Jump to content

fnatten

Medlemmer
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

fnatten last won the day on January 29 2014

fnatten had the most liked content!

Community Reputation

141 :)
 1. Multicom har mye rart, men har ingen erfaring med noen av dem. Kjører ASUS G75 selv. Liker den godt, men ikke noe du vil ha da den veier 4,5KG eller noe. http://www.multicom.no/Gaming-laptop/cat-c/c1000042
 2. Du har bare en tilgang til en port på switchen du sitter ved, ergo har du teoretisk tilgang til 1gbit (lykke til med å makse det ) Hvis det blir samme som i fjor så har hver switch 3gbit link til en av kjernene, og så har kjernene en enda større link mellom seg igjen. Lokal fildeling er nok det som tar det meste av nettbruken, og det ligger gjerne over dobbelt av bruken av linje inn/ut av skipet. Tidligere år har bruken inn/ut av skipet toppet på ca 15/16gbit inn/ut den første dagen, for så å gå ned til ca 10gbit inn/ut resten av tiden. Pingen har jeg aldri opplevd problemer med, og du kan nok anta at den for det meste er under 10ms Her er en timelaps av bruken mellom kjerne switchene og ut på nettet i fjor: (fjernet video) Er vel sant det. Har 10Gbps på seedbox, selv om de som deler har støtte for å dele så mye, er det ikke svært stor bruk for det, da selv store (50GB ish) ting går faen så fort. Men om noen år til er det nok større bruk for det. En annen ting, vet vi hva program de bruker til å lage slikt kart? Hadde vært gøy å satt opp hjemme cuz science.
 3. Hvorfor forhåndsbestille? Det ser kanskje ut som det beste som har skjedd spill-verden siden Half-Life 2 eller noe, men i de siste årene har mange spill gjort det, og flere har skuffet stort. Skal selv først sjekke tidlige reviews, og kjøpe billigste EU-key jeg finner om folk sier det er bra. Er det jævli gøy, kjøper jeg senere en badass edition av noe slag, og åpner den trolig aldri. Har fremdeles Alan Wake collectors i plastikk.
 4. Er visst 30 gigabit/s i år. Hvor mye vil være tilgjengelig per person omtrent? Om man tenker på at sikkert en haug trolig bare spiller ol, som ikke tar stort, eller lokal fildeling? Og omtrent ping?
 5. Er det noen vil det, så er ikke det noe problem nei. Er ikke noe politi eller sjekk som stopper dem, men er du redd for noe sånt bør du holde deg unne store folkemengder uansett. Gjør vanligvis det. Får satse på at det går greit, er visst så sikkert det blir uten at ting blir ekstremt/tar svært lang tid. Det er rundt 5-6 bombehunder i vikingskipet 24/7. Dessuten får du utdelt en gassmaske ved innslipp. Pleier å være 2-3 stykker som prøver seg hvert år, men det ender ofte i væpnet razzia med beredskapstroppen. Men fra spøk til revolver Alle personer blir logget på geekevents når man kjøper billett og ingen kommer inn i skipet uten adgangskort/bånd Ikke noe problem for folk med hånd å gjøre det. Vet ikke hvor lett det er å finne ut nødaktig hvor smellet startet, men det hjelper lite. Får håpe på det beste, ser ut som eneste problemer tidligere går på tyverier. Går vel bra.
 6. Hvordan er sikkerheten på skipet? Alt jeg finner handler om tyveri osv. Jeg ser mye på en serie som heter 24. Der er det mye bomber. Dette i tillegg til å generellt være paranoid, er det noe som hindrer 3-4 folk å dra inn pcer, fyllt med eksplosiver, og senere forlate dem og trykke på en knapp, og se vikingskipet si bang?
 7. Ser dette ikke er en helt ny-nyhet. Dere bomma med dato å gi denne ut på. Med mindre dere vil gjøre folk usikre. Jeg lo i starten, men fikk sjokk da jeg fant ut det er ekte.
 8. Dette er dumt. Er på grunn av youtube at jeg i helgen fant 3 eller 4 nye artister. Noen som hadde en god selvlagt musikk-video til en sang, fant playlist med mye annet i samme sjanger. Nå er sjansen lang større enn for 3 dager siden at jeg kommer til å kjøpe sanger av disse artistene i fremtiden.
 9. Grafikken på dette spillet er jo utrolig! Tror nok det er mest fargene som får det til å se slik ut.
 10. Håper toeren kommer ut gratis ei gang. Så mye bedre enn eneren, hvor du ender opp samme sted mellom alle kapitler, og blir dasket rundt av dine overordnede. Mens i eneren er du din egen sjef, til en stor grad, og mer "personlig", da Isaac's tryne blir vist flere ganger.
 11. Noen som har tatt screenshot fra PC versjon spilt med kontroller?
 12. Er det vanlig med minigrill utenfor vikingsskipet i påska? Hjemme ble dette arkivert under "å drite seg loddrett ut". Da det er grilling, går det vel ikke under bål-lovene.
 13. Spillet suger ikke. Men i helvete å overvurdert det blir. Det er veldig gøy de første 10-15 timene. Det tar ikke lange tiden å mestre det aller meste i spillet, og det er derfor fort gjort å gå lei.
×
×
 • Create New...