Gå til innhold

Folk som trener for å få store muskler ser latterlig ut.


Sukkertøy

Anbefalte innlegg

At folk reagerer tyder på jeg har rett og at de vet det innerst helt selv men at stoltheten deres er blitt tråkka på fordi de har blitt avslørt hva som egentlig er grunnen til at de renner ned dørene på treningsstudioene. Bare innrøm det folkens;)

Jeg trenger ikke være homofil, eller skaphomofil for å støtte homofiles kamp om like rettigheter, så den hersketeknikken kan du egentlig bare drite i :) Like lite trenger jeg å være jålegutt for å synes at du meningsyttringen din var tåpelig, gnålete og basert på usanne stereotyper som du bare har sett på internett og facebook. Altså bare egne fordommer mot en gruppe mennesker som ikke gjør annet enn noe de selv synes er morsomt, og av grunner du har ingen peiling på, da du tydeligvis aldri ahr satt dine bein på ett treningsstudio.

 

På samme måte som:

 

Så det "arbeidet" man gjør på gymmen er liksom falsk for min del i motsetning til andre som faktisk jobber med ekte arbeid som f.eks cowboyer gjor (alle kvinner innrømmer at hardt arbeidene mannfolk er HOT) og da tok jeg det som et eksempel. Og nei ikke bælfeite gamle menn, men digge mannfolk.

ikke har noen rot i virkeligheten, og jeg tviler på at du har sett noen av disse såkalte "ekte mannfolka" i virkeligheten. Det du kaller "ekte mannfolk" er modeller og filmstjerner som har spillt i "ekte mannfolk" roller. Musklene kommer fra akkurat sammme plass som din lokale facebook boler, timesvis med trening på PROgym...

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva er det du babler om zepticon, er ikke snakk om homofiler rettigheter. Det er vel du som driver hersketeknikk med det i så fall.

 

og jeg må lure på hvor du bor hen hvor det ikke finnes mannfolk som jobber med de yrkene jeg har nevnt.

 

 

samma det, de som aktivt går ut for å få store muskler er jålete. Sikkert vondt å innrømme men det er sant.

Lenke til kommentar

Litt trollete tråd meb skitt au.

 

Du skjønner at man må trene veldig lenge for å få svære muskler sant? Det finnes kjappere måter å jåle seg på, trening for å få en bra kropp krever selvdisiplin og enorm viljestyrke.

 

Jeg har selv venner som trener og noen som driver med fitness også, og selvom jeg aldri kommer til å drive med det eller vol ha en sånn kropp anerkjenner jeg de som gjør det. For om de legger så mye i å se bra ut tenker jeg at de har en mentalitet som er bra, om den så kanksje er på et felt jeg ikke har interesse av.

 

Det å ha en trent kropp krever trening, og det krever mange "neitakk" hver dag iforhold til ernæring. Riktig og rikelig trening er sunt for kroppen din, riktig koshold er også sunt.

 

Vil du ha kåbbåi er det kult det, men å hate på folk pga hcordan de vil se ut er idiotisk og diskriminerende.

Lenke til kommentar

Hva er det du babler om zepticon, er ikke snakk om homofiler rettigheter. Det er vel du som driver hersketeknikk med det i så fall. Og jeg må lure på hvor du bor hen hvor det ikke finnes mannfolk som jobber med de yrkene jeg har nevnt.

samma det, de som aktivt går ut for å få store muskler er jålete. Sikkert vondt å innrømme men det er sant.

1 - Du anklager alle som reagerer for å være butthurt fordi de er selv bolere.

 

2 - Det vil da si at dersom jeg reagerer på at noen er homofobe, så må jeg selv være homofil.

3 - Det vil da si at om jeg reagerer på at noen er rasistiske, så må jeg selv være av en annen rase.

 

Følger du din egen logikk her så ser du at om 1 stemmer, så er 2 og 3 gitt av 1.

 

Men nei, for å reagere på at du går til angrep på en gruppe, så må jeg ikke nødvendigvis tilhøre gruppen. Jeg klarer nemlig å ha nok mange tanker i hodet mitt til å argumentere for en gruppe, eller standpunkt jeg ikke nødvendigvis tilhører eller er enig i.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Poenget mitt er i bunn og grunn at det er ekte mannfolk som f.eks Farmen deltakere som Morten, Magnus og Frode som er mest tiltrekkende fordi de er arbeidskarer. I motsetning til lille Lassegutten som trodde hn var den deiligste på jord og man så at han har vært og trent på studio og stått og deila seg foran speilet og runka til sitt eget speilbilde, mens de ordentlige autentiske mannfolka ikke har tid til det for de må jobbe!

10035323014-52c632ac-309.jpg

 

 

 

Og det gjennomskua de tre amigos Frode, Morten og Magnus og det var derfor de ikke hadde sansen for "deilige meg" - Lasse.

 

 

Jeg står på mitt! treningsgutter er :nei: og arbeidskarer er :dribble:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Poenget mitt er i bunn og grunn at det er ekte mannfolk som f.eks Farmen deltakere som Morten, Magnus og Frode som er mest tiltrekkende fordi de er arbeidskarer.

 

Noen gutter vil vel bemerke at det er de med størst lommebok som får de fineste damene, uansett hvordan de ser ut.

 

trophy-wife.jpgDonald%20and%20Melania%20Trump.jpg

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

Red: Skjønner ikke hvorfor folk her tar seg så nær av noe som er sant. De vet det jo!

 

 

Det finnes ingen gode grunner til hvorfor å bygge muskler. Ingen. Annet enn å jåle seg.

 

 

Man trenger ikke store muskler for å være sterk så det kan man ikke bruke som noen grunn i hvert fall...

Endret av Sukkertøy
Lenke til kommentar

Red: Skjønner ikke hvorfor folk her tar seg så nær av noe som er sant. De vet det jo!

 

 

Det finnes ingen gode grunner til hvorfor å bygge muskler. Ingen. Annet enn å jåle seg.

 

 

Man trenger ikke store muskler for å være sterk så det kan man ikke bruke som noen grunn i hvert fall...

 

Det faller på sin egen urimelighet. Hvis trening er jålete, så er sminke også jålete. For ikke å nevne at jenter gjør begge deler. Kanskje du burde spist litt sminke, så blir du fin på innsida også?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

....

Jeg skjønner forsåvidt hva du mener. Men ta meg som eksempel da. Jeg er student, noe som gjør at jeg får en lite aktiv hverdag, og i tillegg har jeg en "kontorjobb" som jeg er på 4 kvelder i uka. Jeg er jo allikevel opptatt av helse og trening, og da har jeg jo forsåvidt to alternativer, styrketrening eller kondisjonstrening, og jeg foretrekker da styrketrening da jeg syns det er morsommere. Trener jeg da kun for oppmerksomhet??

Lenke til kommentar

det er greit å trene på studio og også hvis man ikke har en fysisk krevende jobb. Det er jo de guttene som spiser proteiner og veier maten sin i gram og heller sitter hjemme eller sitter edru på fest for det kan ødelegge den hellige muskelbyggingen deres.

 

De som sitter der og glinser fra topp til tå med trange t skjorter og trang bukse på og tatoveringer og perfekte øyebryn og perfekt hud og perfekt barbert tryne som er lite lekre i mine øyne.

 

 

-douche-1324036611.jpgsunglasses.jpg92c9d8508991e4026c5e99592e380cad.jpgdouchebag.jpgdouchebag_01.jpga-douchebag-pics-17.jpg?w=500&h=375

 

Det er sånne type gutter, pluss gutter som Farmen Lasse som er de type folka jeg snakker om.

Lenke til kommentar

ryan-reynolds-after-blade-trinity-and-am

Ser dette bedre ut da? Her har du ikke glinsende kropper og trange klær!

Også som ++ liker jeg hva statistikken sier om disse arbeidsjernene du sikler etter sier:
http://tidsskriftet.no/article/855835
http://www.elogit.no/id/11862.0

http://www.arbeidstilsynet.no/binfil/download2.php?tid=235205

http://www.stami.no/arbeidsskader-og-arbeidsrelaterte-helseplager

Lurer på om den hadde vært like stor disse mennemennnene hadde tatt seg en tur innom PROGym i ny og ne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, for treningsskader finnes aldri.. Man kan ikke bruke skader som grunnlag, det blir for tynt. Det er farlig å leve, punktum.

 

 

Metroseksuelle gutter er ufint og gutter som elsker seg selv og prøver aktivt å bygge er også utiltrekkende da de gjør alt dette bare for å få folk til å syns at de er fine.

Endret av Sukkertøy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...