Jump to content

Sukkertøy

Medlemmer
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

200 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. IKKE møt opp uanmeldt, det vil bare skremme henne og sikkert gjøre ting verre. Du burde spørre henne rett ut på sms om dere kan møtes fordi du trenger å prate med henne. Gjerne en fredag kveld da dere har fri dagen etterpå fra jobb og alt så dere har sjans til å snakke ut og ikke trenger stresse med å komme seg hjem for at du eller henne skal tidlig på jobben f.eks. Da vil det bli mer avslappet også, og kanskje, kanskje du kan klare å få en overnatting sammen også.. Men ikke plutselig møt opp på døra hennes, det blir altfor påtrengende.
 2. Altså, om han skal stikke pikken inni ræva di så vil det gjøre vondt. Og han kommer til å få dritten din på snabelen hans, det er ikke til å unngå. den kommer til å lukte og om du bruker kondom så vil det være fartsstriper på den, garantert. Rævhølet er laget for at avføring skal ut, ingenting skal inn der. Hvis han er så gira på å ta deg i rumpa, så syns jeg du skal få gjøre det samme med han så får vi se hvor høy i hatten han blir. forbanna kravstore mannfolk.
 3. Si nei, fytti helvete, si nei!!!
 4. Helt sykt.. http://www.youtube.com/watch?v=rCA1MWFtlBs
 5. herregud.... kan da ikke tillegge mennesker psykiske sykdommer bare fordi jobben deres er politiker. Da vil dette omhandle alle stillinger i samfunnet som har makt da jo. Som politi, lærere/rektor, parkeringsvakta, sjefen din, sjefen over sjefen din, foreldra dine... Blir for dumt.
 6. Du må først og fremst være medlem i frimurerlosjen der det gjelder, med de rette folka og de rette kontaktene. Det er kun det der det handler om. Du må nok ganske så sikkert være i samme losje som tidligere presidenter og andre folk som er i eliten.
 7. Når man spør folk "tror du på gud?" så er det mange som er veldig vage på hva de akkurat tror på og de svarer ofte veldig tvetydig: "njaaa, jeg tror at det er noe som er større enn oss selv, kanskje.." eller "tjaaa, altså jeg er ikke religiøs men jeg tror at alt er en gud i alt rundt oss jeg" eller "gud bor i oss alle han, jeg tror ikke på den kristne guden assa!! Åneeeeida, jeg er ikke sånn super kristen og en av de gærne folka. Nei, jeg er rasjonell og smart jeg.." Og de kommer med en masse bullshit svar der de prøver å redde ansikt ved å prøve å unngå å bli stemplet som kristen, men at de fortsatt prøver å vinkle det inn på en veldig delikat måte at jo, de tror faktisk på gud. Bare sånn i tilfelle guden deres hører på såklart. Det der syns jeg er så irriterende. Nå kommer sikkert noen til å svare "Det er mange som er usikre på hva de tror på" og det er helt greit det, men nå snakker jeg om de som faktisk tror på gud men som ikke tør å innrømme det fordi de har ikke noe logiske svar å komme med om hvorfor de gjør det.
 8. haha, noen liker pølse ja. Det er i hvert fall helt sant.
 9. Da må jeg si at de er fryktelig ignorante. At man legger merke til at noen er homofil, betyr da slettes ikke at man er det selv. For en utrolig idiotisk påstand av de folka ihvertfall.
 10. Er det luft mellom kortene som han da presser nedover så kortstokken blir mindre og mindre eller hva skjer? Og han må jo fjerne alle de andre kortene på et vis også..
 11. Jeg skjønner bare ikke.. Hvordan er det mulig?? Flink er han ihvertfall!! Trikset begynner ca 2 minutter og 10 sekunder inn http://www.youtube.com/watch?v=pHKz2bU5dbU
 12. Nei sorry altså, jeg klarer bare ikke fatte hva det er som er morsomt med sånt der Akkurat som folk som syns det er morsomt når de ser nakne mennesker på uventede steder eller en fyr med rumpa bar f.eks.. det er jo ikke morsomt overhodet, men folk fniser og ler og peker.. FOR HVA??
 13. En ting jeg aldri har forstått er alle disse videoene der folk tryner av en eller annen grunn og slår seg og at man alltid hører at noen ler.. Samme er hvis noen faller irl og folk fniser og ler av det.. Hvorfor?? Jeg mener ikke være sarkastisk eller frekk eller noe slikt, jeg bare kan ikke fatte og begripe humoren i det? Jeg for min del har aldri sett humoren i det og jeg syns det ikke er morsomt i det hele tatt. Hvis man ser på Americas funniest home videos eller fail videoer på youtube så er det jo alltid om noen som feiler i det de gjør, og der sitter folk og gapskratter.. Jackass kan jeg se humoren i men ikke alt det andre som florerer nettet rundt.. Jeg ser på det fordi jeg kan synes det er interessant og fordi jeg kjeder vettet av meg de gangene jeg er inne og ser på dem, men jeg har aldri ledd av noen av dem.. Hva er det du synes er morsomt med det og hvorfor ler du?
×
×
 • Create New...