Jump to content

Jetfighter

Medlemmer
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

135 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Noen som kan forklare litt hvordan siden Server Stats fungerer og hvordan man kan tolke det som står der? Står så lite på nettet om hvordan tallene gir mening. CS er Collecting Serverer, AS er Assignment Serverer, WS er Work Server. Men hva med tallene assign rate og status: accept/assign?
 2. Jeg har akkurat samme oppsett på både AMD og Nvidia, og begge kjører beta. Min oppfatning er at AMD-kortet kan bruke en god del lengre tid på å få tildelt en WU enn Nvidia-kortet. Det kan være snakk om timer uten arbeid på AMD, mens Nvidia gjerne er på banen allerede med en gang den er ferdig med en oppgave.
 3. Jeg har eksperimentert litt med plassering av GPU'ene. Har per nå en AMD R9 Nano og en GTX 1060 fra Asus. Det er to vifter på GTX'n og dermed dobbelt så god luftgjennomstrømning på det kortet. Det er vesentlig forskjell på støy fra maskinen når den med flest vifter står øverst, kontra nederst. Begge kortene har en mer lik temperatur og det varmeste (øverste, naturligvis) holder bare 76 grader, når den med flest vifter står øverst. Lurt å tenke på for de som skal bare bruke et par-tre kort i en maskin.
 4. Noen som har noen lure tips til å overvåke maskinen hjemmefra med android? Litt trasig å logge seg inn på teamviewer hver gang man skal se at den folder som den skal. Ser det finnes en god løsning til iOS, men det har ikke jeg
 5. Og klokkingen kan potensielt ta livet av kortet, selv om man følger nøye med på temperaturer. Det kan jeg skrive under på, etter jeg klokket bittelitt på min GTX 1060 og klarte å ta livet av en av minnebrikkene.
 6. Hva slags hovedkort bruker dere som har mange GPU'er? Slik jeg har skjønt det som er det lite lønnsomt å kjøre PCIE x1 slik man gjør på mining? Må alt være på PCIE x16 evt. x8?
 7. Jeg lot maskinen bare skure og gå, så fikk jeg til slutt WU på begge korta. Virker lovende så langt nå. Begge har driver og begge viser bilde på hver sin skjerm
 8. Samme her. Ikke fått noe fra den tidligere. Her veksler den mellom 65.254.110.245 og den du nevner.
 9. Kjapt spørsmål. Jeg satte inn nå et GTX 1060 kort i tillegg til AMD R9 Fury. Burde jeg endre noe på CUDA-index eller opencl-index på noen av dem eller bare la alt være slik det er? Har googlet en del, men blir ikke så klok på det. Er litt vanskelig å se om de fungerer i disse tider når ingen får noe særlig med WU 🙄
 10. Har prøvd både basic og advanced uten hell. Ingen wu på gpu siste 8 timer. Cpu får wu jevnt og trutt ihvertfall, men det generer bare omtrent 5% av mine totale ppd på en god dag.
 11. Noen formeninger om hvilke flagg man bør ha i disse dager? Jeg satte client type til advanced ihvertfall. Lurt å sette max packet size til big mtp at det er vanskelig å få wu?
 12. Min erfaring er at overgangen til ny straffelov har innvirkning på stort sett alle lærebøkene. Kjøpte 3. Utgave av Politirapport, og samtlige henvisninger var til straffeloven av 1902. Endte opp med å kjøpe 4. Utgave ila studieåret. Kjøp nytt
 13. Kjøp denne også. Den er gull verdt i mange av jussfagene. https://www.adlibris.com/no/sok?q=oppgavesamling%20i%20juridiske%20fag%20for%20politihøgskolen&pn=1&na=9788205494138&ps=10 Den er ikke pensum, så derfor er det vanskelig å få øye på den.
 14. Du kjøper en pakke med alle kompendier. Kostet under 500-lappen mener jeg. Dette bør du absolutt kjøpe, mtp at mye av pensumet i noen av fagene står kun i kompendiene
 15. Nei det går greit. Også syntes jeg det var greit med et avbrekk i en hektisk eksamens-hverdag med helgejobbing. En del har ekstrajobber ved siden av studiene.
×
×
 • Create New...