Gå til innhold

Er det "sykt" å se på operasjoner på youtube?


Anbefalte innlegg

Hey

 

Jeg har lyst til å bli kirurg, og jeg har sett endel på operasjoner på youtube. Ligger mye der som ikke bør sees av alle.

 

Jeg så på det i dag i friminuttet og jeg sitter bakerst i hjørnet og brukte ørepropper så ingen hørte noe. De andre mente at det er helt sykt å klare å se på operasjoner, innvoller, skader og sånt.

 

Er det sykt å kunne se på sånt uten å få vondt i hele kroppen? Jeg har sett på såpass mye sånt så jeg merker ingenting om jeg ser på en arm som amputeres eller noe.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Drømmer selv om å bli kirurg og har sett endel videoer på youtube. Har ikke noe problem ved å se på det, synes bare det er interessant.

Ja samme her :) Jeg synes det er ganske spennende og interessant å se hvor langt teknologien har kommet. Selvfølgelig skjønner jeg at noen ikke klarer å se på slikt, men jeg ser ikke helt poenget med at det bare meg i klassen som klarer det. Alle har jo hjerte og lunger?

Lenke til kommentar

Ser ikke noe problem med at noen klarer å se denslags filmer uten å lette et øyebryn, selv om jeg ikke hæler det selv. Kirurger må jo ha en veldig profesjonell holdning i forhold til denslags selvsagt. Dersom jeg hadde vært pasient, ville jeg nok ønsket at kirurgen min skjærte i meg fordi han ønsket å hjelpe meg og ikke fordi han likte å se hvordan jeg så ut inni. Jeg er litt opptatt av dette generelt, fordi jeg har opplevd et par svært likegyldige leger, sier ikke at du er slik :)

Lenke til kommentar

Om det er sykt eller ikke kommer an på årsaken at man vil se på det. At man ønsker å bli kirurg og finner det interessant er ikke sykt. Om man blir opphisset e.l. av å se på da vil jeg i alle fall påstå at man faller utenfor kategorien "normal".

Hehehe ja såklart kommer an på årsaken

 

jeg synes det er fascinerende og interessant å se på kirurgi, og har lyst til å bli kirurg fordi det ser ut som en fin jobb. Liksom så veldig viktig jobb også

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...