Jump to content

Darkpoly

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. er interessert. Kontakt meg gjerne for prøvespilling og annen info, du kan legge meg til på steam: DarkPoly
 2. Balansert voksen potet på 28år, har markert de rollene jeg er best på, men kan sikkert spille mye rart. Har litt handikap da jeg spiller med høy latency, så ligger på stødige 4k solo mmr til tross for det. Se hele utlysningen på Gamer.no
 3. Altså... annonser og animerte annonser kan jeg leve med, det er helt greit. Men når det kommer LYD som jeg ikke kan velge å skru av, velger jeg å ikke bruke det nettstedet lenger. Fint om dere har muligheten til å bestemme/skru av lyden, så kan jeg heller velge å skru på lyd dersom det virker interessant.
 4. Mitt valg for en mele carry ville vert enten Sven eller Phantom Lancer. Sven clarer seg godt early/mid-game med stunn og movement speed/armor boost og trenger ikke for mye farm for aa ha noe han skulle sagt. Phantom lancer er en hero som trenger mye farm og er ikke serlig sterk tidlig i spillet slik som mange andre agi carrys men han er en av de som kan bli sterkest i et lang spill og han kan bli usynlig for aa stikke av. Som support ville jeg anbefalt deg aa spille Jariko, Disruptor eller Bane. Spiller du Jariko er det bare aa smelle paa med alle spells i en kamp, siden alle er aoe. Disruptor trenger litt mer ferdigheter hvor du setter opp et fengsel og frakter heros tilbake i tid for aa fange de eller fjerne de fra kampene. Bane gir deg muligheten til aa "noytralisere" 3 fiender samtidig. Keeper of the light er ogsaa en god support men litt vanskligere aa spille tror jeg siden ultimaten gir deg 3 extra skills. Jeg ville ikke valgt Crystal Maiden siden det er en hero med utrolig treg movement speed. abilitiene er helt ok men heroen er litt for svak med tanke paa hp og movement speed. Du maa helst ha god posisjonering for aa kunne spille denne uten aa bli ganket flere ganger paa rad. Natures Prophet er en fin hero, men problemet med denne er at det hverken er support eller carry, han er en lane pusher og har mye kontroll paa kartet ettersom han kan teleportere seg saa paa den maaten er han sterk men han har ingen vesentlige abilities som helper deg nevneverdig i kamper.
 5. Jeg synes Blizzard er flinke til aa promotere stemmeskuespillere, bla. under nye releases som f.eks. James Eugene som er kjent for stemmen til Jim Raynor i StarCraft, jeg tror de presenterte noen andre voice actors ogsaa under sc2:hots release event. Jeg har ikke sett Wow release events men regner med de promoterer kjente stemmer fra det spillet dat ogsaa.
 6. Det har gått 5 dager siden jeg bestillte, de har sendt meg 2 koder som ikke virket, så avbestillte de ordren min uten at jeg ba om det.
 7. Hei. Jeg har nettopp kjøpt nye deler til maskinen min: HK: MSI K9A Platinum AM2 socket Processor: AMD Athlon 64x2 6000+ Skjermkort: G-force ASUS EN7300GS Minne: Mushkin 2x2gb DDR II EM2-6400 harddisk: S-ATA 80gb Maskinen starter fint og alt ser ut til å fugere, helt til den skal laste windows eller installeringsprogram. Når jeg setter i windows vista ultimate edition eller windows xp64, så laster den filene men så stopper den når installerings menyen skal komme opp... noen tips?
 8. Lurer på om det er neon som vet timings til Twinmos 400 dual-channel 1GB? har same problemet med at den setter seg til 166MHz : /
 9. Lette litt i prisguiden og fant dette omsider... https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=19635
 10. Jeg har litt problem med å få byttet alle rambrikkene mine 2GB. har kjøpt nye dual-channel brikker: TwinMos 1024mb PC3200 400MHz (2 brikker per giga). Når jeg tar ut den gamle rambrikken så piper maskinen når jeg starter på nytt. noen som vet årsaken? Har det noe med instillinger som er lagret i det minnet? Jeg har også prøvd å restarte CMOS før og etter jeg setter i alle de nye brikkene. Kan noen hjelpe meg?
×
×
 • Create New...