Jump to content

Burny42

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Support - Earthshaker, alltid morsomt Carry - Lifestealer Mid - Storm Spirit, kjempe morsom helt.
 2. De sender turneringen live på svensk TV6. Norge ligger milevis bak Svergie i esport scenen desverre. Uansett blir knallbra kamper i kveld. PS. Noen burde nevne at alle kampene kan sees live i dotaklienten med kommentarer (og kommentatorene styrer også kameraet for deg).
 3. Kjempe gøy å se på så langt. Sett over 40 kamper så langt. Anbefaler alle å se in-game, mye bedre kvalitet og oversikt.
 4. Godt å høre at du setter pris på skribleriene mine!Enn så lenge så liker jeg begge rollene godt, men når man får en kamp som jeg gjorde med PA så er jo carry ekstremt moro. Det er jo en veldig mye mer direkte måte å påvirke et kamputfall på.Men det er også veldig tilfredsstillende å spille en god support, som gjør at din carry er et beist mot slutten av kampen.Planen framover er nok å spille mest mulig av de heltene jeg ikke har spilt, målet er å få testet alle sammen. Så får jeg heller se om jeg spesialiserer meg litt etter hvert. Du kan gjerne teste alle, men for all del, hold deg unna Meepo før du har fått testet han litt mot botter!
 5. Hei, legg meg gjerne til "http://steamcommunity.com/id/bernhaland/" Ligger på 380 wins, føler meg etterhvert ganske decent, om ikke mer.
 6. Jeg var så keen på Rome 2! Det var Rome som fikk meg inn i total war og pc gaming, tidsperioden er perfekt for total war, mange forskjellige nasjoner med helt forskjellige units! Men siden dette er en utvidelse kan man jo håpe at det heller er et mellomledd mellom de store spillene, for å kjøpe litt ekstra tid til designerene etc... Men vi for se, kommer til å kjøpe dette likevel da.
 7. Haha! Har du også reagert på det? Mener du: I am not a man, i am a weapon! De fleste dialektene høres litt ut som en blanding av magicka språk og svensk. Spessielt City Guards snakker ganske rart.
 8. Bestilte fra CDON, og på siden står det at varene "pakkes"! Pakkes! Jeg skal ha det i morgen! Ellers blir jeg !!! Hørte at folk ikke fikk mw3 på release daten fra CDON heller. Gleder meg som en liten unge likevel!
×
×
 • Create New...