Gå til innhold

Zero til Hero - Utfordring (Windows)


Anbefalte innlegg

Annonse

[1] Random productId 5113846 from forum_277

En helt som du burde prøve er Bounty Hunter, han er ekstremt morsom å spille og trenger ikke veldig mye farm. Det du skal konsentrere deg mest om er å vandre mye rundt og prøve og få kills.

Hvis det bryter ut en teamfight skal du også konsentrere deg om å "tracke" flest mulig.

 

Du brude også prøve Natures Prophet, det er en helt jeg liker veldig godt, og da kan du også lære å utnytte jungelen til sitt fulle. Hvis du så noen matcher fra The International så du sikkert finalen som viser hvor mye en god Prohpet spiller kan gjøre. Selv om man ikke holder et høyt nivå så er det en ekstremt morsom helt å spille. Man lærer seg også å time ting bedre som for eksempel og teleportere seg inn i teamfights

Lenke til kommentar

Mitt valg for en mele carry ville vert enten Sven eller Phantom Lancer.

Sven clarer seg godt early/mid-game med stunn og movement speed/armor boost og trenger ikke for mye farm for aa ha noe han skulle sagt.

Phantom lancer er en hero som trenger mye farm og er ikke serlig sterk tidlig i spillet slik som mange andre agi carrys men han er en av de som kan bli sterkest i et lang spill og han kan bli usynlig for aa stikke av.

 

Som support ville jeg anbefalt deg aa spille Jariko, Disruptor eller Bane. Spiller du Jariko er det bare aa smelle paa med alle spells i en kamp, siden alle er aoe.

Disruptor trenger litt mer ferdigheter hvor du setter opp et fengsel og frakter heros tilbake i tid for aa fange de eller fjerne de fra kampene.

Bane gir deg muligheten til aa "noytralisere" 3 fiender samtidig.

Keeper of the light er ogsaa en god support men litt vanskligere aa spille tror jeg siden ultimaten gir deg 3 extra skills.

 

Jeg ville ikke valgt Crystal Maiden siden det er en hero med utrolig treg movement speed. abilitiene er helt ok men heroen er litt for svak med tanke paa hp og movement speed. Du maa helst ha god posisjonering for aa kunne spille denne uten aa bli ganket flere ganger paa rad.

 

Natures Prophet er en fin hero, men problemet med denne er at det hverken er support eller carry, han er en lane pusher og har mye kontroll paa kartet ettersom han kan teleportere seg saa paa den maaten er han sterk men han har ingen vesentlige abilities som helper deg nevneverdig i kamper.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du skal hoppe ut i dypt hav. Mao. skal du kun spille random. Slik lærer du alle heroene litt og vet hvordan man spiller mot alle også.

 

Ville anbefalt det samme, når man har spilt mange forskjellige heroes så lærer man de sterke og svake sidene til de. Gjør deg generelt en bedre spiller hvis man vet hva alle heroene kan foreta seg.

Lenke til kommentar

Du burde prøve Storm Spirit.

Karen er utrolig gøy og spille.

Mye Hit and Run taktikker, samt veldig avhengig av spiller-skills og ikke hva slags item du har.

Alt du trenger å gjøre er å bygge deg opp Bloodstone, (mana boots på veien) og resten kan du gjøre som du vil. Svært lite avhengig av items. Det som gjør at jeg liker Storm Spirit så veldig mye. Ikke for å nevne at med nok mana kan du "snipe" fiender og så og si nesten 1 hit kille dem.

Lenke til kommentar

Helter som enten tåler mye og eller har gode "escape" muligheter er fine når man starter dota.

 

Bounty Hunter/BH/Gondar er en fin helt.

Han kan du også ha i den farlige lanen (offlane) - er du veldig presset der sørger du for å være i nærheten så du i det minste får erfaringspoeng. Fra level 6 kan du hjelpe laget ditt med ganks. Det beste med han er hans ulti som gir ekstra gull til laget ditt dersom motstanderen du har "track" på blir drept. Spam denne da den også gir synlighet mot usynlige helter (dersom du lander en track før de går invis).

 

Weaver er en annen helt som kan offlane. Weaver har glimrende escape muligheter og kan gjøre MYE skade. Han trenger riktignok en del farm for å bli effektiv.

 

Tidehunter er en artig "strength" support helt. Hans ultimate er fin i teamfights men har lang "cooldown". Vent på rett øyeblikk, hopp inn med en blink dagger og bruk den - aka "tentacle rape" :p

 

Sven er en strength carry som kan bli latterlig med nok farm. Støvler, Black King Bar - bkb (trengs som regel), mask of madness, så går du damage items. Får du hammern hans inn i en gruppe fiender kan de alle bli lamslått. Bruk ulti så får han ekstrem styrke. Sammen med hans passive "cleave" kan han bli ustoppelig med nok items. VELDIG fin synergi sammen med Magnus (ulti) og Dark Seer (vacuum).

 

Som intellect support kan du teste Warlock. Han er semi ubrukelig mellom ulti cooldowns. Han har riktignok en fin heal men er ellers veldig teamfight orientert . Han får fiender til å dele skaden seg imellom, noe som gjør hans ulti desto farligere :)

 

Det viktigste av alt:

 

Kjøp TP, kjøp wards om du er support, kjøp dust om fienden har invis helter, og bruk minimap.

 

P.S

Husk TP (kan ikke si det nok ganger) og bruk minimap! :D

Lenke til kommentar

Om du skal ha noe som er både lett og ekstremt gode vil eg anbefale Jakiro eller Omni, begge er supports. Det som gjor at eg blei bedre i dota 2, var at eg hadde venner som påpekte hva eg kunne gjøre annleis.

 

Du kan gjerne prøve å spille med oss viss du vil, vi er ein gruppe folk fra Hardangerfjorden :)

Lenke til kommentar

Jeg blir gjerne med i guilden gamer.no . Har spilt et to/tre måneder på Dota 2 nå. Steamnavn er Neotronis

 

Har spilt litt Drow Ranger for support. Hun virker relativt bra litt lenger ut i spillet og kan alltid plage motstanderens melee-helter. Har også spilt Sand King en del, men er litt usikker på hva han egentlig har for en rolle. Har bare spillt limited Heroes hittil for å kunne lære meg noen av de heltene først..

Lenke til kommentar

Min go-to support er som regel en Warlock. Jeg spiller han som en aggressiv early / late-semi-carry. Fatal bonds er utrolig god for å gi skade til motstanderens helter, men den pusher linja ganske mye. Creepstacking og pulling er viktig. Mana er eit problem i starten da jeg spammer fatal bonds. Med soulstone og/eller ring of basilius skal det gå greit. Phase boots for å gi bedre posisjon, og litt bedre lasthitting (når du trenger det over carryen). Det er core items. Så ser man hva teamet trenger. Som support, er MEK vanlig. Er det andre som går MEK kan en gå Pipe. Viss man fokuserer på carry rollen er det Aghanims + Refresher orb som er tingen. 4 golems som traver rundt er utrolig morsomt, for å ikke snakke om AoE stun og damage! Viss kampene går godt, skipper jeg ofte mek og pipe og går direkte til carrybuilden! Jeg skiller som oftest fatal bonds først for å gi mest mulig harassment til motstanderen. Healing er bra for deg selv og din carry. Upheval(?), skill nr,3 er stort sett ubruklig. Lett å countre, warlock står helt stille, så skip skillen og gå for stats. Ulten skiller du når du kan såklart.

 

Også stor fan av Tiny. Kan også gå for support/carry build som warlock. Utrolig morsomt å ha Assault Cuirass + Aghanims på Tiny. Han dasker bare fienden i tryne med eit stort tre.

 

Dark Seer er en av mine WC3 favoritter. Fantastisk god hero med mulighet til å supporte teamet og gi masse skade via Ion Shell.

 

Gyro Carry/ganker. Elsker rocketbarrage og flak cannon. Gi han shadowblade + manta, så klarer han seg godt. Movementspeed og damage. Med flak aktivert river han i stykker allt på skjermen. utrolig god til å farme flere creep camps samtidig fra mid-game.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...