Gå til innhold

Juleavatar konkurransen 2013 Nominering


BirgerCaC

Anbefalte innlegg

Juleavatar konkurransen 2013 Nominering
Nå er Oktober slått inn for fult og bladene på trærne detter av og kulden slår inn på nytt! Julebrusen har kommer i butikkene og vi har alt sett ett snev av marsipan. Noen har kanskje
sett snøen dale ned fra himmelen. Mye tyder på at julen er på vei og før vi vet ordet av det så er julekvelden her hvor vi åpner gaver og fryder oss! I førjulstiden så blir det gjort mye for å få ekstra julestemning. Her på forumet har det blitt en tradisjon dette mer julevavatar konkurranse. Hvert eneste år så har folk her på forumet byttet ut sin ordinære avatar med en avatar med julemotiv. Noen danner ny avatar, mens andre slenger på snø, nisselue eller noe annet på avataren sin. Dermed så pleier forumet å ha en konkurransehvor brukerne kan nominere den brukeren man selv mener har best juleavatar og senere stemme på når det nærmer seg juleaften og romjul!
De tidligere årene har vi fulgt et system med nominering, kvalifikasjon, kvartfinale og semifinale og til slutt - finalen. I år så starter vi tidligere enn ellers så dermed regner vi med større deltagelse i år. Dermed blir det i år nominering, kvalifikasjon, ekstrarunde, kvartfinale, semifinale og FINALE! :)
________________________________________________________
Her er noen regler, retningslinjer og tips når det gjelder juleavatarkonkurransen!

1. Det er ikke lov å nominere mer enn TO avatarer.
- Du kan heller ikke trekke tilbake nominasjoner, tenk derfor nøye på hvem du nominerer.
- Om du nominerer en som allerede er nominert kan du fortsatt nominere!
- Om du nominerer en avatar som bryter reglene for avatarer på forumet kan du fortsatt nominere.
2. Avatarer som overstrider retningslinjene kan ikke nomineres.
- Se punkt #11 i retningslinjene for reglene.
3. Du kan ikke nominere deg selv!
4. Nominer i hovedsak avatar, ikke bruker.
- Ikke nominer avatarer etter brukerens antall innlegg og popularitet.
- Når du nominerer bør du legge vekt på ting som; hvilken avatar får deg i best julestemning, er penest å se på og hvor godt gjennomført den er.
5. Det er ikke lov å direkte ønske seg nominasjoner i tråden.
6. Prøv å begrunne hvorfor du nominerer avataren du nominerer. (Ikke et krav)
7. Overhold ellers de vanlige retningslinjene til forumet.
8. Det er ikke lov å bytte avatar når man aldrede er nominert.
9. Det er ikke lov å bytte avatar mellom de ulike stemmerundene. Er du nominert skal du ha den samme avataren gjennom hele konkurransen.

Hvordan man nominerer:
For å nominere en bruker så skriver du det i tråden. Det er nok å kun skrive hvem du nominerer da vil forumbrukeren du har nominert legges til i første innlegg.
Forslag til noen datoer vi kan forholde oss til:

Nominasjon: 20 okt-5 des
Kvalifikasjon: 5 des-10 des
Ekstrarunde: 10 des- 15 des
Kvartfinale: 15 des- 18 des
Semifinale: 18des- 22des
FINALE: 22des- 25 des

Hva er en Juleavatar?

En juleavatar er noe mange brukere her på diskusjon.no ikler seg når det nærmer seg adventstid og som er den personens avatar ut året, noen bytter over nyttår, mens andre beholder avataren sin til påske.
Jule avatarene kan være modifikasjon av gammel avatar der man legger på nisselue, snø eller lignende. Mage bruker også bare en avatar med ett julemotiv. For eksempel ett juletre, julekuler, nisselue eller noe annet som er relatert til julen. Poenget med jule avatarene er å danne julestemning på diskusjon så alt som er relatert til julen er en juleavatar. Ofte har avatarer hvor brukeren har modifisert sin gamle avatar og satt på en nisselue eller lignende vunnet.

Endringer i år:

I år vil ikke bilde av avatarene samles opp i første innlegg. Derimot vil navnet til de som er nominert samles opp i første innlegg med link til brukeren og dermed også avataren. Under alle de forskjellige trådene vil det ordnes slik. også i finalen av konkurransen. Klager på dette og nærmere spørsmål kan taes med meg på PM. Folk som bryter retningslinjer eller konkurranse reglene vil umiddelbart kastes ut av konkurransen uansett om de har kommet til finalen. I år starter også konkurransen tidligere enn ellers. Dette er for å få flest mulig med og lang til på å lage avatar, nominere og stemme. :)

Fjorårets konkurranse:
Er det noe dere lurer på så fyr løs i tråden eller send meg PM :xmas:
____________________________________________________________________
Nominerte:
BirgerCaC nominert av Mikachu
L4r5 nominert av BirgerCaC
Tombomkom nominert av Ssnerk
Ezmeralda nominert av Ssnerk
Dragen nominert av BirgerCaC
Sexy Mann29 nominert av Admiral Necrolamedor
Admiral Necrolamedor nominert av Tombomkom
Datasmurf nominert av Danielzu
Endret av BirgerCaC
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tusen takk! :)

 

Som dere nå ser så har jeg lagt til meg i første innlegg med kun link. Slik har det ikke fungert tidligere. Tidligere så har bildet ved siden av navnet vært med. Hvis det er noen som absolutt ha alle bildene samlet på ett sted så kan jeg godt sette alle bildene i en spoiler. Kontakt meg på PM hvis dere vil dette så skal jeg vurdere det nærmere desember. Hittil bruker vi kun link og hvis dere skal se avataren så klikker dere på profilen. Dermed kan dere bedre se hvordan avataren passer til brukeren.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...