Jump to content

medlem-230551

Medlemmer
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

148 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Admiral Necrolamedor nominerer denne kællen.
 2. Det er derfor det kalles menneskerettigheter og ikke elgerettigheter vettu.
 3. Jødenes områder er Judea, Samaria og Israel. Hver nasjon bør ha et land. For jødenes del er det landet Israel. Det haddeikke vært så gøy om vi nordmenn ble forvist fra halve Norge. Og blitt tvunget til å bo ved Ballangsfjorden oppi gokk resten av livet.
 4. Du tar feil. Jødene er eterkommere etter jødene. Hadde du hatt det minste peiling på historien og jødenes skikker og tradisjoner ville du visst det. Jeg sier ingenting om at man skal kaste ut andre folkeslag av isralel. Jeg sier at det som er jødenes områder må tilkomme dem. Jeg blander meg ikke opp i innvandringspolitikk.
 5. Vær glad at du bor i Norge du. Hadde ikke vært så morsomt om Svenskene eide store deler av Norge, og krevde å få halve Oslo som sin Hovedstad. Det er det som har skjedd med Israel. For ikke å nevne at de blir beskutt med raketter fra gazastripen nærmest 2-3 ganger i uken. Men det sier NRK ingenting om selvfølgelig.
 6. Hehe, nei Birger. På deg blir det verken Cola eller Urge. Det blir Mountain Dew fra Depski Baza-Polski
 7. Palestinerne er som filisterne vi leser om i det gamle testamentet. Gi Israel set som Israel tilhører.
 8. Jeg lider på dine vegne Tenk å torturere seg selv på en slik grusom og saddistisk måte...
 9. Ja her ser vi gang på gang at en person innbyr til en saklig diskusjon om et kristent tema, og etter et par poster blir det omgjort til en diskusjon mellom kristne og atheister. Jeg skulle helst sett at man holder seg til tema, og heller diskuterer livssyn på en annen tråd. Jeg ser selv også at jeg har diskutert off-topic.
 10. Jeg byttet fra min forrige avatar (http://i.imgur.com/Mb7qgBk.jpg) Til min nåverende Paint skills og nisselue fra google fikser alt vettu
 11. Vanlig tekst uten mening, men den kan av visse psykopater tolkes som morsomt 1/10
×
×
 • Create New...