Jump to content

Sukkertøy

Medlemmer
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sukkertøy

 1. IKKE møt opp uanmeldt, det vil bare skremme henne og sikkert gjøre ting verre. Du burde spørre henne rett ut på sms om dere kan møtes fordi du trenger å prate med henne. Gjerne en fredag kveld da dere har fri dagen etterpå fra jobb og alt så dere har sjans til å snakke ut og ikke trenger stresse med å komme seg hjem for at du eller henne skal tidlig på jobben f.eks. Da vil det bli mer avslappet også, og kanskje, kanskje du kan klare å få en overnatting sammen også.. Men ikke plutselig møt opp på døra hennes, det blir altfor påtrengende.
 2. Altså, om han skal stikke pikken inni ræva di så vil det gjøre vondt. Og han kommer til å få dritten din på snabelen hans, det er ikke til å unngå. den kommer til å lukte og om du bruker kondom så vil det være fartsstriper på den, garantert. Rævhølet er laget for at avføring skal ut, ingenting skal inn der. Hvis han er så gira på å ta deg i rumpa, så syns jeg du skal få gjøre det samme med han så får vi se hvor høy i hatten han blir. forbanna kravstore mannfolk.
 3. Si nei, fytti helvete, si nei!!!
 4. Helt sykt.. http://www.youtube.com/watch?v=rCA1MWFtlBs
 5. herregud.... kan da ikke tillegge mennesker psykiske sykdommer bare fordi jobben deres er politiker. Da vil dette omhandle alle stillinger i samfunnet som har makt da jo. Som politi, lærere/rektor, parkeringsvakta, sjefen din, sjefen over sjefen din, foreldra dine... Blir for dumt.
 6. Du må først og fremst være medlem i frimurerlosjen der det gjelder, med de rette folka og de rette kontaktene. Det er kun det der det handler om. Du må nok ganske så sikkert være i samme losje som tidligere presidenter og andre folk som er i eliten.
 7. Når man spør folk "tror du på gud?" så er det mange som er veldig vage på hva de akkurat tror på og de svarer ofte veldig tvetydig: "njaaa, jeg tror at det er noe som er større enn oss selv, kanskje.." eller "tjaaa, altså jeg er ikke religiøs men jeg tror at alt er en gud i alt rundt oss jeg" eller "gud bor i oss alle han, jeg tror ikke på den kristne guden assa!! Åneeeeida, jeg er ikke sånn super kristen og en av de gærne folka. Nei, jeg er rasjonell og smart jeg.." Og de kommer med en masse bullshit svar der de prøver å redde ansikt ved å prøve å unngå å bli stemplet som kristen, men at de fortsatt prøver å vinkle det inn på en veldig delikat måte at jo, de tror faktisk på gud. Bare sånn i tilfelle guden deres hører på såklart. Det der syns jeg er så irriterende. Nå kommer sikkert noen til å svare "Det er mange som er usikre på hva de tror på" og det er helt greit det, men nå snakker jeg om de som faktisk tror på gud men som ikke tør å innrømme det fordi de har ikke noe logiske svar å komme med om hvorfor de gjør det.
 8. haha, noen liker pølse ja. Det er i hvert fall helt sant.
 9. Da må jeg si at de er fryktelig ignorante. At man legger merke til at noen er homofil, betyr da slettes ikke at man er det selv. For en utrolig idiotisk påstand av de folka ihvertfall.
 10. Er det luft mellom kortene som han da presser nedover så kortstokken blir mindre og mindre eller hva skjer? Og han må jo fjerne alle de andre kortene på et vis også..
 11. Jeg skjønner bare ikke.. Hvordan er det mulig?? Flink er han ihvertfall!! Trikset begynner ca 2 minutter og 10 sekunder inn http://www.youtube.com/watch?v=pHKz2bU5dbU
 12. Nei sorry altså, jeg klarer bare ikke fatte hva det er som er morsomt med sånt der Akkurat som folk som syns det er morsomt når de ser nakne mennesker på uventede steder eller en fyr med rumpa bar f.eks.. det er jo ikke morsomt overhodet, men folk fniser og ler og peker.. FOR HVA??
 13. En ting jeg aldri har forstått er alle disse videoene der folk tryner av en eller annen grunn og slår seg og at man alltid hører at noen ler.. Samme er hvis noen faller irl og folk fniser og ler av det.. Hvorfor?? Jeg mener ikke være sarkastisk eller frekk eller noe slikt, jeg bare kan ikke fatte og begripe humoren i det? Jeg for min del har aldri sett humoren i det og jeg syns det ikke er morsomt i det hele tatt. Hvis man ser på Americas funniest home videos eller fail videoer på youtube så er det jo alltid om noen som feiler i det de gjør, og der sitter folk og gapskratter.. Jackass kan jeg se humoren i men ikke alt det andre som florerer nettet rundt.. Jeg ser på det fordi jeg kan synes det er interessant og fordi jeg kjeder vettet av meg de gangene jeg er inne og ser på dem, men jeg har aldri ledd av noen av dem.. Hva er det du synes er morsomt med det og hvorfor ler du?
 14. Noe billigere er det å kjøpe det fra Danmark, penger spart betyr mer penger til øl. Men jeg personlig hadde ikke giddi å kosta på en sånn gammel bil, jeg hadde bare levert den til skrapern eller solgt den i deler eventuelt. Man kan få kjøpt en ny bil av samme slaget på nettet til ti tusen. Men nå er jeg en jente da... Vet ikke helt om jenter og gutter tenker likt der. Men det er nå ihvertfall hva jeg hadde gjort.
 15. Ring Gedsted Autoophug i Danmark, der kan du sikkert få kjøpt en motor til rundt 5000 kr, pluss en 1500 i frakt.. Bytt motor selv. Det blir det billigste.
 16. Verste jeg vet er folk som skal ta kontroll over musikken og kun spille det de selv liker og tror at de andre syns smaken deres er så jævla bra. Har noen kompiser og de elsker Metallica og de spiller kun det på vors hos dem og vi jentene sitter bare der og hater den musikken. Også drar han ene frem gitaren og skal prøve imponere oss med å spille litt fra Nothing else matters. Typisk! Mye bedre å bra ha en fin variert lang spilleliste og la den gå hele kvelden og ikke la andre bort til pc/anlegget for å styre hva alle skal høre på, drit og dra sier jeg bare da.
 17. For å svare på ts sitt spm, (obvious svar ahead) : mest sannsynlig så gjør han ikke det. Og når jeg sier mest sannsynlig så er det bare fordi ingen kan bevise at han ikke finnes, men han finnes nok ikke. Og hvorfor skal gud være en han og ikke hunkjønn? Og hvorfor skal gud være et menneske? Da er gud en primat da? Hvorfor er ikke gud en øgle eller en rotte? Hvorfor er han av samme dyreart som oss?? Det var da veeeeldig så flaks vi mennesker skulle ha da? Og at han sendte seg selv ned i form av en primat og gjorde ting som illusjonister i etterkant har gjort mange ganger? For å ikke snakke om den gamle støvete boka som er stappfull av fiksjon og rett og slett pisspreik som voksne folk går rundt og tror på uten et fnugg av bevis og som de lever livene sine ved? Folk takker gud for lotto gevinsten sin, for maten sin, for at ting gikk som de ønsket, for at de overlevde bla bla bla. Men hvorfor er gud så opptatt av at Gunnar på 53 år skal vinne i lotto mens milliarder andre går lutfattig?? Og at Tone på 46 år skal overleve kreften når milliarder av andre aldri overlevde sin første dag på jorda en gang? Eller fikk leve mer enn til 1, 2, 3, 4 ,5 år? Og opplevde mishandling og incest og tortur, sult hver dag for eksempel? åååja stemmer det, det er jo SATAN som har skylda i det, er det ikke?? Jaaaada... og ifølge religiøse selv så skapte jo gud satan så da er det faktisk guden deres som sitter med alt svaret. Forbanna idioter. Jeg hater religion og jeg hater at folk er så jævla dumme som tror på det greiene der.
 18. Men hvis man skal ha vors, trenger man virkelig å styre så innmari? Jeg har aldri hatt og jeg kan ikke huske at det stod plastglass og tørkeruller og låste dører og sorteringsposer rundt om hos andre heller, og ikke har jeg flydd rundt og gjemt ting bak skittentøyskurver langt baki skapet heller... Og heller ikke at anlegget var hovedfokuset og gjorde at jeg ble kåt. Eller at det har hatt noe å si hvordan leiligheten ser ut. Det blir alltid liv etterhvert, ihvertfall når man begynner bli i godform. Det er bare å invitere inn og folk har med seg det de trenger, trenger ikke blir helt paranoid heller da. Skal man ha hjemmefest der masse folk skal komme og ta med seg fremmede og der folk gir fullstendig faen fordi de ikke bor der og fordi de er fulle, ja da er det en ting. Det har jeg aldri hatt og kommer aldri til å ville ha heller da, spesielt hvis det kommer mange unge når man er ung selv. Da kan man garantere at ting blir kasta opp på og grisa ned med drikke og folk har pissa i vasken din og kasta opp i kjøkkenvasken din og ligger og puler i senga di og stjæler ting og knust glass etc.
 19. Men kjære fornærmede gjester i min tråd, når dere slenger sånne kommentarer så er det jo ihvertfall obvious at dere tar dere nær av det jeg sier og det forteller meg jo at dere føler dere truffet. "Buhhuu du er feita!!" "du er stygg!" "sukkertøy, du tar feil, jeg går på solarium for det er bra og sunt for huden min!" hahaha sorry men
 20. Hvorfor det? Så du kan fappe etter de deilige puppa mine og få cumflekker oppover hele treningstrøya di?
 21. Dette er hva som har moret meg de siste fem minuttene... http://www.youtube.com/watch?v=B8ISzf2pryI
×
×
 • Create New...