Jump to content

Jetfighter

Medlemmer
 • Content Count

  542
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

146 :)

Recent Profile Visitors

4654 profile views
 1. Gratulerer med studieplass folkens 😎 Og til dere som ikke kom inn nå, så er ikke løpet kjørt... Både jeg og flere i klassen kom ikke inn studiet på første forsøket. Et tips jeg fikk herfra for mange år siden var å begynne å lese bittelitt på politiloven før studiestart, fordi det blir intenst allerede fra første dag. Politiloven § 7-13 er fine å kjenne litt til.
 2. Jeg er veldig enig i at ACC var søppel på i3, helt til jeg leste at MobilEye prosessoren bruker inputs fra føreren til maskinlæring (kilde: en fyr på en fb gruppe). Når du trykker på RES hver gang ACC feiler på situasjoner hvor det er trygt at den fortsetter, så starter den opp igjen samt at den "lærer" av situasjonen. Nå er det veldig lenge siden sist jeg fikk feil på ACC, i motsetning til hver tur da bilen var ny i mitt eie, så da er det ganske kurant like vel. Jeg er veldig fornøyd med det kamerabaserte systemet på min i3. Kameraet vil nok ta over på sikt for mange andre merker også.
 3. Det er veldig praktisk å komme inn der man vil, men uansett blir det tre veldig kjekke år hvor man ender opp! Studietiden går utrolig fort, så plutselig er man uteksaminert og må flytte på seg allikevel. Krysser fingrene ✌️
 4. Selv på mitt siste jobbintervju i sommer spurte de om førstegangstjenesten som jeg var på for mange år siden. Min erfaring er at det er positivt nesten uansett bransje å ha vært i førstegangstjenesten. Ikke bare at det ser bra ut at man har vært der, men man utvikler seg ganske mye det året. Jeg hadde kanskje ikke hatt mulighet til å ta utdanningen jeg ville ha hadde det ikke vært for at jeg vokste en del på året til sjøs.
 5. Googlet det og lastet ned en miningblocker som addon til chrome. Ikke dum tanke i det hele tatt Jeg trippelsjekket nettsidene jeg hadde oppe i chrome, og ingen av dem er typiske lugubre sider. Det er kun sider til høyskole, nettbank og forsikring som var oppe.
 6. Da jeg kom på jobb var min MBP 2020 helt klinisk tom for strøm. Så tom at den måtte lade en halvtime før den i det hele tatt ville skru seg på. Jeg klarer ikke finne ut hva som har brukt strøm her, annet enn at jeg hadde en del faner oppe på Chrome. Da jeg prøvde å gjenskape det samme igjen, hadde den ikke brukt mer en ett par prosent gjennom hele natta. Noen tanker hva som kan ha brukt opp all strømmen på få timer? Jeg har fulgt det meste av guider og hva som står på forumer, men finner ingen avvik eller noen innstillinger som jeg måtte endre på. En annen ting. Den funksjonen at den skal kun lade seg til 80% fungerer ikke i det hele tatt. Maskinen lader seg konstant til 100% og forblir der. Jeg har den mye tilkoblet strøm, så det er rart at den alltid lader seg kun til 100%. EDIT: Da maskinen tappet seg for strøm var skjermen lukket og maskinen ikke plugget til strøm.
 7. Godt spørsmål. Førerkortet vårt er ikke godkjent reisedokument, på lik linje med andre lands førerkort i Norge (med noen unntak). Et bankkort mangler masse sikkerhetselementer, så dette er også svært mangelfull dokumentasjon. Hva det landets kontrollmyndigheter velger å gjøre er opp til dem, men i teorien kan du nektes innreise mtp manglende dokumenter (bortvisning). I Norge kunne dette tilfellet falt under utlendingslovens § 17, bokstav a.
 8. Gyldig ID og reisedokument er to forskjellige ting. Du skal ha med gyldig reisedokument innad i Schengen, det være seg pass eller nasjonalt ID-kort (for de landene som har det. Nå også Norge). Og du skal ha med reisedokument på reise, men det hele går ut på at du ikke skal bli kontrollert ved hver indre grensepassering i Schengen. (Det finnes unntak som nordisk passunion)
 9. Veldig god erfaring med Carly for BMW og har hatt det siden tidenes morgen (fra tiden det het BMWhat). De har vist god støtte for VAG og gode adaptere, så verdt å titte på dem.
×
×
 • Create New...