er alarmen på nedtelleren. Om skjermen er av og alarmen går, gir alarmen kun en veldig kort lyd før den blir borte. Flere som har dette problemet?

Opplevde det samme på min z2 også. Hjalp ikke med en komplett reinstallering. Eneste jeg vet;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Noen som vet hva som må gjøres for å få opp kontaktbilde ved samtaler?

 

Alle kontaktene mine er synket med facebook, så i kontaktlista vises kontaktbildet.

Har vært igjennom alt av innstillinger og kan ikke finne noe som kan fikse dette. Noen som har noen ideer?

Lenke til kommentar

 

Da har man fått Lollipop installert og so far so good :)

Hva er nytt, annet enn design?

 

 

Bortsett fra utseende er det som jeg har lagt merke til ikke så mye nytt. Man har en annerledes låseskjerm, med mulighet for notifikasjoner, man har mulighet til å ha flere brukere, man kan få telefonen til å ikke ha noen sikkerhetskode/mønster når man er på spesifikke plasser eller koblet til en enhet (f.eks. bluetooth i bilen), bedre muligheter for å flytte apper til minnekort

Lenke til kommentar

Oppdaterte min nå. Når jeg tar gjenopprett til fabrikkinstillinger (noe jeg alltid gjør ved ny generasjon av OS), blir den hengende på bakgrunnsbildet ved oppstart etter oppgradering. Må trykke på den lille røde resetknappen ved siden av USB-kontakten for å få liv i den igjen. Forsøkte flere ganger, inkl en ny flash av siste FW, men dette skjer konsekvent. Når den er resatt, våkner den som normalt.

Lenke til kommentar

La inn i går, gikk smertefritt, men jeg har nå fått 2 låseskjermer og må swipe opp/ned før jeg kommer til pattern locken. Kjapp google viste at det ikke var noen måte å skru det av på heller, så da blir det vel å se seg om etter en custom lockscreen :S

 

En ålreit ting var dog at jeg endelig kan bruket telefonen via AUX i bilen :p Dette var umulig før pga støy og pipelyder av ukjent årsak (som jeg ikke fikk på andre telefoner jeg prøvde) så her har Sony åpenbart vært inne med en fix.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...